berita

Siti Nurhaliza Tahu Awal Kisah Cinta Leuniey & Khairul Fahmi

November 12th, 2012 | by Ell | 36 comments
Kini Trending

Ingatkan media lebih tahu mengenai kisah cinta antara pemain bolasepak Malaysia, Khairul Fahmi atau Apek & Leuniey. Rupa-rupanya Datuk Siti Nurhaliza sudah tahu lebih awal dan menurut sumber melalui portal Murai, sebenarnya Siti adalah antara punca Apek & Leuniey mahu mendirikan rumah tangga.

Tak cukup disitu, Siti turut mengaku dia telah memberikan beberapa petua tips rumah tangga kepada Apek kerana dia menyifatkan kisah penjaga gol kebangsaan ini tak ubah seperti kisah cintanya bersama Datuk K sebelum ini.

Namun, malang bagi kami dan juga anda. Ini kerana Siti hanya menjelaskan semuanya didalam sebuah program istimewa yang bakal disiarkan pada Disember nanti sebelum Apek & Leuniey berkahwin. Kita nantikan saja ya apa yang telah dikongsi oleh Siti dalam program itu ya.

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

36 Comments

  1. anti gediks says:

    Baguslah Tok Ti..bg Tips2 nk merampas cinta Org yer..dulu i suke tok ti..skang ni meluat plak..patutla umah tangga tok ti pun selalu dilanda gosip..hmm “what u give u get back”..

    (0)
  2. teanjat boboi says:

    eee busuknye hati… da jodoh die n perjlanan hdp die lagutu pe hak kite nak judge die….

    (0)
  3. cuntek says:

    tak minat lah siti ni…. tah apa ler….

    (0)
  4. Aku yg mnyampah kat certain artis says:

    Cik CT wan kembang ni x cukup2 lagi ker glamer yg ade tu, skrg ni asyik nak tumpang populariti org je. biase la kan artis nk majukn bisnes. Lpas ni ape isu pulak? Dgr2 nak jaja nama anak tiri pulak yer..tungguuu…

    (0)
  5. yuppie says:

    alah aq tgok smakin rmai org yg bnci tok ti tp smakin murah rezki tok ti nie..
    thniah konsert kt phng kbar nyer mletop walaupon rmai yg da xmnat ngn tok ti..
    btw sy ttp support tok ti all the best!!

    (0)
  6. chip more - kejap ada kejap xde says:

    wekksss… nk muntah aku dgr… tuuiiii!!!!!

    (0)
  7. chibi maruko says:

    meluat kat story dia org yg nak kawin ni, dulu masa time kena gossip bercinta bagai nak rak tak ngaku, siap nak saman lgi, tup-tup nak kawin pulak… dasar hipokrit….

    (0)
  8. zura says:

    die ni pndai gne populariti org utk naik kn nme die..kire marketing la tu..(pd pndgan sy la)
    hafiz tgh naik,,sibuk nak duet..mawi naik sbuk buat irama ala2 arab gak..
    ni yuna tgh top,,sbuk nak duet gak,,nsib la yuna tgh busy..

    (0)
  9. nor says:

    Siti tak payah sibuk2 nak nasihat orang lain, jaga jelah Dato’ K baik2, esok
    lusa ko dah tua silap2 dia cari lain. Bekas isteri dia yang natural beauty
    pun dia ceraikan inikan pulak Siti yg kena solek baru nampak benar2 cantik.
    Hati2 Siti, what you gives you get back – Scorpion.

    (0)
  10. haptuy says:

    Boringlah siti…kenapa tak buat rancangan siti bagi tips dan nasihat pada adik kesayangan siti saerah dan kakak kesayangan siti tu? Propa je lah…nak tunjuk baik, sopan a.k.a wanita melayu terakhir konon tapi menunjukkan contoh tak baik. Belakang tabir smoking punya tak hengat…siti, siti….. Kesian sebenarnya, buat lah movie ala ala mcm cite zaiton cerita ku….kali ni movie siti cerita ku…..buat movie dari awal pembabitan, buat muka @ botox, pergi rumah keluarga dato k dan isteri, perkenalan dgn dato k di london….hadiah harijadi thn pertama, kedua, ketiga * yawning…mesti ramai dtg menonton…

    (0)
    • AkoosukeAnggunAnggun says:

      Aku x bole lupa mcm mane respon org spore thun lepas dia buat concert… Artis lain nyanyi org tepuk tangan tap turn dia nyanyi sume org diam…nyanyi lagu omputeh yg anak tiri dia wat tu… Aku pun x tau nape org diam, samada org x paham lagu dia ke atau org sane x kenal dia. Lepas tu meraban

      (0)
    • AkoosukeAnggunAnggun says:

      Aku x bole lupa mcm mane respon org spore thun lepas dia buat concert… Artis lain nyanyi org tepuk tangan tap turn dia nyanyi sume org diam…nyanyi lagu omputeh yg anak tiri dia wat tu… Aku pun x tau nape org diam, samada org x paham lagu dia ke atau org sane x kenal dia. Lepas tu meraban cakap omputeh yg x brape nak mcm omputeh. Aku yg tengok

      (0)
    • AkoosukeAnggunAnggun says:

      Aku x bole lupa mcm mane respon org spore thun lepas dia buat concert… Artis lain nyanyi org tepuk tangan tap turn dia nyanyi sume org diam…nyanyi lagu omputeh yg anak tiri dia wat tu… Aku pun x tau nape org diam, samada org x paham lagu dia ke atau org sane x kenal dia. Lepas tu meraban cakap omputeh yg x brape nak mcm omputeh. Aku yg tengok kat tv, malu

      (0)
  11. AkoosukeAnggunAnggun says:

    Apasal banyak sgt kuar nie….?

    (0)
  12. apa la says:

    pd pandangan aku lar ct skrg nie dah tak leh nyanyi…sore dia asyik kasar jer kalo nyanyi…kalo tak caya tengok dah bape banyak konsert sore dia kasar n dia kata demam…pd akular zmn kegemilangan n kemerduan sore ct dah abis…bak kata suami aku pttnye arga tiket konsert pn kene tiket konsert arga demam bukan arga sore dia sihat…skrg nie zaman artis lain lak…ct skrg nie cb nak mendapat tempat di hati pemint2 yg tak fanz dia…coz peminat fanz dia akan sokong jer dia apa pun dia bt….pd aku lar suatu ari nanti sore ct akan jd mcm sore fauziah latif…tak caya tunggu……….

    (0)
    • hola says:

      yola tu haters….hahaha….aku tgk ct ni makin meletup bukn makin jatuh hahahah….ckp cam xtau apa2..yg xbleh blah bab2 menumpang populariti!!!!cer tgk ckit kat youtube ct perform kat pesta konvo utm, tiket ct live in gambang sold out, sorakan havoc xleh nak ckp la…boooo kat haters!!

      (0)
    • Kih kih says:

      Mane x kasar sore nye bang,smoking kuat der.. Then ad 1 bomoh artis gtau dia ni time muda2 ad amik buluh perindu utk sore,jd org yg dgr akan rndu je slalu sore dia.. Tp i dr dulu ssh nk amik artis kat msia ni jd ikutan.. X mnat ngn sikap dorg.. Walau artis Hollywood kdg2 ad yg kaki minum,kaki clubbing tp xpe la dorg walau cam2 performance@bakat dorg x tggelam,dorg jg betul.. Ni kat msia gosip je lebih.. Then hipokrit.. Mencik…

      (0)
    • nani says:

      hrga tiket demam hu3 lawak btl…..meme pn dulu masa b4 kahwen i minat sgt ng siti hbs album gambar2 dia i kumpul..skrg naik meluat tgk dia

      (0)
  13. samsung galaxy says:

    saya mmg xminat ct la…produk dia pun sya xpandang kat guardian n watson…….eee bhya btol ct ni ajar prg tips mrampas….god luck prampas tersohor muka mcm tlur ayam…hati busuk…gila harta….hahahaha

    (0)
  14. Ariqumaira says:

    Saya sayang datuk siti….bla..bla….

    (0)
  15. rika says:

    PEGI MATI LA SAMA KORANG YG ASIK DUK KUTUK ORG JE..CERMIN DIRI TU DULU NTAH2 MCM BANGKAI JE!!!!!!!
    PUIII

    (0)
  16. Asal gemuk mmg nampak tua says:

    Assalamualaikum. Tak pa la Tok Ti nak buat pahala. Cuma Tok Ti kena kuruskan dulu badan (gi la slimming Tok Ti) . Skrg Tok Ti dah macam nak dekat umur 40an padahal baru je awal 30an. Cantik lagi Tok Ti ni cuma asyik men-tua kan diri je. Datok K tu mengorat Tok Ti sebab cantik dan populariti, itu asset Siti sebenarnya. Nak kekalkan Datok K Siti kena make sure dia cantik cam dulu selagi boleh dan popular. Nanti Datok K cari alasan taja org lain lak. Siti pun dari keluarga beranak ramai (klu ikut baka la-walau itu anugerah Allah) tapi masih belum di kurniakan zuriat. Senang nak kena tinggal tanpa apa apa Tok Ti..itu tips Akak gemuk untuk Tok Ti..ikhlas cakap ni. Akak gemuk dah nampak dari dulu lagi. Akak gemuk sayang Siti.

    (0)
  17. Somprang says:

    Mcm tongong la ko siti….mcm ni punya cerita pun keluar..ko nk jadi mcm melowbee ke eh silap..mcm neelofa ke… Cite2 bodo je banyak..

    (0)
  18. aKuTetapFANSctnurhalizaNKFaPEK says:

    slm,cite cam ni pon nk bgtau ke?peduli hape la die tau dulu ke hape ke..heran aku..
    betoi le skang ni ct mmg menmpkkn ketuaannya supaya xjauh beza sgt ngn sominye.
    -leuniey (cam muke janet khoo)

    (0)
  19. anti-bersih says:

    tah ape2 korg ni nak mengata ct bagai.. ek eleh… x hbs2 buat fitnah.. klu rase meluat, x yah la baca n sebok2 nak komen kat sini..

    sebenarnya, mereka yg mengata si ct ni semue CEMBURU dgn ct.. CEMBURU pd kecantikan, kejayaan dan kekayaan dia.. terima aje la hakikat bahawa kehidupan ct lebih jauh di hadapan drp korang2 yg mengata die x tentu pasal ni.. korang x layak nak judge ape yg telah berlaku, sedang berlaku dan akn berlaku pd ct, itu sume kerja Tuhan.. korang bkn Tuhan..

    (0)
  20. nik says:

    Lupa Daratan…

    (0)
  21. Brutal Mom says:

    biar ape org nk ckp, CT tetap ade ‘Klas’! suara yg merdu dan penampilan yg sungguh sopan, walaupun tak/blum bertudung. SUKSES CT!

    (0)
  22. cool says:

    xbaik mnhina org…

    (0)
    • anor says:

      Lawakla baca komen2 yang kata siti tumpang populariti artis2 lain, kaji balikla sapa yang tumpang sapa… bagi komen ikut hati busuk macam tu la.. lagi satu jodoh, ajal maut tu kan ketentuan Allah… dah jodoh dia dgn dk nak buat macamana.. jgn la bercakap macam org tak dak agama… suka2 hati kutuk org, igt kat akhirat esok jenuh nak cari dia minta maaf, yalah korang semua baik ahli syurga mau ka merangkak cari dia ka neraka….

      (0)
      • mica says:

        yg gini yg suka mfitnah tu biasanya pondan atau gay mulut lahar,,kalau prempuan pun mesti bohsia atau cikaro

        (0)