berita

Kisah Hidup Katy Perry Difilemkan

April 16th, 2012 | by M | 7 comments
Kini Trending

Trailer berjudul Katy Perry : Part Of Me mula dilepaskan melalui laman Youtube untuk tontonan umum di seluruh dunia menyaksikan kisah suka duka penyanyi ‘Hot and Cold’ sepanjang bergelar penyanyi sensasi difilemkan.

Filem dokumentari yang diarahkan oleh Jane Lipsitz dan Dan Cutforth ini akan merakamkan footage close-up Kat Petty sepanjang berlangsungnya jelajah konsert California Dreams yang bermula sejak 2 tahun yang lepas.

Perry, 27, berkata bahawa dia amat teruja membongkar segala rahsia peribadinya melalui filem itu. Dan dia berjanji bahawa peminat akan lebih mengenali sisi peribadi beliau selepas menonton filem tersebut.

Filem ini turut mendapatkan sentuhan pemasaran daripada Paramount yang sebelum ini bertanggungjawab mengedarkan filem Justin Bieber : Never Say Never, dimana ia mencatatkan keuntungan kasar mencecah USD$100 juda seluruh dunia.

Trailer ini menjanjikan ketelitian daripada segi kerja tungkus lumus Perry untuk bergelar bintang popular, kisah penceraiannya dengan pelakon Russel Brand, serta pelbagai footage jelajah konsert.

Filem ini akan ditayangkan mulai 4 Julai 2011.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

7 Comments

  1. Aivi says:

    luv katty perry i will watch this movie and always support katty perry go go go dear

    (0)
  2. ftr says:

    ada org nak tgk ke kisah pelacur ni

    (0)