Tak Tahu Nak Bawak Balik Apa Untuk Raya ni? Jom Ke Senheng Sempena Promosi Kasih Sejati! - OHBULAN!

berita

Tak Tahu Nak Bawak Balik Apa Untuk Raya ni? Jom Ke Senheng Sempena Promosi Kasih Sejati!

June 16th, 2017 | by Nabihah | 0 comments
215
reads
17
shares
Kini Trending

 

Sedar tak sedar dah masuk bulan Ramadhan pun kan. Tak lama lagi dah nak raya. Tak sabar la pulak bila fikir nak balik kampung, jumpa mak ayah, adik beradik, saudara mara dan orang kampung.

Korang mesti pernah rasa ramai-ramai balik kampung, tidur melambak depan tv dekat rumah nenek kan. Lepas tu pulak, pagi-pagi raya dah masing-masing berebut bilik air nak mandi. Rindunyaa moment-moment tu semua!

 

Gembirakan yang tersayang dengan Promosi Kasih Sejati Senheng!

Haa..sambil terkenang family dekat kampung tu, apa kata belikan mak ayah sesuatu untuk raya ni. Belilah oven untuk mak, boleh dia bakar kuih raya.

Untuk ayah pulak, apa kata hadiahkan aircond. Barulah selesa raya ni!

Nak bagitahu korang benda best ni! Sempena Hari Raya yang bakal tiba, Senheng ada mengadakan Promosi Kasih Sejati. So, bolehlah korang shopping untuk yang tersayang.

Promosi ni berlansung dari 1 Mei sehingga 30 Jun 2017. Korang kena cepat-cepat serbu Senheng tau!

Nak lagi best?? Senheng juga bermurah hati untuk memberikan faedah-faedah lain untuk korang. Meh kami bagitahu!

Ez Kredit Rebat sebanyak 10%

0.88% Kadar faedah istimewa sekiranya menggunakan bayaran ansuran mudah Aeon

Percuma RM40 Baucar KFC dengan pembelian minima RM999!

Semua ini khas untuk AHLI SENHENG sahaja! Yeay!

Apa tunggu lagi, cepat rebut promosi ini sekarang dan tunjukkan kasih sejati korang kepada yang tersayang dengan Senheng!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *