berita

Jennifer Lopez Bergambar Bogel Untuk Iklan Minyak Wangi!

February 13th, 2012 | by Ell | 46 comments
Kini Trending

Panas! Terbaru dari Hollywood dilaporkan bahawa Jennifer Lopez atau mesra dipanggil media sebagai JLo telah bergambar bogel untuk iklan terbaru minyak wangi jenama ‘Glowing’!

JLo yang juga salah seorang juri American Idol ini dengan beraninya berbogel tanpa seurat benang pun namun tangan dan kakinya menutup bahagian tertentu. Gambar ini telah mencetuskan provokasi dikalangan peminatnya namun ia tidak diendahkan oleh Jennifer Lopez. Di waktu umur sudah mencecah 42 tahun, OHBULAN! pasti ramai yang cemburu melihat kecantikan bentuk tubuh JLo kan?

Ketika ditemubual oleh Women’s Wear Daily, JLo menjelaskan kenapa dia sanggup berbogel untuk iklan minyak wangi tersebut. Menurutnya, minyak wangi terbaru dari ‘Glowing’ ini benar-benar mempunyai keunikan yang tersendiri.

“Glowing merupakan sisi lain dari keindahan. Glowing adalah minyak yang beraroma semulajadi. Itu sebabnya saya selalu menyukainya. Saya sukakan bau yang semulajadi,” ujar JLo mengenai minyak wangi ‘Glowing’.

Biasalah selebriti Hollywood, bergambar bogel tidak pernah menjadi masalah buat mereka.

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

46 Comments

  1. kasut.biru.polka.dot. says:

    photoshop mmg lah lawa.

    (0)
  2. Funai says:

    jijik

    (0)
  3. Presiden Kelab Suami Derita says:

    Kalaulah para2 isteri masih cantik dan bergetah cam JLO di usia 42, tak lah ramai suami2 yg derita dalam diam dan yg tak tahan, cari PS atau ambik bini muda..bila dah jadi rasmi jadi bini tua atau Janda, baru lah terhegeh2 nak bersolek dan kecik kan badan dan update pakaian! Go JLO…u make men proud looking at you!

    (0)
    • tasya says:

      ala en suami derita… cantik2 jlo ni b.cerai gak….ko ni b.sultan d.mata..b.raja d.hati… para suami2 pun dh msuk 40an hensem lg ke? tah2 perut labuh smpai ke lutut.. pastu baget nk bini cntik… cm jlo.. ….kalo bini bole terima suami dh d.mamah usia… xlah suami xleh kot…

      (0)
      • otaytown says:

        suami derita…. lu kasi malu kaum lelaki @ suami la… ckp mcm org xde ilmu… nk bini cantik mcm J.LO… hahahahah…. kepada suami2 yg sependapat dgn suami derita… dari mengeluh N mengeji isteri dah tua or x cantik.. baik cermin diri sendiri… kalo nk bini mcm J.LO.. lu kuar duit riban2.. then bikin bini lu bagi mcm J.LO… lepas tuh.. lu tgk diri sendiri… kalo nk bini mcm J.Lo.. diri sendiri mesti hensem n bombastik mcm Remy Ishak or tom cruise(contoh je..)… lagi satu tolong bini urus umah and anak… lambat bini lu tua… ini kalu sume bini buat… mmg la tua… lu tau terbongkak jeee.. tau nk makan and mainn je… duit kedekut… tolong la bini urus umah.. spy bini lu jgn cepat tua… lu konon derita sampai cari bini muda… bini muda btol suke lu ke??? boleh puas dgn u yg tua ni ker??? ke bini muda nk duit lu je and bagi lu perasan u hebat n power tapi belakang layan jantan muda??? jgn di hina kaum hawa ni… mereka adalah wanita yg jaga dan asuh kite sampai kite besar n juga ibu kepada anak2 kite… hargai mereke bro !!!!

        (0)
    • peace says:

      ooo..bini x jd cm jlo ko marah..bini lewat2 solat ko buat senyap je kan? dayus!

      (0)
    • kopipahit says:

      derita sgt ke cik abg oi? ko igt singget dua ke nk dpt bini cm jlo nih?! klo koje takat jaga kt kdai emas, ko hadap je lh bini ko yg seadanye tu, jgn nk byk bunyi. selera mata n selera nafsu x kalah.. choy.!!!!!

      (0)
    • Presiden Kelab Suami Derita says:

      Untuk pengetahuan semue, ahli2 kelab ni adalah golongan businessman dan VIP sahaje, sal duit bukan masalah! Ahli kami dah tabur ribuan RM pun, tapi hasilnye tetap mengecewakan. Sal keje rumah dan jaga anak alasan bodoh org kpg je!! Rumah dah siap terbina serba serbi lengkap dan org gaji lebih dari cukup. Jgn kata keje rumah, penyapu pun tak perlu tahu simpan kat mane. Bini hanya perlu pergi salon, spa dan butik atau mall je update diri..dah cantik tunggu kat katil dan kangkang je..tu keje bini. Ni tak, baling2 RM pun tak gak cantik, slim dan mengiurkan..hampasss je. Setakat gua dan ahli2, kami golongan yg hensem dan macho lah gak..kalau tak, tak kan nak cari yg cantik2 dan bergetah..sebab tu kami derita…tak matching langsung. Tak sangka sini ramai lak ahli2 kelab gemuk dan buruk lak…ohhh lupa, sekarang internet dah leh sampai kampung2 tengah hutan dah yehhh??? Jgn marah lah kalau tak dapat jadi JLO untuk laki anda…

      (0)
      • Norly Soleha says:

        OMG! Don’t simply accuse people orang kampung and ugly. have you seen each and everyone of us? we don’t have low class of mind like you. Men like you are living with lust. You don’t live in this world for God. You said you are good looking? Where’s the proof? Let me see if you can reach my ‘good-looking’ standard. Hensem konon. Pooooodah!

        (0)
      • otaytown says:

        Kepada presiden kelab suami derita…

        Gua kesian sgt kat lu bro… seriusly gua kesian kat lu… ko ingat isteri2 ni pelacur?? cantik ko nk.. dah x cantik ko xnak.. lu maki2.. lu hina2… kalo btol la lu layan bini mcm tuh (mcm x caya je…) tapi x kurus2 jugak.. pastu lu hine2 die… lu boleh kompem ke bini muda lu yang standard J.LO kangkang utk lu sorg?? yang boleh lap muntah lu kalo lu sakit…?? yg boleh letak ubat and suap makan dgn penoh kasih syg kalo lu x tabur duit kat die????

        brader… gi bukak Al-Quran or terjemahan Al-Quran… ape fungsi isteri sebenarnye… utk nafsu semata2 je ke?? Isteri penyelengkap kehidupan… sesungguhnye xde yg lebih sempurna melainkn ALLAH… serius gua kesian kat lu bro… Hidup berpandukan agama… bukan nafsu… ikut HATI… MATI.. ikut NAFSU.. LESU bro!!!!

        (0)
      • the one who consult Quran.. says:

        presiden kelab suami derita… KO NI BODOH PIANG la…macam org kampung cakap pada org yg bodohnye teramat sangat!. bodoh n sombong xbertempat!

        (0)
  4. ISTERI BAHAGIA says:

    betul cakap otaytown tuh… nanti bini muda lari pas kikis ko sape yang ko cari?? x ke bini tua ko yg x cantek tu jgak yg ko carik…

    (0)
  5. Me says:

    Wahai kelab suami derita,klu anda skalian mahu melihat isteri anda cntk n menarik tampunglh kami utk kearah itu..jgnlh hnye pandai mengomel klu $$$ kedekut utk dbelanjakn isteri kearah kecantikkn..knp para suami (maaf bkn smua ye) pslhkn istri klu bentuk tubuh bdn da btukar sedangkn para isteri trima seadanye klu suami mrk boroi atau x sekacak dulu..pk2kanlah wahai para suami sblm mpersalahkn para isteri…

    (0)
    • kopipahit says:

      laki aku pn suka ckp aku x comey cm dolu2 (stetmen dia agk kuang ajau).. lengan dh beso, peha beso, muka x runcing dh.. ek eleh… sengal otak aku korng…! bila aku daftar london weight tu, tau gabra.! time tu kua ar ayt haprak ‘xyah lh, ok dh ni, sedap mata pandang dah’
      choy.!!!

      (0)
  6. mak sebok says:

    memang bodoh!

    (0)
  7. Norma Jean says:

    Yeahhhh… baguslah ramai lelaki yang sedar kalo nak bini macam JLo ni maintenance dia sangat tinggi. Come on, macam kereta jugak, korang beli Ferrari, maintenance tinggi, road tax tinggi, insurance pun tinggi, kan? Sama la jugak kalo nak beli malatops cam JLo ni, sila spend duit lebih skit la untuk bini ye.

    Lelaki bodoh dan dungu saja yang tak reti menghargai isteri. Seburuk mana isteri tu pun, kalau kau layan dia elok2, hargai dia, dia akan layan kau dengan baik, di AKHIRAT nanti dia akan jadi permaisuri kau la. Lebih cantik daripada bidadari syurga. Nak isteri solehah, suami pun kena la jadi soleh.

    Nak bini cantik saja, diri sendiri tu ada tengok cermin ke? Pigidah!

    (0)
    • liz says:

      tula laki..nak yg cantik je..nak cantik hulur la duit sikit boleh buat maintenance body bini..ni tak duit ikan ayam pun kedekut..ni kan pulak nak belikan lipstik..

      camne la bini tak macam ponti..bgn 4 5 pagi nak siap sarapan anak sekolah segala..gi keje balik keje nak masak la kemas rumah la membasuh lagi lipat kain baju lagi..tu pun biasa dah tengah malam baru siap..laki bangun semua dah siap depan mata.. balik keje layan tv layan tenet je..nak apa2 main order je..pastu dengkur..

      (0)
      • hahaha says:

        setuju…!!org pompuan gak yg letih…

        (0)
      • PaS United FC says:

        Tu laki duduk kat kampung, bukan laki bandar. Mane de kat bandar sekarang ni bini bgn pagi masak, basuh baju, gosok baju etc? Zaman dulu2 kat kampung de lah. Sebab tu makin banyak kedai makan dan kedai dobi wujud kat bandar. Semuenye hantar bayar dan ambik. Pe sgt bini buat kat rumah sampai tuduh suami tau balik makan dan tido je??! Ye pun, suami selalu cari “lauk” kat rumah dulu, kalau sedap, dia makan je kat rumah. Kalau tak sedap dia cari “lauk” kat luar lak…kalau setiap kali balik “lauk” tak sedap dan terpaksa makan lauk luar je yg lebih sedap, lebih baik jadi shareholder sepnuh masa dgn chef “lauk” luar..sendiri mau ingat lah! Anak dara makin ramai tau dari lelaki sekarang..de yg andartu sebab lelaki bujang dah kurang tinggal budak2 hingusan yg lum kering je..samada nak yg berhingus atau yg matang…hehehe…realitinye dah pasti semue dah tahu. Poligami makin diterima sekarang…HIDUP PAS. Biar PAS jajah, makin ramai poligami…tak leh terima, nasiblah..kata nak jadi permaisuri di syurga kan???

        (0)
        • :P says:

          bodoh.

          (0)
        • the one who consult Quran.. says:

          bt malu PAS je ko ni bila menulis merapu2. buka quran n tgk apa fungsi isteri. sbb apa ALLAH suruh berkahwin. bukan semata2 utk nafsu der. utk tambah umat islam yg boleh tegakkan syiar islam n hidup ikut cara islam. ini,bila isteri lari figure bila dh beranak, ko nk cari lain. kalau nk wife cantik cm jlo ni. ko pun jgn kedekut kuar duit. aku rasa ko ni tak tinggal kat bandar apatah lagi kampung kan..tp tinggal kat hutan!! mana ko tau isteri2 yg tinggal kat bandar tu xbt keje rumah?? mungkin bini ko je kowt yg pemalas cmtu!

          (0)
        • zzz says:

          apa la sengan si pas & si president kelab derita tu. kalau bini kau buat kerja rumah mengalahkan babu, tak sempat kering tangan nak layan kau bagai, memang la cepat tua kerepot. cuba ko bela bagus2 kat spa, slimming centre, shopping complex (bayar apa saja dia nak) – pasti la maintain bagus.

          (0)
        • zizi says:

          laki makan luar lauk sdp2..anak bini kat rumah makan ikan masin..dobi kat bandar? kim salam..balik umah kain baju main longgok2 je ni kan pulak nak anta dobi..belanja dapur pun ngelat nak bayar ni kan pulak nak sedekah kat kedai dobi…….

          (0)
  8. chempaka says:

    Suami derita, siapa lantik engkau jadi presiden? kalau ada pun persatuan engkau tu, itulah persatuan paling tak berfaedah. Great man think about ideas. Small mind like you thinks about the thing between your two legs.

    (0)
    • President Kelab Suami Derita says:

      What ever it is, we are getting richer..hensem and macho tetap maintain! Kalau wife2 semue tak leh nak jadi macam at least JLO, bagi duit bersepah pun tak jadi2 gak, biar we “bela” anak2 dara body montok aset terbaik baru abis SPM jadi JLO…pasti ramai yg nak! Tabur duit hantar SPA and saloon, buat rambut blonde, hantar makeup and cooking class, beli baju2 sexy janji then kawen..dapat pakai 2-3 tahun pun dah cukup..after that tengok lah macamane..tak rugi pun beb!

      (0)
      • the one who consult quran.. says:

        bro,
        duit bnyk pun tapi bt apa kalau fikiran dh menyimpang. org dh tegur tp xnk terima. jadi, fikir2kan la. just igt apa2 yg kau bt pada wife ko (xpecially yg jahat) akan kena jugak pada ko 1 hari nanti. what goes around comes around.

        (0)
      • otaytown says:

        Presiden kelab bangang….

        “x rugi beb…” – cakap besar lu der.. siap belagak nk bela “ayam”… jgn ckp besar der… nanti mase mati jadi slot “tanah kubur”…

        dunia lu MMG X RUGI… tapi Akhirat… LT SGT RUGI…

        setahu gua la.. lelaki bisnesman… x heran ppuan… ade xde tade… small the matter.. yg penting bisness masuk.. itu yg ramai x kawen or lambat gile kawen… lagi bisnessman mane ade mase bace blog mcm ni,…

        adoiii…. bodoh yg suke belagak pandai… org pandai… diam2 je…. org miskin yg suke belagak kaya… org kaya diam senyap jeee…

        “hanya mampu geleng kepala….”

        (0)
        • xde makna.! says:

          uoulls percaya ke “presiden kelab suami derita” tu org VIP? xde maknanye! uolls igt ade ke VIPs masa nk layan blog2 cmni? memmey xde lh wok…
          kt blog, sape2 pn blh ckp dia ‘sesiapa’. hakikatnye dia je yg tau, btl x PKSD?

          (0)
        • tasya says:

          yelah tu bisnesman.. tah2 bapak ayam…suami derita konon…tah2 muka jln b.lubang.. mengaku hensem b.gaya…. lu org kaya bisnesman.. tp layan blog gosip erk… selalunya bisnesman mana ada masa nk lyn blog gosip plak ..tu..nmpk sngt ko ni kencing kannnn …

          (0)
    • peace says:

      ala, buang karen je kite layan die tu..Presiden Kelab Suami Derita? kalo mengikut ayat2 bongkak-sombong die tu, x nmpk mcm derita pun? Ntah ape la fungsi kelab tu agaknye aku pun x paham..setakat tulis kt sini bole la brader, cer tunjuk gambar sebenar ko, nk tgk ke’good-looking’an ko tuh..layak ke agaknye demand ade bini cm jlo? Tapi ape pun, kt akhirat janji Allah tu benar brader..nak tayang bini sexy ke atau nk isteri solehah?

      (0)
  9. kuda hitam says:

    sape2 bule ngaku byk duit…cait..

    (0)
  10. kirana_kurshiah says:

    buat suami derita,

    anda bercakap macam tiada pegangan agama..memang tak dinafikan lelaki suka kepada kecantikkan…tp tak bermakna awak blh hina pmpn sesuka hati….
    seolah-olah macam awak ni takde EMAK. Tgk emak anda, adakah dia muda selamanya???
    renung dalam2..
    bila awak menghina wanita tua dan hodoh itu bermakna awak menghina kaum sejenis EMAK awk…

    (0)
  11. noya says:

    pehhh…..penangan JLO sgt hebat..xpasal2 sesama sendiri bergadoh…kerana mulot badan binasa, kerana gambar JLO, kite mencerca…..subhanallah…….

    (0)
  12. chempaka says:

    Di akhirat kita akan bersama orang yang kita sayang dan sanjung. Tuan presiden kita yang hensem banyak duit gile banget kat Jlo.. heheheee bersama Jlo lah nanti dia di akhirat.

    (0)
  13. @ina says:

    aku nk pakai produk utk kulit pun laki aku xkasi.. dia kata chemical tu semua xbagus. pakai pencuci muka biasa cukuplah.. bkn produk tu semua yg kasi cantik, Allah dah buat mcm tu biar je.. setiap yg muda pasti akan tua. dia xkisah,asalkan jaga kesihatan, penampilan dan kebersihan. bkn kecantikan semata2 yg buat seorang suami bhgia. sedih la klau suami puji time cantik je.. barang pun klau dah pakai lama akan lusuh jugakk..fikirlah..

    (0)
  14. mizz umie@me myself n i says:

    I was j lo intelligent interest in this style, as many favorite singer, bussineswoman, a mother of children, I feel great responsibility to arrange j lo .. I was among millions of fans j lo, I hope she will be a Diva and example of a successful bussineswoman and contemporaries coating whitney houston ..

    (0)