Kasut Membosankan? Sneakers Converse Kan Ada! - OHBULAN!

berita

Kasut Membosankan? Sneakers Converse Kan Ada!

September 8th, 2016 | by Murni | 3 comments
37.2K
reads
6.4K
shares
Shout Out!

WhatsApp Image 2016-08-31 at 2.41.43 AM

Shout out to kaki sneakers out there!

Wohoo! New sneakers from Converse yang dikenali sebagai Converse Chuck Taylor All Star. Cantik gila beb. Converse Chuck Taylor All Star ni mempunyai Shield kanvas yang menggabungkan keselesaan dan dipertingkatkan dengan sockliner Nike Lunarlon. Wow!

Clasik Chuck Taylor All Star ni water repellent canvas dan waterproof neoprene tau. Peh pasni tak payah risau kalau hujan ke terkena air bertakung ke apa. All safe! 

WhatsApp Image 2016-08-31 at 9.35.00 PM

WhatsApp Image 2016-08-31 at 2.41.44 AM

Kasut ni memang sangat comfortable tau! Admin dah try jalan-jalan satu KL sempena merdeka, wah macam ada bantal kat kaki. Gempak kan? Hahaha. Korang kena try kasut ni.

Apa yang membuatkan kasut ni lagi selesa sebab dilengkapi dengan Lunarlon sockliner! Woww. And by the way, colour yang available ada macam-macam contohnya Fatigue Green, Obsidian/White/gum, Black. 

Boleh match dengan banyak outfit tau dan yang penting adalah kepentingan pemakai.

WhatsApp Image 2016-09-01 at 10.30.01 AM

WhatsApp Image 2016-09-01 at 10.30.02 AM

Kat mana untuk dapatkan kasut ni?

Ha, boleh la berkunjung dimana-mana Converse store atau third party retailers dengan harga RM 349.90 sehingga RM 399.90 sahaja!

Jangan terlepas guys!

3 Comments

  1. P3LIR says:

    kasut budak sekolah

  2. Semak says:

    Kasut macam ni harga 349.90 ke 399.90?
    Ini memang kelakar.

    • Converse User says:

      berbaloi lh hrga tu. dgn kedaan duit malaysia down. btw bro, it’s not just a shoes, it’s a sneaker. converse kalau pakai sampai lusuh tetap nampak ranggi. dr korg pakai kasut nike, adidas yg design ikut trend masa. klu dh abis trend tu kasut boleh buang sampah.