berita

Thursday Trailer: Filem Bertajuk “Cinta Kura-Kura” Lakonan Aeril Zafril Dan Tiz Zaqyah.

January 26th, 2012 | by Ell | 24 comments
Filem By UIP

Ya, trailer filem Cinta Kura-Kura telah berada di laman facebook KRU Studios dan akan ditayangkan di pawagam sekitar tahun hadapan. Filem yang bergenrekan cinta komedi ini memaparkan kisah mengenai kura-kura yang boleh bercakap  (suara Zizan Raja Lawak) bernama Nico.

Seperti filem-filem KRU Studios sebelum ini, filem ini turut menggunakan teknologi CGI yang mantap. Kami pasti filem bergenre cinta komedi arahan Nizam Zakaria ini mampu memikat hati penonton. Antara pelakon-pelakon yang membintangi filem ini termasuklah Shy8 (Ucop Wilcha), Fara Fauzana, Fizz Fairuz, Bob AF2, Norhayati Taib, Munir, Harun Salim Bachik, Tauke Raja Lawak, dan Daus AF8.

Kami sendiri tidak sabar menantikan filem ini di pawagam! Layankan video trailer selepas ini. Zaasss!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

24 Comments

  1. Oyeahh says:

    Cinta ninja turtle…

    (0)
  2. zila says:

    awwww comelnyer tiz zaqyah….. :)

    (0)
  3. lala says:

    macam best je..cuma suara zizan tak berapa macam binatang ler, mcm x sesuai pulak jd kura2..tp pape pon mmg x sabar nak tggu citer ni..

    (0)
  4. kim says:

    hahaha,,, “penyu abah kau,,”,,

    (0)
  5. nono says:

    mcm best je citer ni:-)

    (0)
  6. ray says:

    citer pe kebenda laaa ni..mcm2 hal..

    (0)
  7. berkatserasi says:

    nasib baik bukan yusry jadi pengarah…tp sapa tu nizam…selepas aku tgk cicak man1 dan 2 ngan merong mahawangsa…aku buat conclusion…yusry tk bole jadi pengarah…ketiga-tiga filem aku tidoooooo….harap gambar cantik…lakonan semua hampeh…yusry tk pandai mengarah pelakon ntuk menjiwai watak…edry mungkin bagus sikit ngan magika…harap nxt film kru ni cantik gambar dan bagus lakonan dan jalan cerita yg bagus dan tidak kelam kabut

    (0)
  8. sokong says:

    macam best je movee nie….
    juummmmmmmmmmmmmm tengok!!

    (0)
  9. facebook_Fauzi_Romzi.100002452442651 says:

    laa… ingatkan Tiz jadi kura-kura ka apa.

    (0)
  10. i hate tiz zaqyah says:

    da xade modal da filem2 kat malaysia..xkuase aku nk kuar rm 15 x 2=rm 30 (utk aku laki bini) tgk wayang di bukit tinggi klang, pastu beli popcorn smpai 10 hengget then layan cite sampah ni..taraf cite kat astro je ni wlpn kat umah aku xde astro, tp aku tahu..hahahaha

    (0)
  11. nas-T says:

    bodoh punya tajuk. cinta kura kura??!!!, dulu ada cuti cuti cinta la, karipap karipap cinta la. pasni mau ada kambing kambing cinta, apam apam cinta dll.

    (0)
    • i hate tiz zaqyah says:

      wa…i like your komen..tajuk mcm sampah,confem cite pon cm sampah..sampah-sampah cinta

      (0)
      • remm07 says:

        kannn! aku stuju, kompem sampah punya lahh…. dah terbukti, karipap2 cinta, cuti2 cinta, sendu2 cinta.. smua filem cmni komfem buang duit je tgk kt cinema…!! hope pasni xde citer jenis2 cmni lah. plss lah!

        (0)
  12. anuar says:

    korang ni btul2 perosak industri seni tempatan..klu cite omputih yg bangang2 tu leh lak korang terima yer..cite ni lum tnjuk kt wayang dh komen yg tidak2..apa dah..

    (0)
  13. roy says:

    Gaji bulanan tidak mencukupi? ingin mencari side income tanpa modal? ingin menjana pendapatan harian tanpa perlu mengeluarkan titik peluh? then korang semua kena tgk link nih, xyah pikir panjang free of charge, nk or xnak j -> http://tinyurl.com/6qhcrvt

    (0)
  14. nina says:

    bukan 1 Mac ke ?

    (0)