Infographic : Top 5 Selebriti Wanita Paling Cantik Ketika Mengandung

berita

Infographic : Top 5 Selebriti Wanita Paling Cantik Ketika Mengandung

November 6th, 2014 | by Noraniza | 6 comments
320
reads
-1
shares
Infographic

Header 3

Seronok bila tengok selebriti Malaysia ni macam berlumba-lumba nak lahirkan zuriat mereka. Tak timbul pun isu takut jadi tak cantik bila dah mengandung.

Malah, kami rasa kebanyakan mereka makin bertambah cantik dan anggun bila berbadan dua. Still nampak bergaya dan up-to-date dengan fesyen yang bersesuaian dengan ibu mengandung.

Nah, kami senaraikan top 5 selebriti wanita yang kami rasa paling meletop ketika mereka mengandung. Buat wanita-wanita di luar sana, sila jadikan mereka sebagai idola ya!

Topic 3(2)

6 Comments

  1. Lezo says:

    terbaik!

  2. nana says:

    Mana marioncaunter? Dia yang paling lawa and vogue masa mengandung lah

    • Ritu vs Aya says:

      Walaupon Che Ta dah block aku tp aku xleh nafikan dia mmg cun bile mengandung. Sebab utamanya ialah dia x show off sgt perot dia yg memboyot tu dgn baju pregnant yg ketat dan sendat wlupon dia sinonim dgn baju ketat lagi sendat mase x mengandung.. Klu Fasha, Liyana, Scha n Almy tu hari2 pakai baju kecik mcm nak meletop perot tu sbb nak tunjuk kat org how sexy they is .. Nampak mcm selekeh n symbol seks pon ade aku tgk

    • Ritu vs Aya says:

      Walaupon Che Ta dah block aku tp aku xleh nafikan dia mmg cun bile mengandung. Sebab utamanya ialah dia x show off sgt perot dia yg memboyot tu dgn baju pregnant yg ketat dan sendat wlupon dia sinonim dgn baju ketat lagi sendat mase x mengandung.. Klu Fasha, Liyana, Scha n Almy tu hari2 pakai baju kecik mcm nak meletop perot tu sbb nak tunjuk kat org how sexy they is .. Nampak mcm symbol seks pon ade aku tgk

  3. diva says:

    bukan ker almy ada bagitau jantina baby dia kat meletop hari tu? almy & fizz ada bagitau la… baby girl. aper la ohbulan ni