Penyanyi Terkenal 80-an Akui Foto Aksi Ghairah Anak

Penyanyi Terkenal 80-an Akui Foto Aksi Ghairah Anak

Dikemaskini oleh M pada September 6th, 2009
General 0 Respon

Beberapa hari yang lepas, kami pernah memaparkan gambar penuh aksi cium anak seorang penyanyi 80-an, dimana artikel tersebut diambil sepenuh’nya tanpa sebarang ubahan daripada pihak wartawan, Zubir.

Secara peribadi’nya, kami telah dihubungi oleh empunya badan yang meminta jasa baik kami untuk membuang gambar-gambar berkenaan, malah kami juga telah mengambil langkah drastik dengan menghubungi pihak Google agar membuang gambar tersebut dari enjin carian.

Kami juga meminta maaf kepada Miss X (seperti yang digembar-gemburkan oleh Zubir) kerana memaparkan gambar tersebut. Kami sedar atas kelemahan kami, dan diharapkan pengalaman ini dapat mengajar semua pihak supaya berhati-hati ketika bergambar.

Miss X ingin menyatakan bahawa dia tidak pernah terlibat dengan dadah, mahu pun aktiviti seks bebas, atau pun mencuri barangan di kolej. Malah, dia sanggup membuktikan diri’nya sememangnya bebas daripada aktiviti liar tersebut. Kata’nya lagi kepada kami, ada ‘teman rapat’ dia yang sengaja ingin menjatuh’kan diri’nya, dan dia meminta kami untuk memberikan maklumat si penyebar fitnah. Dan ya, kami sudah berikan.

Menurut Miss X, gambar tersebut memang milik’nya, namun ada perkara yang ditokok tambah oleh si penyebar fitnah dalam artikel Zubir adalah tidak benar. Malah, Miss X juga telah lama insaf daripada perbuatan lama’nya, dan dia berharap agak pihak di luar tidak menghukumi’nya.

Pesanan kami kepada blogger-blogger lain, sila buangkan artikel Miss X. Kasihani dirinya yang telah sedar daripada kesilapan lalu. Salam Ramadhan.

Blog Widget by LinkWithin

0 Respon

Respon dari Pembaca OHBULAN!

Komen telah ditutup.

Arkib

Anda sedang membaca entri Penyanyi Terkenal 80-an Akui Foto Aksi Ghairah Anak.

Kembali Ke Muka Hadapan

Siapa di OHBULAN!

Tweet… Tweet…

Ikuti OHBULAN! →

Komen Terkini

  • baby: alif kau mmg nda handsome,sudahlah nda pandai cari pempuan berbulu lebat lagi 2,kesian...
  • Awal Ashari: ape hal korg kutuk2 ak..gua punye suke r nk ckp ape pon n sya..lu ape kesah..jeles gua dapat sya ke?ha?
  • limbo: hey,plz dont talk about royal anymore,klu tahu boleh kena tangkap tau? sal tudung tu, dah memg diwajibkan ke...
  • Al_Yahya: Cari pasangan Syed lagi gempak…..kurang respon negatif…ok
  • Group Al_YAHYA: Tahniah Scha.Sekurang2nya anda telah menaikkan keturunan Al-Yahya yg memang ramai di Malaysia....
  • c0ldblod: jgn dok selak kain orang…kain sendiri terselak.. hmm…yang komen pandai sangat ker? beriye2...
  • Fatina Aziz: tak baik cakap macam tu ya. setiap org ada rezeki masing2… tidak rugi jika kita doakan semoga siti...
  • Fatina Aziz: diharapkan Siti terus bersabar dan terus berusaha untuk hamil. jangan give up ya Siti.. saya pasti...
  • fauziah: ko ni mmg x sdr diry btollah..TIZZZZ ZAKYAH ..KO 2 DAHLAH bsuk haty ado haty nok ko owng...
  • lost guy: Apape pun..mntk maaf kepada mawi atas nasihat ni. Jgn pergunakan agama untuk tujuan duniawi, Sebaliknya...
Improve the web with Nofollow Reciprocity.