berita

Menangi Tiket “Marvel’s The Avengers” dan Tonton Filem Ini Bersama Kami!

April 12th, 2012 | by M | 10 comments
Filem By UIP

Penat bekerja, atau paling teruk dimarahi bos merupakan rutin yang anda lalui setiap hari. Bagi meredakan tekanan anda, kami akan mengadakan acara istimewa – ‘Driven Movie Night’ dimana anda berpeluang menonton filem Marvel’s The Avengers dalam sebuah panggung yang ditempah khas untuk anda!

Hanya 20 pasang tiket yang akan diberikan, menjadikan 40 orang pemenang bertuah sahaja berpeluang menonton filem superhero daripada Marvel ini!

Cara untuk memenangi peraduan ini tidak sesukar mana, amat mudah sekiranya anda kipas-susah-mati Marvel’s The Avengers yang tegar. Anda perlu menjawab 3 soalan trivia dengan meneka watak-watak hero Marvel’s The Avengers berdasarkan gambar yang dipaparkan (klik sini).

Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang tepat & informasi peribadi yang lengkap. Sebagai bonus, penyertaan ke 10, 20, 30 dan 40 setiap satu akan menerima hadiah premium (4 x Marvel’s The Avengers T-shirt, 4 x Marvel’s The Avengers Buttons Set, 4 x Marvel’s The Avengers iPhone Case), berdasarkan keputusan peraduan.

Jika anda dipilih sebagai pememang, anda perlu menebus tiket (atau hadiah premium) mulai pukul 6.30 – 8.30pm pada 29 April 2012 di GSC Signature @ Garderns, Mid Valley. Tiket hanya boleh digunakan pada slot jam 9pm di Hall 1, GSC Signature @ Gardens, tidak boleh digunakan sama sekali untuk tarikh, waktu dan lokasi yang berlainan.

Apa tunggu lagi, tonton hero kegemaran anda : Iron Man, the Hulk, Thor, dan Captain Amerika – bersama kami di acara Driven Movie Night!

Sertai sekarang!

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

10 Comments

 1. Hamid says:

  Dah jawab dan isi form.
  ps : rasanya saya org pertama hehe :)

  (0)
 2. d0d0ld0tc0m says:

  bila tarikh tutup?

  (0)