berita

Video Popular

[VIDEO] Bersalin Atas Jalan Raya Selepas Kemalangan Motor, Akak ‘Bidan Terjun’ Dipuji Netizen
0

[VIDEO] Bersalin Atas Jalan Raya Selepas Kemalangan Motor, Akak ‘Bidan Terjun’ Dipuji Netizen

July 19th, 2017 | by Wan
Seorang wanita dari Narathiwat Thailand bersalin di atas jalan raya selepas motorsikal yang dinaikinya terlibat dengan satu kemalangan. Ketika kejadian, wanita yang sedang sarat mengandung lapan bulan lebih itu menaiki motorsikal...
Terhibur Kami Tengok Awak Menari Dik, Best! Yang Penting Confident
4

Terhibur Kami Tengok Awak Menari Dik, Best! Yang Penting Confident

July 11th, 2017 | by Wan
Video seorang lelaki berbadan gempal, Nazrin Ibrahim menari tarian K-pop viral di Twitter baru-baru ini. Ternyata saiz fizikal bukanlah penghalang. Memang betul-betul peminat k-pop ini! Apa-apa pun kami terhibur tengok tarian...
[3 VIDEO] Rakaman CCTV Wanita Dakwa Entiti Berkeliaran Di Kawasan Rumah
4

[3 VIDEO] Rakaman CCTV Wanita Dakwa Entiti Berkeliaran Di Kawasan Rumah

July 6th, 2017 | by Hanis Aliaa
Semalam kecoh apabila seorang wanita mendakwa ada sosok hantu berkeliaran di laman rumahnya. Anaknya memaklumkan ternampak entiti seperti bebola api di CCTV rumah mereka. Bebola api itu terbang tinggi rendah dalam kawasan...
[Video] Kecoh! Lanun Misteri Ini Berkeliaran Mencari Musuh Lamanya
0

[Video] Kecoh! Lanun Misteri Ini Berkeliaran Mencari Musuh Lamanya

May 23rd, 2017 | by megat syamim
Agak-agak apa perasaan korang bila terserempak dengan mamat lanun yang muka ngeri semacam ni? Inilah yang terjadi apabila seorang peminat fanatik Pirates Of The Caribbean (POTC) bertindak untuk mengubah wajahnya menjadi salah...
[VIDEO] Persembahan Celine Dion Di BBMAs2017 Tarik Perhatian Dunia. Meremang Weh!
0

[VIDEO] Persembahan Celine Dion Di BBMAs2017 Tarik Perhatian Dunia. Meremang Weh!

May 23rd, 2017 | by Shafika
Baru baru ini berlangsungnya anugerah Billboard Music Award 2017 yang diadakan di Las Vegas. Ramai artis antarabangsa yang femes turun padang untuk acara berprestij itu. Paling menarik perhatian dunia adalah persembahan dari...
[VIDEO] Berang Jatuh Basikal, Lelaki Ini Belasah Anjing Hingga Tulang Retak
5

[VIDEO] Berang Jatuh Basikal, Lelaki Ini Belasah Anjing Hingga Tulang Retak

April 6th, 2017 | by Wan
Kami tak tahu apa sebenarnya yang bermain di fikiran lelaki tersebut. Sampai macam itu sekali dia belasah anjing yang terlepas dari ikatan. Moga tindakan sewajarnya diambil terhadap lelaki tersebut. Anjing tersebut luka teruk dan...