berita

Tahniah! Adik Erin Malek Dapat 9A SPM 2012 #BestOfLuckSPMResult2012To

March 21st, 2013 | by Noraini Nasir | 9 comments
Kini Trending

Tahniah! Adik Erin Malek Dapat 9A SPM 2012 #BestOfLuckSPMResult2012To

Semua sedia maklum keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) telah keluar hari ini dan mungkin ramai juga dikalangan pembaca OHBULAN! mengambil keputusan SPM mereka hari ini bukan? Jadi, macam mana keputusan anda? Ok ke KO?

Apa-apa pun di sini kami igin mengucapkan tahniah buat adik pelakon terkenal, Erin Malek iaitu Nur Afiqah Malek yang difahamkan telah mendapat keputsan cemerlang dalam SPM 2012 dan berita gembira tersebut telah dikongsikan oleh Erin Malek sendiri menerusi laman Twitternya beberapa jam yang lalu :

Tahniah! Adik Erin Malek Dapat 9A SPM 2012 #BestOfLuckSPMResult2012To

Selain itu tidak ketinggalan juga kepada penyanyi comel, Najwa Latiff yang turut mengambil keputusan SPM hari ini. Meskipun penyanyi “Cinta Muka Buku” tersebut tidak menyatakan lebih detail berapakah keputusan SPM-nya, namun begitu penyanyi ini telah melahirkan rasa syukur kerana lulus dalam semua matapelajaran yang diambilnya tahun lalu.

Tahniah! Adik Erin Malek Dapat 9A SPM 2012 #BestOfLuckSPMResult2012To

Memandangkan hari ini adalah ‘demam keputusan SPM,’ oleh itu ramai selebriti-selebriti tempatan telah mengambil peluang yang ada untuk mengucapkan ‘Semoga Berjaya’ kepada peminat-peminat mereka dan di sini kami kongsikan beberapa ucapan tersebut untuk tatapan anda semua. 

Tahniah! Adik Erin Malek Dapat 9A SPM 2012 #BestOfLuckSPMResult2012To

9 Comments

  1. olga bapok busuk says:

    wah tahniah adik erin ni pown ada berlakon jgk time tu belum pakai tudung lagi,
    btw Eina Azman dapat berapa?
    mohon siasat oh bulan kuikuikui….

    (0)
  2. Olga says:

    Ooooooooooo adik engko.. ingatkan engko nye!
    engko nye sah2 kelaut kan? kalau x, x kan jd retis!
    btw result Najwa Latip tu so so je!
    member sekolah dia dh heboh!

    (0)
  3. Galo says:

    eley…mniru leh laa..hahahahah>>

    (0)
  4. abang hairy says:

    ……kepada adk2 yg tdk berjaya mncapai keputusan terbaik bagi diri dia…..jgn sedih dan berduka jgn jadikan spm sbgaikehancuran masa depan adik2 semua…..kehidupan bermula dari sekarang ayuhhhhhhhh……INsyaallah

    (0)
  5. Cute says:

    congrate :-)

    (0)
  6. Kak joyah says:

    Kau org ni dpt 9A pun salah…tak dapat pun salah…cam le kau org tu bags sgt…tngok balk kau org puny result …I guess you should bury it ….

    (0)
  7. tom jerry says:

    hmmm…congrate bg yg lulus…

    (0)
  8. nagaberapi says:

    x blh bla btul tajuk dia.. ingatkan bdk erin tu yg dpt!

    (0)