Seorang Pengikut Di Instagram Komen Vivy Yusof Nampak Tua & Beri Cadangan Suami Tambah Isteri.. Ini Jawapan Sweet Fadza - OHBULAN!

berita

Seorang Pengikut Di Instagram Komen Vivy Yusof Nampak Tua & Beri Cadangan Suami Tambah Isteri.. Ini Jawapan Sweet Fadza

June 19th, 2017 | by Ash Nordin | 14 comments
71.9K
reads
7.9K
shares
Isu & Kontroversi

Kepada sesiapa yang follow Vivy dan suaminya di Instagram pasti anda tahu bahawa mereka ni merupakan pasangan yang sporting dan selalu mengusik antara satu sama lain. Baru-baru ni Vivy dan Fadza telah menunaikan ibadah di Makkah dan Madinah. Vivy juga ada memuat naik foto di Instagram bersama suaminya.

Tetapi ada salah seorang dari pengikut Vivy di Instagram komen dan mengatakan bahawa Vivy nampak tua dan beri cadangan supaya Fadza cari isteri lain. Errk.. Biar betul brader ni? Kalau ada orang panggil isteri anda macam tu, apa anda akan rasa? Jom tengok apa komen balas dari Fadza. Haa.. Amik kau.

‘Buat apa nak cari yang lain sedangkan saya dah jumpa wanita terbaik’

Ok I guess I’m making kari tulang tomorrow ?I missed the guy’s comment (he deleted it) so thanks for this screenshot, @wnsyuhada_. #alsobuyingmoreLaMertomorrow ?

Lelaki itu telah komen di salah satu foto Vivy di Instagram. Ramai juga followers yang pelik part mana yang nampak tua. Walaubagaimana pun, lelaki tersebut telah pun memadam komennya di ruangan komen di Instagram Vivy.

Sumber: Instagram Vivy Yusof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Comments

  1. Tsar says:

    Lumrahlah bini nampak lebih tua sbb dh beranak putus urat semua tuh. Pedulikn org mengata,ambik yg positif.
    Memang dgn mata kasar,sekali tengok foto tu yg xberapa clear nampak cam adik dan kakak. Yg penting korang bahagia, sudah lah kan, hehe

  2. Mia says:

    Pd pandangan mata saya vivy nampak matured & husband muka baby face.. that is normal la.. especially husband & wife yg same age.. nampak ketara.. tp asalkan bahagia sudah.. masing2 pandai jg rumahtangga..

  3. fahana says:

    Memang betul nampak macam kakak dan adik

  4. kaki tabur says:

    publisiti murahan?????
    nitizen yang komen di media sosial artis adalah sampah???

  5. lalala says:

    aku paling loya tengok komen follower2 dia. dasar penjilat org kaya, semua sibuk amik kesempatan nak mengampu. hahahahahhaa

    oh well, memang nampak tua pun :P

  6. azzz says:

    vivy x nampak tua. dia mmg nampak mcm wanita 20 an tetapi suami dia mmg nampak muda sgt mcm belasan tahun

  7. abg jambang says:

    memang nampak tua pun

    aku lebih suka berkata jujur