berita

Latest Posts

Tasha Shilla Bengang Dituduh Berasmara Di Lokasi Penggambaran

September 19th, 2014 | by Amirah | 6 comments
Isu & Kontroversi

Pelancaran-Stesen-Radio-Baru-KL-25

Sejak bercinta dengan peninju Muay Thai bernama Han ni, banyak cerita kontroversi membabitkan pasangan ini. Lepas satu, satu kami dengar.

Terbaru, pasangan ini didakwa melakukan adegan asmara ketika Tasha sedang menjalani penggambaran drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna.

Hmm, macam mana pula khabar ni keluar ya? Namun, kata empunya diri, Tasha tak mahu mengulas mengenai perkara ini selagi dia tidak bertemu dengan individu yang menyampaikan cerita tersebut.

Read More   Leave a Comment (6 comments)

Amar Baharin & Izreen Azminda Terus Bercinta

September 19th, 2014 | by Noraniza | 5 comments
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-09-19 at 11.38.09 AM

Anda suka atau tidak jika pelakon kacak, Amar Baharin dan hot mama, Izreen Azminda yang mula meletop menerusi drama Kerana Terpaksa Aku Relakan (KTAR) ini meneruskan kisah percintaan mereka?

Mana taknya, walaupun drama KTAR dah lama menutup tirai, pasangan ini terus dihambat kisah percintaan. Menerusi foto-foto yang dimuat naik ramai yang menyangka bahawa pasangan ini sedang dilamun cinta.

Tapi, macam biasalah, mereka ni macam main tarik tali dengan media apabila diajukan soalan sedemikian .Tapi,hari ni kami ada berita baik buat anda semua sebab dengar khabarnya Amar dan Izreen akan terus bercinta! Awww, so sweet!

Read More   Leave a Comment (5 comments)

Elyana Komen Isu Buka Tudung

September 19th, 2014 | by Amirah | 8 comments
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-09-18 at 11.31.33 PM

Rasanya dah lama kita tak dengar mengenai penyanyi comel yang popular dengan lagu ‘Niat’ ni kan. Siapa lagi kalau bukan Elyana.

Maklumlah, sejak berkeluarga ni,  wajah jelita penyanyi dan pelakon terkenal ni  kian sepi dalam industri hiburan tempatan. Sibuk kot jaga anak perempuannya yang comel tu. Hehe.

Tapi, tak ada angin tak ada ribut, tiba-tiba kami dengar gosip Elyana yang dikatakan dah berhijab kini free hair semula. Biar betul?

Read More   Leave a Comment (8 comments)

Soalan Paling Panas Daripada Peminat Buat Fathia Latiff. Speechless!

September 19th, 2014 | by Noraniza | 10 comments
Isu & Kontroversi

ARIANA-ROSE-Drama-PC-44-630x420

Meskipun rambut sama hitam, apa yang terlintas dalam hati dan sanubari pasti berlainan. Bila kita melihat seseorang itu, pasti kita akan ada satu soalan yang mahu diajukan, namun mungkin tak terluah.

Namun, semalam salah seorang pengikut Instagram pelakon cantik, Fathia Latiff dilihat telah melontarkan soalan yang agak panas kepada pelakon itu.

Malah, soalan sensitif itu disambut pula dengan jawapan daripada beberapa orang followersnya yang lain. Tidak dinafikan, soalan itu ada asasnya dan sedikit sebanyak mungkin terkesan kepada semua orang. Semua ya!

Read More   Leave a Comment (10 comments)

Rozana Bersyukur Dapat Bertemu Anak & Awie Diarah Bayar RM900

September 18th, 2014 | by Amirah | 3 comments
Isu & Kontroversi

PC-Konsert-WINGS-13-630x420

Nampaknya kisah pergolakan rumahtangga penyanyi dan pelakon terkenal, Awie dan isterinya Rozana Misbun masih lagi berlarutan.

Hari ini, menerusi laporan mStar Online, Mahkamah Tinggi Syariah mengenepikan perintah hak jagaan anak secara sebelah pihak yang diperoleh penyanyi itu dua bulan lalu.

Maknanya, Rozana akan dapat menemui anak-anaknya selepas ini kan? Malah, Awie turut diperintah untuk membayar kos sebanyak RM900 kepada Rozana.

Read More   Leave a Comment (3 comments)

Baju Nampak Dada Punca Ziela Jalil Kaburkan Gambar Sebelum Upload

September 18th, 2014 | by Amirah | 0 comments
Isu & Kontroversi

ziela1

Semalam, kecoh pulak laman Instagram bila penerbit terkenal, Ziela Jalil bertindak memuat naik foto dia memakai baju kurung yang telah di‘blur’ kan bahagian dadanya.

Dek kerana itu, ramailah peminat-peminat Ziela yang bertanya mengapa dia bertindak sedemikian. Malah ada juga yang menyarankan daripada cover-cover baik tak payah upload.

Artikel Berkaitan : Opsss! Ziela Jalil Tengah ‘Cover’ Apa Tu?

Haa, kami faham, mungkin bila bahagian itu di’blur’kan, ia seperti mengundang perasaan ingin tahu, apa yang ada pada foto tersebut kan?

Read More   Leave a Comment (0 comments)