berita

Jaga Laki Kau Leklok – Budak Sekolah Kantoi ‘Sailang’ Suami Orang, Kenal Sebulan Dah Nak Kahwin

July 17th, 2017 | by Arini Saleh | 3 comments
42K
reads
4.9K
shares
Kini Trending

Isu suami curang bukanlah sesuatu yang asing berlaku dalam masyarakat kita. Kerana sayang, ramai wanita rela bersabar dan memaafkan perbuatan suami yang berlaku curang. Ada juga yang sanggup mempertahankan rumahtangga hanya kerana anak.

Seperti kisah yang diceritakan seorang individu di facebook ini, suaminya kantoi curang dengan budak sekolah. Baru berumur 17 tahun sudah pandai sailang suami orang. Ishhh apa nak jadi

Belum kenal 1 bulan dah ajak kahwin

‘Datang hari lain je k’

sumber : Aminah Zaini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

  1. nana says:

    dh tgk dah… tak yah nk blurkan muka jantan tu. dh rupa mcm mat pit yg pompuan mcm muka makcik anak 5. kusam kalo kt luar pon org tak tau die bdk sekolah sbb selekeh mcm umur 45. jantan tu nk try je kot dpt brg murah. kalo aku jd bini die aku tak minta cerai, aku putuskan sumber kewangan je. baru jantan mcm ni ada akal.

  2. nona says:

    bole saman orang ketiga..
    para isteri yg teraniaya boleh minta khidmat nasihat Dato kamilia Ibrahim