Isu Gambar Cium, Aliff Aziz Menyesal – Kool Bro!

Isu Gambar Cium, Aliff Aziz Menyesal – Kool Bro!

Dikemaskini oleh M pada September 10th, 2009
General 107 Respon

Tak sampai 24 jam, akhbar harian sudah mengeluarkan kenyataan Aliff Aziz mengenai isu adegan bercium dengan seorang gadis. Macam ini’lah baru kool, sudah salah memang mengaku salah. Jangan jadi seperti wartawan cat tu, dah salah pun still nak pertahankan diri.

Seperti biasa, alasan ‘itu adalah gambar lama’ menjadi standard ISO untuk mana-mana artis yang terkantoi gambar panas mereka. Tapi kami apa kisah, janji apa yang kami hidang’kan kepada pembaca adalah benar, dan benar belaka. Isu gambar panas sepatut’nya dijadikan peringatan kepada mana-mana artis di luar sana, supaya sentiasa berhati-hati. Well, alang’kan Chua Soi Lek pun boleh kantoi video, ini kan korang. Ceh!

Ikuti kisah Aliff Aziz selepas ini…

Saya akui telah lakukan kesilapan besar itu di Singapura. Sejujurnya, saya amat menyesal dan berharap semua yang tersinggung dapat memaafkan saya,” luah penyanyi Aliff Aziz dan nada kesal berhubung isu gambar ‘panas’ yang sedang tersebar di internet.

Gambar yang mempamerkan aksi Aliff bercium dengan seorang perempuan yang dikatakan di sebuah kelab itu kini hangat diperbincangkan di dalam forum dan blog-blog di internet.

Menurut penyanyi kelahiran Singapura ini, dia sedar kesilapan itu telah menjejaskan imejnya tatkala dirinya sedang mengukir nama di persada seni dan terpaksa redha dengan segala kritikan dan tohmahan yang dilemparkan.

“Sukar untuk saya gambarkan betapa menyesalnya saya dengan perkara ini. Saya pun baru saja tahu tentang penyebaran gambar itu di internet.

“Saya manusia biasa dan saya memang tidak terlepas dengan kesalahan. Tetapi macam mana pun, itu bukan satu ‘escape’ untuk saya ‘lepaskan’ diri.

“Saya bertanggungjawab dengan apa yang tersebar itu. Benda dah terjadi, jadi saya kena tanggung akibatnya. Ibubapa saya juga amat sedih bila dapat tahu tentang perkara ini.

“Sebab itulah saya tidak mahu menjelaskan dengan terperinci tentang hal ini. Apa yang boleh saya katakan, saya sangat menyesal dengan apa yang berlaku dan ini adalah satu pengajaran kepada saya supaya menjadi lebih matang,” kata Aliff yang kini berada di Kuala Lumpur untuk aktiviti promosi dan sesi fotografi.

Ditanya bilakah insiden itu berlaku, dalam nada perlahan, penyanyi berusia 18 tahun ini akui ia adalah gambar-gambar lama.

Bagaimanapun dia enggan mengulas lanjut sama ada insiden tersebut berlaku ketika dia masih berada di bawah umur.

“Saya tak mahu ulas tentang itu,” ujar penyanyi yang melonjak namanya menerusi lagu Sayang Sayang.

Aliff juga enggan mengulas lanjut siapakah perempuan di dalam gambar itu.

“Seperti yang saya katakan tadi, tak perlulah saya terangkan lebih-lebih. Saya sendiri tidak ingat bila gambar itu diambil dan saya juga tidak berapa pasti siapa perempuan itu kerana kami berada di sana di dalam satu kumpulan.

“Dan saya tidak tahu apa niat orang yang menyebarkan gambar itu. Saya tidak mahu cakap sama ada ini adalah sabotaj atau tidak kerana apapun, saya akui itu adalah silap saya.

“Maafkanlah kesilapan saya dan saya cukup berharap peminat-peminat akan terus menyokong karier saya. Buat masa ini, saya dah tak tahu apa lagi yang boleh saya buat selain meminta maaf kepada semua,” kata Aliff yang tidak mahu mengulas di mana insiden itu berlaku.

Blog Widget by LinkWithin

107 Respon

Respon dari Pembaca OHBULAN!

    • well look at the bright side aliff……now no one can accuse you of being a HOMO anymore

      AHHAHA…not such a bad deal you know

      Respon kepada Obefiend
      • at least dia mengaku silap dia. xpela alif benda dah jadi pun.

        tapi aku paling suka ayat ni

        “Dan saya tidak tahu apa niat orang yang menyebarkan gambar itu. Saya tidak mahu cakap sama ada ini adalah sabotaj atau tidak kerana apapun, saya akui itu adalah silap saya.”

        takde la mcm sorang anak penyanyi tuh. dah buat salah tak mgaku plak. lepas tuh siap boleh paksa M minta maaf secara umum. ntah pape ntah. M pun boleh ikot! takot kena sama la tuh!

        Respon kepada menyampah
        • Ha’a betul tuh… dah buat silap mengaku jer…. Manusia semua buat silap…
          Yg boring tuh .. x ngaku tak pe… ala2 iye2 baik jer,….. paham per diaorg tuh pun manusia biasa juga.

          Respon kepada ryanti
          • AIYAH….
            TAK USAH LA NAK MENILAI DORANG 2.,……………
            SUDAH2 LA..BULAN PUASA JUGA KAN..
            TAK PAYAH NAK BAGI TAKLIMAT KAT ARTIS 2…

            KALAU DI ANTARA KAMU PUN BUAT KESILAPAN..PASTI JUGA KAN TAK MO MENGAKU DEPAN PAMILY????????????/
            BERANI KE KAMU MENUTUP KESALAHAN TERHADAP TUHAN????

          • apa bede la si taiko haram ni merepek. nak back up la tuh. hehe

      • and why they say aliff is homo?

        Respon kepada Royalxcena
  1. bgus akui kesilapan sendiri bkn mcm sesetengah artis lain kaber line je memanjg hoho…

    Respon kepada GurLLy
  2. chenta e niya.. September 10, 2009, 1:00 pm

    HIHIHIHI..PAPO JE LA…

    Respon kepada chenta e niya..
  3. harap aliff terus tabah melayari dunia artis yang penuh pancaroba

    Respon kepada enot
  4. taper, taper… menyesal takper… jgn tak ngaku udah…. sayang, sayang, sayang…

    Respon kepada anne winter
  5. Pakcik Kayoo!!! September 10, 2009, 1:06 pm

    ish.. ish.. ish…. ni lah budak2 zaman skrg. Pakcik dulu umo 18th tak reti nak cium2. Jeling anak dara org pun dapat cium penampar ayah pakcik je free2.

    Respon kepada Pakcik Kayoo!!!
  6. tak logik la kalau tak ingat org yang dia cium…huh…nak mohon simpati peminat lah tu, supaya peminat tak lari…

    Respon kepada ma_mat
  7. ceh…bleh plak x igt n x bape pasti sape pompuan yg die kiss tuh…hampeh tol……..

    die men kiss aje ke sesape pompuan yg die nak…………………..

    Respon kepada dartgurl
  8. ermm itu la masa buat tak tau nak pikir dulu…dah tersebar baru takut…bukan takut kat tuhan takut orang kutuk & hilang glamour jer buek apo..

    Respon kepada mek joyah
  9. alololo cian nye..
    k la 2 klu ko dh nyesal!
    nsb bek ko x putar alam ble reporter tny!!

    Respon kepada anak betong
  10. dia dah minta maaf… mengaku…. setidaknya dia bukan GAY BOY…. tapi tak sangka le juga… muka je baik…. tapi mesti mabuk le tu….. tak sedar dan ingat siapa perempuan berbulu tu……………….

    sayang! sayang! sayang!

    Respon kepada timah vogeh
  11. bcium smpai berpusing kpala bole x hingat plak,,,
    asl tkut xleh cari mkan erkk,,kes mabuk ler nih..kcik2 da pndai minum.

    Respon kepada catdog
  12. sian ko……biasa lah ermmm sape lah yg majal ko yer aliff

    Respon kepada mamapening
  13. itulah kau,.. suruh bela kambing ko tak nak,,nak jugak jadi penyanyi. gambar jahat camni tersebar kan dah buek malu mak bapak..ades..sedih..sedih..

    Respon kepada petani moden
  14. Duuhhhhhh…
    ko cium begitu ghairah boleh lupe la pulak ye sape pempuan tu…dahsyattt dahsyaaattttttt

    Respon kepada Manja Cinta
  15. Baguih punya statement..memang sah bohjan!! Errkk….lagu pun tak sedap. Buang karen..Baik aku dengar lagu Pergi Tak Kembali…Allahyarham Ustaz Asri, penuh keinsafan!! Tssk..tskkk….tskk..

    Respon kepada suesexy
  16. nyampah!!! artis semua cengitu!!!

    Respon kepada oyai
  17. muke nampak baik..innocent je..tapi…hampeh..kecik2 dah pandai comolot anak orang

    Respon kepada memeygedik
  18. sekrang ni media seperti paper hanya leh tnye artis betul ke??
    tapi blog2x dah hidang pic yg sebenar
    huhuhuhhuh

    Respon kepada fira
  19. flashgrenadepolarbear September 10, 2009, 4:19 pm

    wtf. kalau aku ni engko alip, the only thing aku nyesal is kissing chewbacca!

    Respon kepada flashgrenadepolarbear
  20. dia menyesal sebab takut peminat lari…bukan menyesal sebab takut dosa.

    Respon kepada Ujang
  21. “saya juga tidak berapa pasti siapa perempuan itu kerana kami berada di sana di dalam satu kumpulan”

    memang cool ayat ni.

    Respon kepada C.Norris
  22. oit gambar lama pon ko tetap dari kecik orang islam..asal yg ngang sgt nie…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Respon kepada lolyblurbs
  23. wat salah jer mintak maap ingat owg bleh lupe ke…camtu watpe polis kalo salah mintak maap je (pinjam ayat meteor garden)…camtu leh tak aku nak cabot gg ko pastu cakap..”sorry..sy tak sengaja maap yer”…bole????

    Respon kepada erm....
  24. mmg sah mabok, leh lak xtaw ciom dgn sape.. kecek2 da pandai mabok… mak pak alim.. syg…syg..syg…

    Respon kepada BABYGAL
  25. hahaha.. kecian makcik tu. slumber mamat ni ckp xpasti jek makcik tu. kecian. tp biase r. artis kan.. xnak peminat lari. ckp r gmbo lama. mcm biase r tu. hell..ah lapok

    Respon kepada mazzz
  26. agak2nya, si mamat ni teruna lg ker?
    hmmmmmmmm????????????

    Respon kepada condom
  27. wtf…ko leh xtau lak ko bercium dgn sape??
    muka longkang betul…

    Respon kepada pocahontaz
  28. 18 thn? Waaa..lau pic lama..kira2 umur 17 thn? atau 16? Cam tu punya expert….adoyaii..bagus tul!!

    Respon kepada hantuair
  29. what the fish…die bole ckp die x tau sape pompuan yg die cium 2..iskh2..pelik sungguh la…memang pakai sapu jew la jantan nie…

    Respon kepada seorang insan
  30. Bukan touch and go..tapi kiss and forget..murahnya..

    Respon kepada Reena
  31. muuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccccckkkkkkkkkkkkk

    Respon kepada aku adalah aku
  32. sama2lah kita bermaaf-maafan di bulan yang mulia ini. takkan nak tunggu pagi raya jer kot

    Respon kepada AMI
  33. yang penting dia mengaku kesilapan dan mohon maaf. Mengaku dan minta maaf adalah satu sikap yang amat sukar untuk kita lakukan…. ianya amat hebat sebab tak semua orang boleh melakukannya. apa juga alasan dia… pasti ada sebab tertentu dia berbuat demikian. Hanya dia dan Allah tahu… kita tak boleh bersangka buruk… semoga Aliff menjadikannya sebagai satu iktibar.. semoga musibah ini akan lebih mematangkan dia… jalanilh hidup berteraskan hukum Allah. Insyaallah.. kau akan selamat walau dimana saja berada…. . amin.

    Respon kepada SKODENG
  34. wtf la…mamat nie…ade ke lupa sapa dia cium…takkan main sambar je

    Respon kepada caxyy
  35. baiklah, abg terima penjelasan alip. nanti hari raya mintak mahap lagi sekali sambil cium tangan, nanti abg bagi duit raya singget buat beli mercun pop pop

    Respon kepada funaki
  36. malu betul anak ibu mesti kecewa bila die dpt tahu pasal artis kesayangan die ni….

    Respon kepada ibu muda
  37. I dont think so this is old picture. stye rambut sama je??? sebulan lepas ke? Budak sekarang tak de class langsung nampak je perempuan mengelinjang terus je sambar. Hairan betul le boleh lak tak perasan sapa perempuan yang di cium,main cium je tak takut ke ada penyakit berbahaya??Kalau dia x kenal perempuan ni sah dia ni suka ambil kesempatan kat perempuan yang gilakan dan minat dia. Alasan je tu.

    Respon kepada Blue Burning
  38. semalam aku tak puasa…aku tak sengaja termakan megi sedap…huhuu..aku terlupa lak kalo pose xleh makan….ini sume kesilapan lame yg dilakukan oleh aku insan biase yg lemah…everyone pls forgive me…huhu…

    * kisah lebih kurang tapi di ubah kit…..hahaha….asal mintak maap sudah kan….senang jer….

    Respon kepada watdahell???!!!
  39. bley lak ko x ingat…baper byk pompan yang ko cium…..mmg aku x kan sokong carier budak ni lg la.. x boleh dijadikan contoh!!!.

    Respon kepada maria
  40. bravo.baru berani buat….berani tenggung.apa2 hal… dosa tetap dosa…taubat laa sebelum x sempat…syurga dan neraka kita pilih….itu janji yang Maha Esa…..

    Respon kepada nurullhaq
  41. “Seperti yang saya katakan tadi, tak perlulah saya terangkan lebih-lebih. Saya sendiri tidak ingat bila gambar itu diambil dan saya juga tidak berapa pasti siapa perempuan itu kerana kami berada di sana di dalam satu kumpulan.

    Wei brapa byk la pompuan yg ko cium smpai x pasti ni..Ayo…artis..artis

    Respon kepada ryn
  42. “Seperti yang saya katakan tadi, tak perlulah saya terangkan lebih-lebih. Saya sendiri tidak ingat bila gambar itu diambil dan saya juga tidak berapa pasti siapa perempuan itu kerana kami berada di sana di dalam satu kumpulan.

    baekkkkkkknya statement…ble lak ko tk hengat ngn sape ko bercumbuan????
    ko ni mamai ke mabuk todi?
    kalu cam tu bila dh berkumpul itu je lah aktiviti ko ye?
    sok tetiba kuar pic ko cium beruk mok yeh pun ko ckp tk hengat????
    apa2 jae lah ko ni…anyway ko dh minta hampun k lah…
    hari ni maaf sok buat lg…pas tu maaf pas tu buat g……..tk kesudahan

    Respon kepada misymuchy
  43. mcm mane la blh tak kenal n tak tau bile mase die cium pmpn tu…..ini maybe antara mabuk or da banyak sgt pempuan yg die da lanyak…..umor baru 18tahun da pandai buat maksiat..sekolah kat singapore tak ajar agama ke?…tapi aku tak heran sangat…budak2 melayu singapore mmg mcm tu budget western….ini baru sorang..klu nk tgk lagi ramai g la usha pub kat the zone stulang…anak org melayu malaysia tak mampu clubing2 ni..sume sengkek2..

    Respon kepada komenggurun
    • betul tu bro…
      dh lah dtg jb dgn gaya eksen lebih…
      nunjuk sgt yg dorang ni leh mewah dlm usia muda…
      apa2 pun tabik kt mamat local yg cool kalu org cam ni dh berhimpun kt stulang tu..
      adat budaya kita masih terjaga walau ada segelintir yg mmg terjangkit penyakit org seberang ni…

      Respon kepada misymuchy
  44. Biasalar “gereeek seh”… diorg ni kan selalu perfect..

    Respon kepada Ms eee
  45. mengaku silap tak pe..tapi lain kali jgn buat lagi…ishk..ishk..

    Respon kepada mil
  46. untuk budak aliff..
    ungkapan maaf anda selayaknya dan seharusnya memohon taubat kepada tuhan..cepat2 taubat dengan kesilapan anda tu…. dan tidak mengulanginya lagi..pintu taubat masih terbuka luas selagi tuhan tak ambil nyawa..bawalah sedar diri ke arah cintakan islam…apa guna kalu setakat nama islam tapi tak praktik iabadatNya… fikir2lah sendiri nk jalan mana( bahagian di dunia @ akhirat, kampung abadi)…sayangkan diri anda sesuailah dengan tajuk lagu sayang2 membawa seribu makna dan pengertian……………………….jadikan ianya pengajaran buat diri anda dan sesama teman-teman lain….

    Respon kepada ayu_rose
  47. Pantang orang buat salah, mesti kena tibai… At least dia nak mengaku kebodohan dia dulu.. Aku sokong obefiend, at least sah lah dia bukan Gay Boy. Peminat kat Malaysia ni kalau hensem sikit, semua nak tuduh Homo.
    Whatever, I still like your boyish style and cute smile… :)
    p/s: But Dont Ever Repeat Same Mistake!! 2nd Time Round, N You’re History.

    Respon kepada catgirl
  48. wak lu xkenal saper minah yg dicium. ci*** betol la. mampus la ngan karier ko

    Respon kepada Hackerz
  49. besela tu..xkan die nak sebut nama pompan tu pla…nnt press sibuk dok cr pompan tu…kecian dia..akk pon nak privacy jugak..huehuehue…buatnye pompan tu pon nak tumpang glemer di citenye benda yg bukan2 lg parah…sapo nak jwb tu..huehueheuheu

    Respon kepada miss propa
  50. Biasa la tu…bila kena kantoi …..cakap la tak ingat. In another word I CANNOT RECALL. Remember the statement : Its looks like me, its sound like me….but I cannot recalled the insident!!! Kes the indian lawyer when was caught in the video talking with the Big Guns. Sapa name dia??? Anak buah aku pun sama….statement I CANNOT RECALL:)))))

    Respon kepada chua chu kang
  51. eleh artis tu la..dh malu dh kene sound sume br la ckp nyesal la bersalah la..pdhl dorg x pk ape2 pn ape yg dorg wt tu..biasa la dunia artis penuh dgn maksiat..ape nk eran..sudah la ko aliff aziz..blah laa

    Respon kepada ceh
  52. apa sudah jadi duniawi skang…
    ana pun suda fening la
    fening fening..

    Respon kepada akhil hayy
  53. orang singapore dah biasa macam nie…tak ada pegangan

    Respon kepada muse
    • ye ke?…. kalau yg dekat zouk, modestos, beach club, hardrock kl tu pun byk org singapore ke…. ish..ish..ish… jahatnya org sana. Budak2 muda msia semua dudk dlm mesjid ke tak pegi tmpt2 mcm tu dan perangai mcm H1N1 gak. Setahu aku lagi dahsyat budak2 msia. Tengok jelah artis2 muda dlm blog ni. Tak ke mcm gampang. Kalau tak kaki clubbing, pakai tudung muka baik amik laki org lak. Sekurang2nya Singapore tak mengistiharkan mereka negara Islam. Malaysia Negara Islam beb… maluuu je.

      Respon kepada blur
      • aiy0oo!!!..wlau p0wn singap0re x isytiharkn d0wg 2 ngare islm leyh wt ske aty ke beb??
        abez law ngare x isytihar islm slamber k0wg la nk ci0m?? ngare isytihar kew x..kte nyh kna la muhasbh dri..law da sangak ngt g kawen je la..bpe kali k0 nk ci0m p0wn 0wg x kesh la..
        2 la arts xpkeyh sal hll n hram..wt statement klah ustz…pdahal prngi cm setn..

        Respon kepada aq la..
  54. dah kuar gmbar 2 bru nk mntak maaf la nyesal la..sbelom wat x pkir

    Respon kepada nana
  55. intel-syndicate September 11, 2009, 9:08 pm

    Dan bukan gayaku
    Rebut bigfoot orang

    Respon kepada intel-syndicate
  56. stakat nyesal jer tk guna.
    kene lah bertaubat, kembali ke pangkal jalan n bertekad tkkn ulanginya lagi.

    Respon kepada kaki pompuan
  57. DUNIA AKHIR ZAMANNNNNNNNNNNNN……….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KEPADA SUMA CARILAH TUHAN……… AAMINNNNNNNNNNN…………..

    Respon kepada Pallazo
  58. murahan nyer artis melayu. pergi satu kumpulan, ikut suka nak peluk cium sape yer? bagus.. syabas..

    Respon kepada affuan
  59. tak kisah lah orang tu kat negara mana pun…dah dia tu title agama islam….buat cara islam lah…hidup perlu ikut aturannya!bawa taubat lah weh…..aku sendiri pun rasa insaf tengok saudara sesama title sendiri buat benda begitu.bulan puasa ni ambil kesempatan lah minta taubat nga tuhan……ada hikmah alifff benda ni jadi kat ko…..carilah HikMAHNYA…..kembali kepada TUHAN….

    Respon kepada hantu puchong
  60. aliff…
    adiz tul2 menyesal ngan sikap aliff…
    aliff mesti sedih sbb org dah kutuk aliff..
    adiz bc pun dah nk nangis…
    maklomla m’sia negara islam…
    aliff kene ingat slalu… yg adiz x puas ati knp aliff mesti kene cium ngan pompuan murahan tu???
    asal?? cume tu je ke kerja aliff…??? serius adiz kecewe n bengang ngan aliff…
    adiz slalu pertahankan kat kakak2 adiz yg aliff nie baik… ensem cute,..
    tp aliff dah sie2 kn kepercyaan org kat aliff…
    aliff kene tanggung sendiri.. hal dah blaku..
    aliff mesti bertaubat utk masuk ke syurga allah…
    nape aliff nk jd artis…??? syok???
    ni la padahnye nk jd artis…
    sume stemen kat atas adiz sokong… coz adiz btul2 menyesal adiz minat kat aliff…
    adiz cume arap aliff dpt mintak maaf depan sume pihak yg terlibat…
    sorry sbb over sgt…
    tp ini demi agame islam…
    qatam la al-quran dlm bulan puase nie…

    Respon kepada cool
  61. gambar tak senonoh kat kelab ngan pompuan berbulu,, gelii
    ok lagi gambar ‘hot’ bunga-ashraf kat pantai b4 they’re merried dulu,, huhu

    Respon kepada nona
  62. pergi mamp………………. la
    lu pa hal dol

    Respon kepada lisa surihani
  63. parents si alif tu kene diberi bimbingan gak.. krg bimbingan pada anak tu yg wat anak2 makin liar.. minum arak.. patut disebat..

    Respon kepada zizzou
  64. anak singa ke anak maysia ke, sama, budaya barat jadi pilihan. suka2 cium sapa2 tak knal pun ok. sedeh dan seram.

    Respon kepada anak singa
  65. buat apa nak penyanyi? blaja la bole jadi manusia berguna. memang mabuk akan hilang akal dan langgar semua. tak ingat and become no limits. BeWare!

    Respon kepada anak singa
  66. wei kecewa aku dengar ,sok suci di depan peminat….kat belakang peminat..aduh mcm tak islam jeikut gaya barat sangat tu lah,nyampah aku

    Respon kepada aiedsuki
  67. menyesal cium ke, menyesal tak cover2 skit dulu masa cium?

    Respon kepada Budin
  68. biasa la,,
    remaja zaman skang……..
    ckp pn dh xbley pkai!!!!!!!!!!
    tggung jela malu erk………

    Respon kepada bubbly!!
  69. bLaHHHhhhhhhhhhhhh September 15, 2009, 1:32 pm

    DILDO=BA-BI HUTAN=ORG GILA TAMPOI=MAT INTERFRAME=PENCACAI LORI TA-IK=LEMBU BENGAP=AZWANA ALIA=BAPOK LORONG HAJI TAIB- PELACUR CHOW KIT=DILDO=BODOH.
    BODOH DILDO = BODOH 8 JUTA TAHUN TAK HABIS BODOH.

    Respon kepada bLaHHHhhhhhhhhhhhh
  70. ko ni knp xsdar dri
    ko kan umur muda lg
    ingat la umur 2
    blaja dulu

    Respon kepada asno88
  71. ahhh…muka je baik tp eemmm hbs manis sepah d buang…rugi je ppn kena dgn dia…bodoh!!!tp apa kurangny arts m’sia…2 x 5 = ????? HAHAHAHAHAHA……….

    Respon kepada Manusya
  72. Alif Aliz menyesal ….lain kali aku cari yg bulu kurang sikit …sekarang nie mulut i penuh bulu tangan , nak makan murtabak pun susah

    Respon kepada Saitan
  73. betul tu

    dah lah bulu lebat macam mawas lak…..lain kali suruh lah perempuan tu naik kat pokok pisang biar bulu lebat lagi

    Respon kepada grace
  74. sekarang aku malas nak sokong lagu aliff aziz nyesal kau buat cam tu aliff lagu kau semua bagus kau lagi kacak ish..

    Respon kepada grace
  75. okayla dia mengaku salah…lgpun bukan kesalahan besar sgt..ada artis suami orang tdk mengaku ada hubungan lain di luar tp tup tup…kahwin…kantoi…rasanya orang yang sd tua ni perlu belajar dari yang muda…buat silap tau minta maaf…bukan berdolak dalih..akhirnya……lu pikirla sendiri…

    Respon kepada winnie
  76. Ekla…dah tsebar sluruh dunia bru nak menyesal, ada 3 yg pelik sgt nie..bcium tapi X kenal org tuh plak.. yg ke2 minum arak sampai mabuk dan cium sebarang pompuan…yg ke 3 X mau ulas dgn lebih lanjut lagi tentang itu.. klau nak sruh smua peminat Aliff maafkannya,sbelum itu minta maaf dahulu dgn TUHAN dahulu…Lepas tu bru lah kami smua maafkan ALIFF AZIZ……………………………………..

    SAYANG,SAYANG,SAYANG,KAMU X TAHU BERFIKIR….

    Respon kepada Budak Kuching
  77. TeroPong jauh Baii.. October 26, 2009, 1:36 am

    salah ke x ke bende dah buat mmg dah buat….
    mabuk ke amik awek muka mcm taik…
    dah arr hodoh + dosa besar bkan muhrim cium apa nyer agama …. bodoh

    Respon kepada TeroPong jauh Baii..
  78. pe?????? lha korg ney… tak bek taw korg hina aliff, knper korg bgs sgt ker??? nak hina2 owg.,,hah??? suke hti dye ler….. kecoh ahrrr….korg..ney..! blum taw korg tue bek sgt,,,keylar hti2 yer aliff,you are the best for my life…bubye!!! luv aliff…_cawww_

    Respon kepada miz_liz(sabah)
  79. well….aliff why so many men says that ur HOMO……………wakakakakakakkakakakakka…still laugh when i see (well look at the bright side aliff……now no one can accuse you of being a HOMO anymore

    AHHAHA…not such a bad deal you know) well maybe cuz ure good looking man….and ur like pink…..well so…funny la when i see this homo thing…..well he is right tough cuz ure kissing wif a girl not a men wakakkakakakakk….

    Respon kepada Royalxcena
  80. and i like pink too but i kept it a secret……kakkakakakaka….noone knows who im…

    Respon kepada Royalxcena
  81. aliff aziz ni ntah brapa kali bercium daaaaa ??? masa hang mabuk…orang sorong pungkoq lembu pon hang cium !!!! wekakakakakakka

    Respon kepada cheekaro
  82. x pe la…..
    bese la 2…
    bgus gax dh ngku salh….
    mm…..mint sy pde alifff x kan pudar…..hakhak…
    lebiu….hehehehehehehe

    Respon kepada MiNaH_SeWeL

Beri Respon Anda

Sertakan nama, email dan url ada jika ada!

Arkib

Anda sedang membaca entri Isu Gambar Cium, Aliff Aziz Menyesal - Kool Bro!.

Kembali Ke Muka Hadapan

Siapa di OHBULAN!

Tweet… Tweet…

Ikuti OHBULAN! →

Komen Terkini

  • kepada antiezham: memang btol pon. aku pon terkene jg dgn jantan ni. ayat bukan men baik lg.. sbb aku x nak bg dia...
  • jerut: hi si r azmi ko tak ada cerita lain ker nak buat ;;;cuba kau buat cerita biji kelentit ko dalam botol best...
  • Hackerghost: Hmm.. Apa2 pun.. Korang perasan tak gambar Siti yang atas tu…. Dia pakai High permanat Marker...
  • fyla: oittt!mara sam karang…
  • roy: mamat rempit,dan kaki driff,kalau dah tak mampu nak beli kereta turbo original,pergi belajar pandai2,baru bolih...
  • roy: bukan kereta turbo yg bagus,skill memandu yang paling penting,
  • roy: korang baru pakai kereta turbo dah berlagak.ingat sikit kereta turbo korang semua duit mak bapak korang,jadi...
  • manis18.blogspot.com: Aku yakin perempuan-perempuan tu memang sudah jelas perangai buruk mereka sejak dahulu.. Memang...
  • wallawei: wahhhhhhh, menariknya
  • wallawei: waaaaaaaahhhhhhhhhhh
Improve the web with Nofollow Reciprocity.