'Kaki Internet' Confirm Happy Gila Kalau Dapat 8GB Free Setiap Bulan Seumur Hidup - OHBULAN!

berita

‘Kaki Internet’ Confirm Happy Gila Kalau Dapat 8GB Free Setiap Bulan Seumur Hidup

April 29th, 2016 | by Rudy | 18 comments
54.6K
reads
1.2K
shares
Chic & Stail

Hotlink
Hotlink memang sejak dulu sangat perihatin dengan pengguna, bukan saja memberi mesej sosial percuma di mana-mana aplikasi berbual setiap hari tapi juga korang sentiasa akan menikmati sambungan internet mudah alih secara percuma walaupun korang dah kehabisan kuota internet. Hebat tak?

So apa kisah 8GB yang kami nak kongsikan dengan korang ni mesti buat korang tak senang duduk dan yang paling penting ada rahsia di sebalik kehebatan 8GB ni. Jadi dengan 8GB apa yang korang boleh buat? Meh baca ni.

Upload sehingga 26,203 gambar di Instagram

selfie

Berita baik buat korang yang suka upload gambar dekat instagram, kini dengan adanya 8GB korang boleh upload gambar sepuasnya tanpa gagal. Mesti setiap hujung minggu korang banyak aktiviti yang nak dikongsikan dengan member korang.

So kisahnya bila dah ada 8GB ni nanti, drop shipper dekat luar sana boleh tersenyum dengan gembira sebab lepas ni promotion boleh buat kaw kaw !

Layan youtube sambil makan popcorn

eating popcorn

Ceih… Kata hujung minggu kan? So kalau dah tak ada aktiviti yang mengeluarkan peluh nak buat, apa kata korang layan Youtube tengok video-video best. Rahsianya, bila 8GB ni ada korang jangan risau tentang kelajuan sebab dengan kuasa 4G LTE mampu beri korang kegembiraan tahap maksima waktu layan Youtube.

Karaoke guna Smule nyanyi sampai puas hati

ezgif.com-optimize (3)

Satu lagi kisah 8GB ni yang memang penting untuk korang tahu, sebab dengan kuota yang ‘dia‘ bagi tu korang boleh latih suara sampai jadi macam penyanyi profesional. So lepas ni tak perlu bayar lebih untuk karaoke dekat luar yang agak mahal harganya.

Mesti korang suka kan dengan pelan yang memukau ni kan?

Main game online sampai lebam biji matagamegiphy

Meskipun korang bukan kaki online game, percayalah dengan 8GB ni akan buatkan korang mula suka semua tu. Bayangkan yea, korang boleh kalahkan member korang dalam peperangan dengan lancar tanpa tersekat-sekat. Maklum sajalah, pelan ni didatangkan dengan kuasa 4G LTE.

Stream Facebook video dan update status sebanyak mungkinezgif.com-crop

Kalau dulu kuota untuk Facebook pun cepat habis. Baru je nak update status baru dengan upload gambar mula la masuk mesej

“penggunaan internet anda telah mencapai 100%, sila..bla..bla..bla”

Jadinya lepas langganan baru  ni boleh la korang minimalkan mesej-mesej macam tu, dan banyakkan update status dan upload gambar dalam Facebook korang.

Gandakan keseronokkan hujung minggu korang dengan Hotlink Fast

MMS2178 HOTLINK FAST 2.0_CHI(27X26.3)

Inilah kuasa sebenar Hotlink Fast! Dengan menjadikan hujung minggu korang lebih berkualiti dan lebih santai tanpa perlu fikirkan masalah di tempat kerja.

So apa yang korang perlu tahu tentang Hotlink Fast ni? Kini tawaran telah diperhebatkan dengan memberi pelanggan Hotlink Fast 2GB Internet 4G PERCUMA setiap hujung minggu SEUMUR HIDUP! So sebenarnya 8GB sebulan bagi penstriman, perlayaran dan perkongsian pada hujung minggu.

So penggemar internet sekalian! Lepas ni jangan risau, sebab untuk internet bukan hujung minggu pun korang akan ditawarkan Internet PANTAS yang hebat seperti 5GB untuk RM48 sebulan, dan pas prabayar harian yang paling mampu dimiliki pada harga serendah RM3 untuk 1GB. Wah! macam tak percaya pula dengan tawaran ni.

Berita baik buat korang yang tidak boleh hidup tanpa WhatsApp, LINE, WeChat atau FB Messenger, ada juga Chat Sosial Percuma, 24 jam sehari, setiap hari.

Kalau korang nak tau dengan lebih mendalam tentang Hotlink Fast ni, boleh tengok sendiri dekat portal Hotlink dan ada cara tukar pelan untuk yang tak nak tukar nombor telefon bertuah korang tu. Cepat-cepat PERCUMA SEUMUR HIDUP!

18 Comments

  1. love maxis says:

    terbaik maxis

  2. mak lu says:

    alauto la hotlink,,, suruh ananda krisnan balik india makan biawak la. hotlink ni nampak je hangat, tapi suka sembelih orang cam astro. tuiiii

  3. bubu says:

    Dah terlambat dah nak pikat customer u all macis oitt kitorg smua dah tukar digi..postpaid tiap2 bulan mahal bayar tp internet sikit

  4. arifjea says:

    Hebat lh klw mcm nie

  5. @(#$+% says:

    Tipu la suma rangkain maxis ka celcom ka sma ja..bg nu ne suma nampak wowww..tpi sma ja hitungan dia..p balik mcm tu ja cona2 skit ja kaburkan mata pelangan..yg tau tu tau la..yg x tau tu x tau la…x pyh nak wow sngat..

  6. Mohd Ariffin Md Nazir says:

    Maxis and Hotlink All the best

  7. Din says:

    Wow.. Nak kena pindah provider ni..

  8. P3LIR says:

    8 gb 5 minit dah habIs.. 1 movie pun dah 7-8 gb ..internat zaman serkg tak perlu ada kouta2 ..pelir betul

  9. Nursyaza says:

    Hebat hebat

  10. Jonjongot says:

    Say no to kuota ..

  11. jo says:

    jom bertukar ke redone..paling murah di Malaysia…call free unlimited including video call among redone users..anda juga blh buat income dgn redone..10% org bayar bil anda collect selagi dia pakai line tersebut..best kan

    • dia says:

      saya ada redone… kata rm8 sebulan tp first bill pom kena RM24… walhal kad tuu lum guna pon lg, still dlm pek.. so mana RM8 nyaa tuu?? bila g bayar bil & tanya diorang suruh g center, dah laa bil tak boleh bayar MYbank2u. inter net quota dia cepat giler habis. sebenarnya mana2 provider pom sama gak coz org berniaga mana nak rugi kan… offer mmg giler2 & macam2 tp pusing2 sama jew semua.

  12. azrul says:

    Terbaik

  13. yana says:

    Ramai kwn dh guna fast internet ni,, dorang sume kate kena tipu.. 2 GB data akan dpt setiap hujung minggu, tp data tu akan ditolak selepas data yang kita beli tu habis. Dh la 2 GB tu bleh guna sabtu dan ahad je… buang duit je cmtu.. baik guna no lain je.. Maxis dari dulu nak kelentong duit orang je..

  14. Kupu kupu Emas says:

    Lps dah hilang 500,000 pengguna Maxis.. Skrg terkial2 nk amik hati pengguna balik.. It’s too late.. Selalunya mesti ada udang sebalik batu utk plan2 mcm ni… Ingat senang2 ke derg nk bg data free? Kim salam laa… AKu antara org yg tinggalkan Maxis.. Sayonara… Celcom gak best… Coverage terbaik..

  15. Ekor Kucing says:

    No Internet
    No Life!