berita

Keek : Sharifah Sakinah Lupa Zip Seluar?

May 29th, 2013 | by Noraini Nasir | 14 comments
Video Popular

Sharifah Sakinah

Pada tanggal 28 Mei (semalam), Sharifah Sakinah baru sahaja menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-24.

Pelakon yang pernah menimbulkan kontroversi menerusi video keek-nya sekitar awal bulan lalu bagaimanapun telah memuat naik sebuah lagi video sempena ucapan ulangtahun kelahirannya, di mana melalui paparan video tersebut Sakinah dilihat telah lupa untuk menutup zip seluarnya.

Telatah Sakinah menerusi video tersebut telah mendapat pelbagai respon daripada peminat, ada antara mereka menggemari perangai ‘gila-gila’ yang ditonjolkan oleh pelakon tersebut dan ada juga sebaliknya.

Keek Sharifah Sakinah

Sharifah Sakinah

Sakinah baru perasan zip terbuka

Untuk membalas segala respon tersebut, Sakinah telah memuat naik status dilaman Twitternye yang berbunyi :

Oh i love to kacau the rakyats. Zip terbukak nampak underwear ke bang? LOL :-) .

Tak kisahlah apa pun video yang dimuat naik oleh Sakinah, kami di OHBULAN! sangat terhibur melihat. Apa pun, jom layan video tersebut selepas ini.

Kredit Video : Keek Sharifah Sakinah

14 Comments

  1. lazerr says:

    kalo dah artis murahan tu ko buat la ape pon tetap kategori artis murahan jgk.. name dh buruk ko lg nk burukkan lg apesal laa..tk kesian ke mak ayah ko… malu muka parents oiii ada jenis mcm ko ni.. ko tknk jg maruah ko pon at least maruah family..air muka ibu dan ayah.. fikir sebelum bertindak..

    (0)
    • Olga says:

      NAMPAK SGT BENDA NI DIRANCANG DR AWAL!
      PASTU BUAT2 X PERASAN ZIP TERBUKAK!
      NI LAH CONTOH POMPUAN BIMBO YG SEBENANRNYA!

      (0)
  2. Reen says:

    Pls la sakinah!! Ini nampak sgt awak pompuan murahan yg purposely nak show off ur opened zip!! Booo

    (0)
    • cranecrow says:

      sepanjang hidup aku tak pernah lagi aku jumpa orang BODOH seperti artis ni. Memualkan dan memalukan. Dah ngko yg tunjuk diri sendiri bangang tahap air lumpur, ada hati nak sinis dgn orang lain. dgn cara paling bangang lak tu…jijik la syarifah sakinah oiii…

      (0)
  3. Reen says:

    aku xrase dia artis bodoh kt luat negara artis wat ko org tgk ad gak ckp asal artis malaysia ni x open sporting n control2 bagai…na dia jadi diri dia po salah…x suka jgn tgk… dlm 1000 x semua x suke ad yg rase funny..senang mcm korang xpnh wat cam dgn kwn2 time sembang cume x upload je tp sedar x kwn2 korang ad yg sampai gelagat korang kt org laen so equal!!!!!

    (0)
    • Reen says:

      Apasal ada 2 Reen? Anyway,dia Islam!!! Artis luar negara itu hal dia…sakinah nih anak melayu Dan Islam! Kita harus tegur dan bukan sokong dia buat benda mcm ni..and it is not funny at all.

      (0)
  4. DiketikNews says:

    Keren sekali nih videonya! Lucu..

    (0)
  5. kayu says:

    boring and lame

    (0)
  6. Cheap publicity frm a cheap artist(??)..

    (0)
  7. Audrey Hepburn says:

    Kesian…berlakon pun drama yang ala kadar, lakonan lagi la ala kadar. Makanya kena la buat kontroversi tak tentu hala.

    (0)
  8. mak jemah says:

    PEREMPUAN BODOH, PEREMPUAN MURAHAN. PEREMPUAN ISI NERAKA!

    (0)
  9. NUR says:

    mcm terencat akal pon ade.. hahaha

    (0)
  10. meow says:

    kesian dia..semoga dia sedar

    (0)
  11. anne says:

    saje jew nak cari mslah..

    (0)