berita

Pelakon Propa Diganggu Suami Orang

April 3rd, 2012 | by M | 32 comments
Kini Trending

Attention seeker atau kaki propa! Itu adalah antara gelaran yang boleh disemburkan kepada pelakon wanita yang cuba mencipta kontroversi.

Sebelum ini dia pernah menabur cerita kononnya seorang jejaka bertaraf vvip sering mengajaknya keluar sampai sanggup melakukan apa sahaja demi mendapatkan perhatiannya. Sedangkan, jejaka itu tidak pernah melayan kerenah pelakon ini kerana sudah mempunyai kekasih yang memang cantik orangnya.

Tak dinafikan, kontroversi sedemikian sedikit sebanyak menaikkan nama pelakon sehingga menarik perhatian seorang pengarah. Apa taknya, kisah vvip itu digantikan pula dengan kisah cinta bersama seorang pengarah yang memang kacak orangnya. Barangkali terlampau profesional sampai ke mana-mana orang sering melihat mereka bersama.

Tak cukup dengan itu, pelakon ini dengan bangganya melayangkan kisah propa yang terbaru kepada krew produksi. Menurut sumber, pelakon ini menayang mesej di Blackberry Messenger (BBM) kononnya dia kini menjadi perhatian lelaki berstatus datuk, suami kepada seorang hos rancangan tv. Dikhabarkan, lelaki itu cuba mengajak pelakon ini keluar dating berdua bersama.

Haih, pelakon ni tak kenal erti serik nampak gayanya. Yang pelik, dia nak dikaitkan dengan lelaki yang ada status sahaja. Barangkali, dia ingat dia ni taraf sosialit sangat kot…

Foto: Sekadar Penyedap Mata

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

32 Comments

  1. Princesswannabe says:

    Yeah right..ingat lofa tu hadap sgt dgn vvip?family dia pun dah kaya raya, Malah family friend dgn Tun Det hokay…bukan sebarangan org…bnyk fitnah ditabur Pada lofa tapi dia rilek saja, Malah makin serous dia dgn kerjaya dan bisnes dia tu, bukan mcm seorg tu drama apa movie apa bisnes apa pun tak nampak tapi memanjang tayang branded stuff , dapat Dari mana?wallahualam, mungkin beg chanel jatuh Dari langit kot….lagi org giler kata dia fitnah somebody, blah lah..yg bnyk twitter busuk tu semua Dari bimbo n bi boy dia tu…sudah2lah nak busukkan Nama lofa, makin bnyk pulak rezeki lofa…pedulikan caci maki 2 manusia tu, Allah Akan balas perbuatan mereka tu…doa org yg dizalimi dan dianiaya Akan termakbul…

    (1)
    • Jenab tonggek says:

      Wah neelopak mengkomen gosip sendiri lah!!!!! Wakakakakakaaka…….. Habis2an membela diri mu sendiri yer lopak…… Sedih haku….. Nak bt cmne mmg org nyampah ngan ko lah!!!!!! xabis2 jaja cite sana sini mcm lah ko hot sgt…… Asik org jer kejar2 kan kau…. Tah2 ko 2 yg tergedix2 x!!!!!!!! Oh btw, i am big fan of FAZURA……. Love u faz darling…..

      (0)
    • kak vera says:

      amboi lopaa.. puji diri sendiri nampak. akak tak ingat pulak ko belakon cite ape dik. akak cume ingat ko pakai sepsi pastu kepoh kat paper ala2 innocent gituu. omg baru akak ingat filem sampah ko belakon azura yg tak laku tu kan?? sian ko dik. kalo tak menang artis paling popular tahun ni akak tak tau lah

      (0)
  2. ahkak puaka says:

    mcm refer to neelofa jer..

    (0)
  3. kunangkunang says:

    neelofa? HAHAHA

    (0)
  4. Fazura says:

    jelas terang dan nyata neelofa. Tu laa i da kata, xkan laa bf i si TMJ tu nak dekat betina garik ni? oh puh-lisss. Very unclassy!

    (0)
  5. Audrey Hepburn says:

    Neelofa obviously.

    (0)
  6. jenab kg pisang says:

    pelakon propa = FOREVER ALONE

    (0)
  7. feyus says:

    Betul ke Neelofa? ushhh, dasyat2…

    (0)
  8. naz says:

    DARI DULU XSUKA DIA,,,, TGK MUKA PON DA TAU,,,,,, HATI KALDU,,,,, HEHEHEEH….
    SORY NEOLOFA I PANGKAH U….

    (0)
  9. bunga says:

    bak kata tmj neelowwhatsoever…. ngeh ngeh

    (0)
  10. kak Limah says:

    Wah.. ohbulan ni cari makan dengan membusukkan/fitnah orang lain
    Elok sangat lah buat duit cenggini bagi makan anak bini/laki
    Anak dah besar besok jadi bohsia sbb dok makan rezeki haram
    (kerrr pondan tak dak anak bini??)

    Berani kerr publish komen aku ni??
    Takkan nak publish komen yg menyokong kao jerr
    ha ha..

    (0)
  11. SNSD says:

    tah pape gossip ni.. yang memekak pumpang2 kat twitter fazura, siap kutuk fizikal, kutuk mak orang bagai.. yang diam2 buat kerja sendiri si neelofa.. tapi neelofa jugak yang dibenci .. wahai fazura insafla.. jangan harap rupa je cantik tapi hati busuk berulat.. jangan selalu menyakiti orang lain nanti Tuhan balas, hati anda pula berkali2 ganda disakiti.. kalaupun neelofa penah buat salah kat anda, maafkan dia dah move on with your life! apa lagi yang anda tak puas hati sampai mak neelofa pun anda nak maki? u have the look, u have a rich boyfriend, u have the wealth n money, so why are u still unhappy with others? sad case la u. pity u.

    (0)
  12. princesswannabe says:

    kahkahkah..tak kuasanya si lofa tu nak komen gossip sendiri..korang nak puja2puji puteri jadian fajura tu silakan..hak korang..tapi korang pi lah nasihat pada puteri jadian tu, sudah2lah nak menyindir lofa tu, dgn mak lofa pun dia nak sindir.so kurang ajar …apa kes.nak kutuk lofa pakai baju seksi, fine dia memang ada silap pakai baju seksi(yg ni aku tak gemar)tapi fajura tu pun apa kurangnya..dah bersepah gambar dia pakai baju jarang nampak baju dlm tu semua, gambar berpelukan dgn lelaki yg bukan mahram dia..so what say you?..dpt pulak bimboy yg takde class fitnah pasal DARA lofa kat dlm twitter..tau takut pi delete twitter tu tapi sayang dah ramai yg simpan buat bukti…penakut jugak…haha…bagi nasihat jugak pada puteri bluek jadian tu, kalau boleh continue study, ambik balik SPM..kuikuikui…hah, concentrate jugak kat bisnes dia tu (tak taulah apa jenis bisnes dia buat, propa je lebih kot) dari menghabiskan masa bertwit…nampak benor mcm org yg sangat free takde keja..hehehe…

    (0)
    • puterijadiantunk dibuatbini? says:

      dulu mase kt u…pernah tertgk video puteri jadian tgh main dgn mat saleh…sekali dua orang lak tu….member2 pakat tunjuk…terlopong mulut aku..setakat bekas social escort mcm tu….klu de golongan di raja nk buat bini…silakan….bangkai gajah boleh ditutup…..tp baunya sampai jugak…..

      (0)
    • Jenab tonggek says:

      Princess wannabe kau ialah NEELOFUCK….. wakakakaka….. Kau berangan jer la nak jadi princess….. Ade hati nak caras faz darling dapatkan TMJ…. kau gedix inject tetek dan bontot…. Kbai….

      (0)
      • Gundikraja says:

        AKU bukan Neelopak, kay……….peminat pun bukan. Aku cuma gundik raja. Every time ada twitt ” I want Miss Ellie NOW……….itu ertinya he wants IT now! He is missing IT now. Aku faham sangat what he is missing. Hehehe………….. Tak pernah terpikir akan dinikahi sebab sebut je “Bila nak kawen’……..i DIA naik angain. Pertanyaan ‘Bila nak kawen?” dah jadi taboo………tak caya OHBULAN pi tanya kat Miss Fazura, how she covers up for him every time wartawan tanya, “Bila nak kawen?”. Tu sebab Miss F is always in stress. Takut ada yang lebih muda akan merampas kuasa………….

        (0)
  13. hukumkarma says:

    Hai la oh bulan mcm tak biasa dgn cara kau cipta kontroversi..dah terllalu biasa.jgn amalkan nanti terkena btg hidung sendiri. Ingatlah hidup kita ada hariny..jgn x percaya pada hukum karma..insaflah jgn jadi kuda tunggangan ok. Bawa byk mengucap..blogger seharusny lebih professional .jgn berat sebelah..ingat kalau satu jari menuding org lain 4 jari lagi menuding diri sendiri…insyaallah semoga kita sama2 diberi petunjuk..aminn

    (0)
  14. hukumkarma says:

    Dari dulu aku menjadi pemerhati ttg permainan blogger2 dgn kontroversi nie sume..asal ade mase dan berita terbaru aku akan google dn cuba compare cerita2 dr paper ( original) kemudian bru bace blog..sdah jadi kebiasaan blogger akan twist cerita ikut citarasa yg kdg2 statmnt jadi lari dr stemnt asal..game will always be a game!! .yg jadi mangsa adalh artis..satu lagi blogger mmg sukee sgt cerita pasal neelofa nie.diorang x kisah betul atau tdk diorang hentam jer..maklum berlumba dptkn traffik..kekadang aku tgok kontroversi neelofa dah mcm mitos iaitu isu kecil yg ditokok tabah supaya jadi gempak..haters neelofa apalgi tembak selagi mampu sampai ada komen yg backup Lofa dijadikn licence utk diorg cakap ” wag..neelofa komen sendiri”. Apeke bangang yg si Lofa masa utk sendiri pun x cukup bukn mcm fazura yg byk masa bertuit..satu lgi kenape kontroversi neelofa ni mcm lebih kuah dr sudu ah?

    Dr tahun2 lpas cthny dia dikaitkn dgn syahrizal tapi sampai la nie diorg bkawan baik x nmpak mcm pnah bercinta dn shahz yg pnah mengaku jatuh hati dgn Lofa tapi bertepuk sblah tgn tp Lofa juga yg dikutuk..kmudian Lofa diktakn bcinta dgn jejai..satu hapak bukti pun x keluar smpai fasha dn jejai nk kawin.sampai kiah propa msuk jarum psiko si fasha last2 x der apa2 yg blaku..msalh TMJ pulak dh hampir 2 thun spatutny dh tutp kes tapi kerana hati pendendam sampai la ni diungkit balik sehinggakn ramai fans faz berpaling tadah sbb bosan dgn sikap pendendamny..

    2 blan lepas ada lagi cubaan mengapi-apikn kontroversi Lofa baru ttg vvip dn suami org tapi kenapa gossip tu senyap x jadi berkembang.mungkin perasa ny kurang kot..Apa yg dpt aku perhatikn hanya bloggers tertentu yg akn memulakn kempen kontroversi Lofa manakala bloggers lain cuma ikut bontot..takpelah lantak korang lah..aku percaya kebenarn w/pun lambt tpi lambat laun akn nampk juga.siapa dpt lens kuasa Allahkn..korang pok pang sana sini pun x guna..lain kali kalau nk menghukum dn menuduh gunlah akal jgn main semborono dn elakkn RASUAH hehe…jadilah diri sendiri..

    Ohya..sekarangpun mcm dah nampak sedikit kebenarn .setidakny org msia dh tahu bagaimana perangai sesorg….

    (0)
  15. ohbulan fefeeling wartawan says:

    ko nak jadi wartawan sangat kan ohbulan? cuba belajar pasal etika dan IMPARTIALITY. cerita tak tahu betul ke tidak cara kau cerita confirm je betul, semua clue memang terang2 tuju pada Neelofa semua orang boleh teka. kau tak takut dosa fitnah ya ohbulan? kau tak takut konotasi laporan kau ni mengajak orang membenci neelofa atas perkara yang belum tentu betul?

    Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini – dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) – sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.

    (Al-Hujuraat49:6)

    (0)
  16. didi says:

    wow! wow! ramai gila penjilat bontot span and dada span neelopak ni! hahah.. kengkawan dan sedara mara semua. neelopak yg korang sanjung2, memang perangai buruk macam ni.. orang cantik, then megah dengan kecantikkan dia. silap dia, dia nak show off dengan orang2 terdekat dia. tapi org2 terdekat dia, muak dah dengan perangai gatal miang lopak ni.. depan korang, dalam twitter memang la dia tak bercerita. haiyooo..

    n refer to pajura, dia dah memang macam tu. nak buat lagu mana.. dah neelopak jaja dekat orang ‘terdekat’ dia yang TMJ kejar dia.. baran la orang tu.. tapi disebabkan dia bimbo, tak ada kerja, berangan nak jadi queen of dot dot dot, maka banyaklah tweet dia mengutuk lopak..

    so the conclusion is, kalau nak nilai dari segi lakonan, pajura ada kelas tersendiri. err.. lopak, boleh asah bakat lagi.. kalau nak diukur tahap iQ, lopak menang. (boleh refer ditwitter. orang pandai boleh control emo).. kalau nak ukur sikap, dua dua kosong.. bak kata wardina, artis TAK BOLEH jadi idol. ok?

    yang korang nak bertekak pertahankan dua ekor ni, baik toksah buang masa. majukan bangsa kita yg dah makin layu ni. ok? :)

    peace!

    (0)
    • Gundikraja says:

      Adehhhhh…….betul ke Neelopak yang sebar ceta TMJ tergilakan dia…..? Ini ceta las yearkan, tapi napa sampai tahun ni TMJ masih bengang dengan Nelopak? Sounds like SOUR GRAPES! Tak dapat makan buah, dikatakan buah itu masam. Nal menekal tak dapat,
      dituduh macam-macam.

      (0)
    • ohbulan fefeeling wartawan says:

      ni lagi satu. mana ko tau dada span? ko pernah nampak? tukang fitnah yang hina.

      (0)
  17. bolradhabol7 says:

    pilem apa yg pazura blakon best or tbaek..xdak rasanya..
    semua pilem2 hampeh je..xtinggal impak kt penonton pun..
    nealofa pun sama..stakat azura je..tu pun x bom kt wyg..
    so pd aku 2 plakon ni sama je…xmembanggakan industri pun..

    (0)
  18. naz says:

    ramai lak suka neelofa,,,, hahhhaha,,,,,, hipokratis,,,,,

    (0)
  19. hehehe says:

    tah pe2 tah…aku tgk gosip n kontrovesi asyik memburukkan si lopa jer nape yer coz dia org kelantan ker…pd aku lar kalo btl semua gosip2 seblm nie nape sekerat jln jer lps tu diam tak kemana…kalo bab2 fazura lak aku rs dia tak yah lar nak maki hamun sape2 coz dia pun blm nikah lg dgn tmj…baik dia diam2 jer…pd aku fazura tak lar cantik mana pun…mungkin bukan citarasa aku…lakonan dia pun bkn sampai ke asia tengara pun nak dibangakan sgt2…setakat bt bisnes yg tak tau apa bisness…jgn nanti fazura dok meroyan tak tentu pasal tb2 tmj kawin dgn anak raja gak…sllnya anak2 raja nih kawin gan anak raja nak jg darah diraja dia org…yg lain2 buat jd no 2,3,4 atau jd gundik jer….

    (0)
    • Gundikraja says:

      Kalau TMJ dijodohkan oleh ayahnda bondanya dengan puteri of the blue blood, pendek kata, akan lahirlah remake “SUARA KEKASIH 2012/2013. Or, mungkin tajuknya diubah jadi “My beautiful concubine”. Itu pun kalau Miss Faraj tak gantung diri kat pintu otel. Hehehe…….jange mare ya, saya gurau je.

      (0)
  20. myra says:

    confirm neelofa le tu..huhu

    (0)
  21. NEELOPAK says:

    Kesian tgk neelofa dlm industri nie…. xsesuaiiii….. p la bc buku lg baekkk,,,,, nmpk sgt giler glamour,,,,

    (0)