OHBULAN! - Laman Socialtainment Malaysia

berita

Latest Posts

Peminat Desak Zizan Razak Mohon Maaf Secara Terbuka Di #MLM2014

January 27th, 2015 | by Amirah | 17 comments
Isu & Kontroversi

3132013_zizanthndpn-a

Semalam, kecoh kononnya juri Maharajalawak Mega, Fazura meluat dengan sikap yang ditunjukkan oleh Zizan Razak.

Artikel Berkaitan : MLM2014 : Fazura Meluat Dengan Perangai Zizan Razak Yang Berlagak?

Khabarnya, reaksi Zizan apabila Fazura memberikan komen turut dianggap biadap mengundang rasa tidak senang dalam kalangan penonton.

Walaubagaimanapun, menyedari kesilapan yang dilakukan,  Zizan telah memuat naik permohonan maaf melalui laman Instagramnya petang semalam

Read More   Leave a Comment (17 comments)

Foto Bogel Miley Cyrus & Teman Lelaki Tersebar

January 27th, 2015 | by Wan | 7 comments
Hollywood

ci1

Wow! Agak terkejut juga lah kami apabila melihat beberapa keping foto separa bogel pemilik lagu Wrecking Ball, Miley Cyrus bersama dengan kekasih hatinya, Patrick Schawarzenegger.

Foto Miley Cyrus bercuti di sebuah pantai itu mula tersebar di laman sosial sejak beberapa hari yang lalu dan mula menjadi viral terutamanya di Twitter.

Read More   Leave a Comment (7 comments)

Panas!! Lagi Foto Mesra Izreen Azminda Dengan Lelaki Sado

January 27th, 2015 | by Yusmirnadia | 13 comments
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2015-01-26 at 22.17.16

Awal Januari lalu, Izreen Azminda pernah mengeluarkan kenyataan tak mungkin untuk dirinya bercinta sekali lagi dalam masa terdekat kerana mahu memberi fokus kepada anak dan kerjaya terlebih dahulu.

Tapi belum pun habis bulan yang sama, Izreen sudah beberapa kali mengundang spekulasi dengan memuat naik foto-foto mesra bersama lelaki. Antaranya, pelakon baru bernama Nazrief Nazri yang kemudiannya dianggap seperti adik sendiri.

Read More   Leave a Comment (13 comments)

8 Tips Jawab Soalan ‘Bila Nak Ada Anak?’

January 26th, 2015 | by Noraniza | 3 comments
Kini Trending

http---makeagif.com--media-1-30-2014-TwVKQj

Baru je nikah sebulan, dah sibuklah pakcik makcik, jiran tetangga dan kawan-kawan office bagi soalan cepu cemas level annoying pasal anak! Adoi. Nak dimarah, takut terasa pula nanti.

Bukannya kita tak mahu ada anak, tapi dah belum ada rezeki kan? Jadi, nah kami bagi tips untuk pasangan yang dah jemu nak jawab soalan ‘bila nak ada anak ni?’.

Read More   Leave a Comment (3 comments)

Jamal Abdillah Mahu Bantu Zamani Rawat Ketagihan Dadah

January 26th, 2015 | by Yusmirnadia | 3 comments
Isu & Kontroversi

FotorCreated

Sebaik dibebaskan dari tahanan reman pada hari Sabtu lepas, Zamani kelihatan sangat bersyukur dan nekad untuk membersihkan diri dari najis dadah.

Walaupun pernah dua kali pergi ke pusat pemulihan AADK pada 2010 dan 2012, namun Zamani gagal untuk pulih sepenuhnya.

Insya-Allah saya akan berusaha untuk berubat dan ke pusat pemulihan dadah selepas segalanya selesai. Saya tahu bukan mudah untuk memberi janji kerana susah untuk pulih daripada dadah ini. – mStar

Read More   Leave a Comment (3 comments)

[VIDEO] : Adira Terjatuh Di Konsert Mentor Legend

January 26th, 2015 | by Wan | 6 comments
Isu & Kontroversi

jatuhh

Semalam telah berlangsung konsert Mentor Legend battle ketiga diantara Fahmie, Sarah dan Tuah daripada kumpulan A.

Setiap protege dikehendaki berduet bersama dengan artis undangan pilihan mereka. Protege Mas Idayu iaitu Tuah membuat pilihan yang tepat apabila menjemput Adira sebagai pasangan duetnya. Namun sejurus tamat persembahan, Adira terjatuh di atas pentas?

Read More   Leave a Comment (6 comments)

Top Posts This Week



Filem Antarabangsa

  • Seventh Son : Filem Aksi Penutup 2014 Paling Perfect!
    3
    Filem Antarabangsa
    December 31st, 2014

    Seventh Son : Filem Aksi Penutup 2014 Paling Perfect!

    Apa yang akan korang lakukan sekiranya secara tiba-tiba dikerah untuk melawan kuasa jahat dek kerana korang anak yang ketujuh...Read More