OHBULAN! - Portal Hiburan & Gosip Artis Malaysia No 1

berita

Latest Posts

Throwback Menggila 2014: Top 5 Drama Terbaik Tahun Ini

December 17th, 2014 | by Wan | 8 comments
Kini Trending

kerana

Kerana Terpaksa Aku Relakan

Menampilkan Amar Baharin dan Izreen Aminda sebagai teraju utama, KTAR melonjak sebagai antara drama yang paling diminati untuk tahun ini. Persembahan jalan cerita yang menarik disamping lakonan yang mantap antara kunci utama drama ini menjadi bualan para peminat.

Tidak dapat dinafikan, kontroversi yang melanda Izreen dan Amar sepanjang drama ini ditayangkan juga sedikit sebanyak menaikkan lagi rating KTAR.

Read More   Leave a Comment (8 comments)

Kuala Terengganu Paling Lama Menonton Website Lucah, PornHub

December 17th, 2014 | by Noraniza | 13 comments
Kini Trending

internet-surfing1

Terkejut? Kami juga mempunyai reaksi yang sama apabila membaca laporan The Star berkenaan statistik tontonan Pornhub di Malaysia.

Mana taknya, statistik menunjukkan bahawa pengguna internet di pantai Timur yang lebih banyak meluangkan masa menonton website lucah itu berbanding negeri-negeri lain.

Read More   Leave a Comment (13 comments)

Foto : Pasangan Belasan Tahun Kahwin Muda

December 17th, 2014 | by Wan | 11 comments
Trending Semasa

kawen1

Agak terkejut jugalah kami bila mengetahui umur sepasang suami isteri yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan sekitar penghujung November yang lalu. Mana tidaknya si suami baru berumur 15 tahun dan isterinya pula 17 tahun!

Haa korang pun mesti terkejut juga kan? Tapi tak apalah, benda yang baik elok juga dicepatkan, dah jodoh mereka.

Read More   Leave a Comment (11 comments)

Menteri Kata Lesen Memancing Tak Masuk Akal

December 16th, 2014 | by Wan | 9 comments
Trending Semasa

sabriya

Semalam kecoh di laman sosial apabila dikhabarkan pihak Jabatan Perikanan (DOF) akan mewajibkan kaki pancing untuk mengambil lesen terlebih dahulu sebelum dibenarkan memancing bermula tahun 2015 nanti. Cadangan ini bagaimanapun mendapat tentangan orang ramai yang beranggapan ianya tidak masuk akal!

Read More   Leave a Comment (9 comments)

Putri Mardiana Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang Angkara Bekas Kekasih

December 16th, 2014 | by Noraniza | 12 comments
Isu & Kontroversi

mardiana

Putri Mardiana yang ditangkap khalwat bersama Shahrizam Abdullah pada Ahad lalu mendakwa bahawa perkara tersebut sebenarnya dirancang oleh bekas teman lelakinya dan bekas isteri kekasihnya.

Artikel Berkaitan: Putri Mardiana Ditangkap Khalwat Dengan Suami Orang

Diperangkap Bekas Kekasih

Menerusi laporan Malaysian Digest, Mardiana juga mengatakan bahawa kekasihnya itu hanya masuk ke rumahnya untuk minum sebentar.

Read More   Leave a Comment (12 comments)

Foto : Siti Saleha Bercuti Ke London

December 16th, 2014 | by Amirah | 2 comments
Lensa Insta

Screen Shot 2014-12-16 at 11.12.14 AM

Fuh! Seronoknya jadi artis. Iyalah, lepas habis shooting pasti akan meluangkan masa sambil makan angin di luar negara. Berehat sebentar katanya.

Macam best je tengok kehidupan mereka ni kan? Bila rasa nak pergi bercuti, terus book tiket flight dan packing baju saja. Tak perlu nak risau soal kewangan atau menunggu promosi tiket penerbangan murah.

Kalau korang perasan, Siti Saleha adalah antara selebriti yang sering bercuti keluar negara. Haa, kali ni kami dengar Saleha ke London pula.

Read More   Leave a Comment (2 comments)

Top Posts This Week



Filem Antarabangsa

  • Kontes : Menang Cenderahati Filem Big Hero 6
    8
    Filem Antarabangsa
    November 6th, 2014

    Kontes : Menang Cenderahati Filem Big Hero 6

    Kalau anda memang pembaca tegar komik-komik Marvel karya Steven T. Seagle, anda pasti tahu akan watak-watak hero robot dalam Big...Read More