Ingin Mendapatkan Perabot Baru Untuk Rumah Sempena Hari Raya Ni? Pergi MajuHome Je! - OHBULAN!

berita

Ingin Mendapatkan Perabot Baru Untuk Rumah Sempena Hari Raya Ni? Pergi MajuHome Je!

May 30th, 2017 | by Murni | 2 comments
29.6K
reads
1K
shares
Shout Out!


Menjelang perayaan ni memang masa yang paling sesuai untuk menukar perabot rumah dengan yang baru. Ye la mana tahu nak tukar tema raya ke. Dulu tema ala-ala garden, sekarang nak beralih angin ke tema lebih elegant pulak ke, betul tak? Boleh la hunting untuk perabot baru. Yay yay! Oooh ya, korang boleh mula untuk list-down semua barangan yang ingin dibeli.

Admin nak suggest untuk korang renew perabot rumah di kedai perabot yang menawarkan pelbagai pilhan mengikut citarasa korang. MajuHome Concept menawarkan pilihan untuk korang menghias ruang tamu, dining room, kamar tidur, dapur, kamar mandi dan sebagainya. Apa yang special tentang MajuHome Concept ni?

Decorate rumah sehingga menjadi ‘dream home‘ kini dengan koleksi Raya daripada MajuHome Concept!

MajuHome Concept telah ditubuhkan sejak tahun 1986. Ia telah menjadi salah satu jenama kegemaran pengguna Malaysia dengan perabot yang berkualiti baik dengan reka bentuk terkini dan bergaya.

Pelanggan-pelanggan akan ditawarkan untuk meneroka pelbagai pilihan perabot dengan pelbagai reka bentuk dan gaya yang memenuhi citarasa yang berbeza dan gaya untuk setiap rumah. Ha so kalau uols suka theme classy, banyak pilihan yang ada di MajuHome Concept ni tau. Pilih je!

Untuk ruang tamu, korang boleh pilih sofa, coffee table dan juga kabinet TV mengikut kesesuaian dan kesukaan korang. Jenis leather, fabrik, semua ada tau. Tinggal pilih dan beli je.

Oh ya, 100 pelanggan pertama bakal mendapat GREEN PACKETS. Wohoo dapat duit raya!

BERITA BAIK!

Kalau korang nak tahu, MajuHome Concept juga akan memberikan sampul raya bernilai RM 55,000 untuk 100 pelanggan yang pertama di 3 outlet di bawah bermula hari Isnin ini, 29th Mei 2017. Yaaaay!

Citta Mall, Showroom

Puchong Mall, Showroom

Setapak Mall, Showroom

Antara syarikat yang menggunakan perabot dari MajuHome Concept ni

Delivery service pun ada dengan harga yang rendah

Kalau beli perabot banyak-banyak, mana la muat nak sumbat dalam kereta kan? Jangan risau! MajuHome Concept juga menawarkan servis penghantaran dengan harga yang lebih rendah untuk yang tinggal disekitar Kuala Lumpur dan juga Klang Valley. Yang jauh dari Kuala Lumpur atau Klang Valley boleh juga mendapatkan servis ini dengan harga yang berbeza.

FREE INSTALLATION! Itu yang best. Hehe dah beli perabot tapi tak tau nak pasang? Jangan risau, staff MajuHome Concept yang sangat terlatih akan membantu anda.

Jom ramai-ramai ke MajuHome Concept untuk merasai sendiri kehebatan perabot mereka!

Outlet utama MajuHome Concept terletak di Setapak, KL. Mereka juga telah melebarkan sayap dengan membuka showcase gallery di Puchong dengan mengekalkan moto tersendiri iaitu ‘One Stop Furniture & Lifestyle Concept Mall’.

Ohhhh ya, untuk pengetahuan korang lagi, MajuHome Concept buat kali pertama memperkenalkan outlet mereka di Citta Mall dengan keluasan 60,000 square feet. Wow! Jom ramai-ramai ke sana untuk tengok sendiri pilihan perabot yang ditawarkan!

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web MajuHome Concept atau ke Official Facebook page mereka di link di bawah:

2 Comments

  1. Leong Tuck Weng says:

    Wow, I am not really celebrating Raya but the furniture looks cool for my home. Gonna visit them for a look. I need new furniture for my new house!

  2. Leong Tuck Weng says:

    Wow…I am not really celebrating Hari Raya but these new furniture collection is cool! Gonna make visit to MajuHome and take a good look. I need some new furniture for my new house!