berita

Muzik Video: Kumpulan Spider Lancarkan MV Rasmi “Tapi Bagaimana”

May 10th, 2012 | by Ell | 11 comments
Video Popular

Siapa lagi yang masih belum mendengar lagu berjudul “Tapi Bagaimana” oleh kumpulan Spider ini? Kalau belum, anda ketinggalan zaman. Ini serius.

Lagu yang sedang popular dan masih menguasai carta-carta muzik di radio-radio tempatan ini akhirnya telah tampil dengan sebuah muzik video rasmi arahan Khairul Hazwan. Menampilkan Tam Spider sebagai watak utama, penyanyi yang sudah lama berada didalam industri hiburan ini telah digandingkan bersama seorang gadis bernama Azura. Ya, gadis ini comel. Kami serius.

Tidak mahu bercakap panjang, anda saksikan sendiri muzik video berjudul “Tapi Bagaimana” oleh Spider selepas ini ya!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

11 Comments

  1. Pondan Sepi says:

    SO YESTERDAYYYY la MV ni! Org dh berlambak buat idea tulis2 kat kertas! Another copycat!

    (0)
  2. mozarella says:

    model tu azura couture kan.fashion designer.

    (0)
  3. Julia says:

    sangat sweet….sangat best..Tahniah Spider

    (0)
  4. matahari says:

    Fashion Designer Azura Couture!!!! so sweet d video,Tam & Azura. sweet giler

    (0)
  5. iqa says:

    manusia ini suka kritik buta2.. mat saleh buat korang ok.bila melayu buat suma korang nk kondem.support la wei.Sirius Video Klip Spider ni TERBAIk!

    (0)
  6. farah.aleesya says:

    http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY

    Short Filem. The Sign.

    Terima kasih Khairul Hazwan.

    Kerana ‘berjaya’ menukar short filem yang menang Cannes Lions pada tahun 2009 kepada MV. Mesti awak rasa berbangga kan apabila orang memuji MV ini ‘sweet’. Sekurang-kurangnya tolonglah ambil 25% sahaja :) bukan hampir 100%.

    Khairul Hazwan, kalau 25%, kita panggil interteks, tapi kalau 100% kita panggil copycat!

    (0)
  7. farah.aleesya says:

    http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY

    Short Filem. The Sign.

    Terima kasih Khairul Hazwan.

    Kerana ‘berjaya’ menukar short filem yang menang Cannes Lions pada tahun 2009 kepada MV Tapi Bagaimana. Mesti awak rasa berbangga kan apabila orang memuji MV ini ‘sweet’. Sekurang-kurangnya tolonglah ambil 25% sahaja :) bukan hampir 100% daripada short filem ini.

    Khairul Hazwan, kalau 25%, kita panggil interteks, tapi kalau 100% kita panggil copycat!

    (0)
  8. cikMELATI says:

    punyalah kiut MV ni..teringin nak buat kat opis tapi kiri kanan, depan belakang opis xde apa-apa pun..hikhikhik

    (0)
  9. sabrina says:

    serius cute cara ni..
    nak try laaa..

    (0)