berita

Isteri Izzue Islam Akui Tak Cemburu Dengan Anzalna

February 21st, 2014 | by Amirah | 37 comments
Isu & Kontroversi

izzue

Kecoh seketika apabila isteri kepada pelakon kacak, Izzue Islam cemburu akan kemesraan suami bersama pelakon jelita, Anzalna dalam drama terbaru mereka.

Khabarnya kisah cemburu ini bermula apabila Izzue dikatakan tidak selesa dengan adegan romantis dilakonkan oleh Anzalna yang dianggap berlebihan demi menjaga hati isterinya.

Artikel Berkaitan:

Namun, melalui Harian Metro, isteri Izzue, Awin Nurin sudah pun menjelaskan dia tidak sama sekali cemburu dan memahami tanggungjawab suaminya sebagai pelakon.

anzalna

“Mana ada cemburu pun. Tak ada bendalah, Semuanya okey. Tak ada apa nak cemburukan pun atau berasa keliru pun dengan kerja Izzue jadi, perkara ni tak betul dan tak timbul.

Macam mana nak berlakon sama kalau bermasam muka?  Saya tak tahu pula benda ini berlaku, setahu saya semua okey.”

Dalam pada itu Izzue juga mengakui dia terkejut dengan isu yang timbul dan menafikan ada berlaku konflik di antara dirinya dan Anzalna di lokasi.

“Saya sendiri tak tahu pula benda ini berlaku. Setahu saya semua okey. Saya hormat dia (Anzalna) dan dia hormat saya.”

Kalau nak tahu, drama adaptasi novel ‘Aku Bukan Mistress’ yang dibintangi oleh Anzalna dan Izzue ini bakal disiarkan pada 31 Mac depan.

Amirah

Amirah

Executive Journalist at M Driven Sdn Bhd
Executive Journalist at OHBULAN! Studied Bach. Mass Comm (Hons) Journalism Talkative, hardworking, independent, enjoy gossiping & love singing :)

37 Comments

  1. gayah says:

    Dh namanya mistress mestilah sangup kna raba.. Ada ke mistress malu2 hanjen!!! Stakat pgn2 tgn pon takut tu bukan mistress tu bibik namanya… Prasann huhhh…

    (1)
  2. gayut says:

    blah la ko gayah! menyibuk je. ko nak jadi cam olga ek? asyik kutuk org je

    (1)
    • Orgy says:

      Ko tak perasaan x si gayah nak melongang macam olga tapi kesian hambar , olga juga tetap longkang terbaik

      (1)
  3. Olngok says:

    Whoaaaa takottt hantu gigi

    (1)
  4. Aaron Kwok says:

    tipulahhhh….hahaha

    (0)
  5. agogo says:

    siboklaa kau jongang kertu! takotlaa tu laki xdpt job nant

    (0)
    • Kak jah steady says:

      Bini Aaron jgak yg steady.. orang xkan bercakap lau bende ni tak jadi sbab org production sume mulut xkan simpan rahsia punya

      (1)
  6. Bedah says:

    blewk! jongang!

    (1)
  7. lalalalalala says:

    memang betul pun dia cemburu kat anzalna al maklumlah anzalna kan jelita mesti la dia takut izzue jatuh hati kat anzalna

    (1)
  8. nok gebuzzz says:

    menyampah la tgk bini izzue..lebih2 lak!!x yah la kasi laki ko belakon,suh jer dok umah bior ko jer yg keje kasi dy mkn mnm…

    (1)
  9. Saja says:

    lagu halimah jongang dh ad…tinggl tunggu lagu awin jongang jer…

    (1)
  10. Wifi says:

    Tulah dulu time kawin ckap ‘saya faham kerja dia’ skrg nie haktui lah,,, baru anzalna kot dia jeles,, ntah2 lpas nie kalau izzue brlakon ngan fathia ntah apa apa dia mroyan,,,,dasar ngok,,,, publisiti agaknya

    (1)
  11. Mamak Penang says:

    Tanya sama pokok apa pasal goyang ,jawap pokok angin yg goncang. Bermakna semua ni orang lah dok menfitnah kannnn…memfitnah itu suatu dosa menidakkan sesuatu yg benar pun satu dosa jugak .

    (0)
  12. maya yuslizam says:

    Yg komplen tu pendengki..sabar awen..bia dorng dpt dosa kering

    (0)
  13. mail says:

    Yang dok sibuk mengutuk isteri izzue ni semua perempuan lawa,tp izzue xpilih diorg sbb hati serupa tahi anjing.Hati kotor berkulat ya rabbi. lelaki mcm izzue ni mmg taknak pmpuan2 mcm mcm.sian dorg ni. Kutuk2 pun si awin tuh ttp bini dia?kauorang???? Org nk jeling pun xnk. Sbb hati tuh busuk sgt.

    (-1)
    • cm mana says:

      cm mana ko tau lawa smua yg kutuk ni? kau ingat org lawa semua jahat ke apa? org tak ada rupa semua baik?

      (1)
  14. BFF Olga says:

    boypren anzalna 100x lagi hensem daripada Izzue islam

    (1)
  15. kentos says:

    Haha… yg havoc kutuk ni.. bru dpt brim ye

    (0)
  16. mila says:

    Allahurabbi .. ape la korg ni .. lau awin nk jeles pon, 2 hak dia .. lau kta sndiri pon x sggup tgk suami kta pegang org lain, sama la cam dia pon .. x yah la hina dia .. manusia adalah sbaik2 ciptaan Allah .. Allah da jadikan kita sebaik-baik makhluk .. semua ciptaan Allah baik2 dan cantik2 .. hina orang bererti hina ciptaan Allah .. bringatlah .. pe yang kta ad skang ni hanyalah sementara .. lau kta rsa kta lbh cntik dr org len, lau Allah nak tarik nikmat 2, sekejap jer .. so, better duk diam n doakan rumahtangga mereka .. jaga kata2 .. in shaa Allah ..

    (0)
  17. nuralia says:

    korang jeles buat apa aku tau ko takleh dapat izzue itu jodoh daripada Allah .korang nie tak dak kerja lain kot

    (-1)
  18. meriamdisanto says:

    isteri izzue bukan jenis cemburu, dia adalah wife yg supportive pd suami dia, xbaik hina fizikal org, adakah kita ini perfect..aku pernah jupe personally dgn mereka..dan tau isteri dia sangat baik dan aku dapati isteri cantik dan comel.. sekian

    (-1)
  19. nona says:

    Isteri Izzue tu mane de jongang, tgk muka diaorg suami isteri seiras je….sb tu la serasi. Xbaik kutuk2.

    (-1)
  20. anis says:

    Haha, trgelak ak bca komen..mna ada jongang, ok je ak tengok. Even dia jongang sekalipun, ada jugak org nak kat dia, Izzue Islam pulak tu..kau ada?? Bajet mcm bagus jee..

    (-1)
  21. nama aku beng says:

    apa hal nie korang duk kutuk org yg tak bersalah

    (-2)
  22. mia says:

    apesal korang masing2 menghina ciptaan Allah SWT. Beringat la, arini korang maki2 n hina2 rupa paras awin, esok lusa korang x tau nasib korang mcm mane .Bila2 je Allah ley tarik kelebihan korang. Jgn cakap besar..

    (-1)
  23. Hamba Allah says:

    Ya Allah, apa korang ni. Tak baik ckp mcm tu. awin tukan isteri dia. Biarla jongang ke apa ke, kita siapa nak nilai org? Baikkah kita disisi Allah? Baikkah amalan kita? Biarla dia nak mengaku ataupun tidak, itu urusan dia dgn Allah, ni la orang melayu. Senang tindas sesama sendiri. Negara dah merdeka, tapi pemikiran kita? Merdekahkah otak kita? Ya Allah, Allahu Akbar, sudah sudah la okay nak kutuk lemparkan cacian pada mereka artis ni. Biar dorg hidup aman. Kalau korg asyik kena hina kena kutuk dgn org sekeliling korg? Korg tak sedih ke korg tak rimas ke? Mcm tu jugak apa dorg rasa. Dah dah, banyak kan istighfar dan berzikir. Apa yg korg tulis bnd tak baik ni. boleh ditanya balik masa di akhirat kelak, delete la wahai sahabat taulan ku, Assalamualaikum :))

    (-2)
    • Bedah says:

      Jah.. page gossip ni tak sesuai dgn uols.. baik jangan baca.

      (-2)
      • bedah oii says:

        kalau dah baca gossip ni mmg kne kutuk sana kutuk sini ke apa? baca gossip untuk tau hal apa yg blaku kat malaysia ni tak de la jadi kura kura katup org tanya blurrr je. btw izzue if you ever read this, I totally respect you okay! ni la lelaki yang perempuan semua idamkan. and semua perempuan envy dgn wife you. ye lah laki dorg tak sweet cam you. n mmg wife you ada hak nak jeles pon! bsentuhan dgn mahram pun bdosa!

        (-1)