berita

Che Ta Ditegur Lagi Kerana Bulu Mata Palsu

December 20th, 2013 | by Yusmirnadia | 92 comments
Isu & Kontroversi

Che Ta Ditegur Lagi Kerana Bulu Mata Palsu

Sedang dramatis terkenal Rozita Che Wan menikmati bulan madunya bersama suami tercinta, Zain Saidin di Itali, masih ada lagi segelintir pihak yang gemar mencari kesalahannya.

Untuk pengetahuan anda, malam semalam Che Ta telah memuat naik sekeping foto mesranya bersama Zain sedang berbaring di atas katil seakan bersedia untuk masuk tidur berserta caption Goodnite Rome.

Mungkin bagi sesetengah orang, ianya hanyalah sekadar gambar biasa buat pasangan suami isteri yang baru berkahwin.

Namun dalam banyak-banyak respon dari peminatnya yang memuji kecantikan dan kebahagiaan pasangan ini, Che Ta turut ditegur kerana memakai bulu mata palsu walaupun hendak tidur.

Che Ta Ditegur Lagi Kerana Bulu Mata Palsu

Che Ta Ditegur Lagi Kerana Bulu Mata Palsu

Kebanyakan mereka mempertikaikan obsesi Che Ta yang mahu kelihatan cantik setiap masa walaupun adakalanya tidak masuk akal dan tidak bersesuaian.

Meskipun begitu, masih ada juga yang cuba memberi kata-kata positif dengan mengatakan Che Ta nampak lebih jelita tanpa memakai bulu mata palsu.

Apapun buat semua pembaca OHBULAN!, di sini kami sertakan beberapa keping foto Che Ta dan Zain yang sedang berbulan madu di destinasi pertama mereka, Rome.

Kredit foto: Instagram Rozita Che Wan

92 Comments

  1. Olga says:

    masalah ke?
    biar ler dia! hidop dia.. x nyusahkan orang..

    ummah3 PPRT geng tudung pareeda je yg jeles dgn Che Ta ni.. sbb dorang muka x cantik.. dpt laki jawa perut boroi.. nak melancong ke luar negara? x dpt la nak merasa dgn gaji keje gomen ciput tu je..

    To Che Ta, you go girl!

    (0)
    • combi says:

      girl…huhuhuuhu…biar betol girllll….

      (0)
    • ciku says:

      komen olga ni salah satu contoh komen ahli neraka

      (0)
      • Mimi says:

        x baik kita tentukan sapa masuk neraka. itu urusan Allah. kita hanya mampu berdoa agar dia mendapat hidayah berubah ke jalan yg benar.nasib kita pn belum tentu lg masuk syurga.

        (0)
        • hjklmnopq says:

          mimi pun tengok lah cara olga comment nak sokong pun. rasanya dah rmai org doakan dia msuk neraka dgn mlut dia cmtu. kata kata tu pn dah doa kn tgok jela

          (0)
    • Olga sendu says:

      Muker ko ni cantek kah Olga?ko gi cebok dulu muker ko yg retak seribu alam dgn beros jamban!! cermin muker ko dulu yg sebijik serupa suster ngesot gentayangan!!hak hak tuii!!

      (0)
    • ZEK ZAIDI says:

      KALAU LAH BINI AKU SEBIJIK MACAM CHE TA, AKU PUTUS NAFSU AKU NAK KAWEN LAIN…TAPI MASALAHNYE TAKKKK!! BINI AKU NI BUTA FESYEN..PERANGAI CAM JANTAN..TAK PANDAI MEMASAK..PUNG PANG PUNG PONG JE PANDAI MULUT CAM B****T AYAM JEK! UNTUNG LAH KO ZAIN..MUSNAHLAH HARAPAN BUDAK2 BUJANG, SUAMI2 ORG DAN DUDA2 KAT MSIA NI..KENALAH CARI BAHAN UTK MEMUASKAN NAFSU SENDIRI..SEKURANG2NYE DPT JADI PEMBAYANG MASA LAYAN BINI MASING2 GAK..

      (0)
      • Syahrul says:

        kau tak nak bini kau…kau bagi kat aku, aku suka perempuan macam jantan, boleh bawak pergi trekking. apa FB bini kau…aku nak add ??

        (0)
      • izzat says:

        ntah hape2 ko ni zek zaidi, kau ni salah satu contoh jantan tak tahu malu dan tak tahu nak bersyukur. ada isteri macam tu kau hina, terimalah sedarlah diri kau pun tak sempurna sehebat mana

        (0)
        • Puteri Remaja says:

          izzat dan syahrul, sbnarnya si zek zaidi ni budak sekolah la. korang ni kena kencing je

          (0)
          • has says:

            klu aku pn, mintak jauh laki mcm ni. setau aku kan, lelaki yg plg jahat adalah lelaki yg mengutuk istri depan org mcm ni. dah la mulut mcm pompuan. e…geli i

            (0)
    • Ol Gore says:

      Olga munafik..hari tu bising pasal artis x pakai tudung,hari ni sokong artis plastik mcm ni

      (0)
    • Pau says:

      Olga makan babi pasal tu mcam babi

      (0)
    • Dondong says:

      Ye la Olga. Lantak pi la dia Nk Pki bulu mate Pelesu ka, Nk Pki rambut Pelesu ka.. Itu pon Jadi Isu?

      (0)
    • nuri says:

      olga ni tak abis2 ngan perkataan geng2 tudung pareeda la PPRT la.. ko tu mcm bagus sgt jek nak hina2 org mcm tu.. olga, ko ni suke sgt agung2kan duniawi.. ko ingat duniawi leh bawak ke SANA ke??

      (0)
  2. sotong hitam says:

    agak2nye bulu mate tu asik kene main tempel, bukak, tampel, bukak, sbb tak kan nak solat dgn bulu mate sampel kan???

    (0)
  3. weh sotong hitam says:

    weh sotong hitam…kau pergi google sekarang apa tu extention eyelashes…. bulu mata extension boleh tahan la sebulan dua bulan.. buat kat salon or pusat kecantikan ye…. jangan berperangai kolot kat sini.. thanks

    (0)
  4. quj says:

    nampaknya.. olga ni benci btol org pprt, keje gomen, jawa, felda.. dan tmpt2 org trmiskin. hemmm.
    .. setakat ni olga ske/fan to rita rudaini, che ta, sh. sakinah..dan.. ah nantilah

    (0)
  5. Syasya legoland says:

    SYASYA SUKA SANGAN DENGAN MATA SYASYA, MACAM CANTIK JE, MACAM COMEL JE. JOM PEGI KE LEGOLAND. MAINKAN PERANAN ANDA

    (0)
  6. abcdef says:

    bayang kan pagi je bulu mata tercabut pas tu zain bangun dulu tengok bini dia dgn bulu mata bersepah..

    (0)
  7. Reen says:

    Maybe cik at buat yg extension kot.. Satu bulan tak payah cabut pon… Kalu cabut cabut semua,lari lah suami dia..

    (0)
  8. haha says:

    Nak masuk pic kat insta haruslah mekap tebal sheols! Sape nk upload pic pucat noks

    (0)
  9. mangkuk ko olga says:

    olga ni ade mslh otak..so jgn lyn .. agk2nyer dia cume bkwn sme monyet sbb tu sume org dia kutuk ..mangkuk ko olga!!!

    (0)
  10. kawan olgo says:

    aku setuju dgn olga.

    konklusinya, mulut korang tu asyik nak mengutuk orang. ce cermin apa korang ada?

    kalau cakap org lain kejar dunia, korang pun sama, sibuk baca gossip artis pastu mengutuk, hahaha! aku pun sama.

    cuma aku x kutuk, tp aku sokong sape yg betul.
    bye

    (0)
    • Siti Khadijah says:

      ummah2 PPRT kat atas tu bukan ape..

      dorang didup utk akhirat saje katenye… nanti nak berenang kat sungai susu & ngesex dgn bidadari syurga katenye… padahal hidup kat dunia pun melarat.. sampai berhutang piutang… pfttttt

      (0)
    • bulu ayam says:

      Ni confirm c Olga sndiri yg komen using different name!! Waahahahaa…back up sndiri nampak!suda2 la tu..kahkahkah!! Kihkihkih!! Ahakz!!mane bulu ayam aku nih….hilang pulak..

      (0)
      • Dondong says:

        Ye la… Kenal sgt dgn tulisan Olga tu.

        Hahahaha. Olga so siti Khadijah. Back up diri Lagi…hahahaha

        (0)
        • Erra Fazira says:

          pas ni apa lg nama dia nk letak ye. inilah budak sekolah zaman sekarang. dh pegi BTN pn x berubah. Pastu berangan anak datuk konon. sedarla diri bapak ko tu pn keje gomen jugak. kah kah kah kutuk org tp mengaibkan kluarga sendiri. kan dh kantoi. I love u olga.

          (0)
          • Mama Ireen says:

            yang korang semua layan si pengkid tu bt apa. dh tahu dia sewel. yg aku bengang ni di guna nama isteri Rasullah. kalau nama olga takpe lg. Please hati2 sikit ttg penggunaan nama tu

            (0)
    • Maria Ozawa pakai tudung says:

      Peliklah, kite berbicara tentang Rozita Che Wan ni dengan bulu mata pelesunya, tetapi kenapa pula Olga yang selalu disalahkan? Ahh, Come on!

      (0)
  11. mizz says:

    hahahah… macam mana orang2 ni tak kutuk dia huhhh over sangat…

    Sampai bila dia boleh bertahan dengan bulu mata palsu tu. kita tungguuuuu….

    (0)
  12. olga mampus says:

    olga tu bila nk mampus…aku rasa x lama lagi dia akn mampus….kalau dh ramai y doakan dia.. cepat le dia gol…dari idup asyk nk mengutuk org lain jer…

    (0)
  13. jezz says:

    ala lepas ambik gambar dia buka lah bulu mata dia tu.yg bg komen ni bujang2 smua ke atau dah kahwin tp hidup ala-ala………kita hidup ni jgn suka sgt cari keburukan org.tegur biar beralas

    (0)
  14. Pemerhati says:

    Agaknya kalau tak pakai bulu mata dengan makeup , macamana muka che Ta. Ni mesti tak nak zain takut sebab tu masa nak tidur pun pakai. Agaknya sebulan berapa banyak che Ta beli bulu mata palsu.

    (0)
  15. kaka says:

    jgn la menghina pprt..family sy pon duduk pprt..tp dpt laki kaya jugak..da merasa da pon pergi melancong beberapa negara..

    (0)
    • Olga says:

      tahniah la pada saudara anda itu.. sesungguhnya dia ada wawasan utk hidup senang… bukan terus keje dgn gomen sajo… bile tgok artis keliling dunia.. telan air liur saja yg mampu..

      (0)
      • Pau says:

        Fuck Olga fuck

        (0)
      • love u mr arrogant says:

        Aku bkn artis pon keliling dunia gak. Ko olga dok ckp2 ni..ko dpt keliling dunia ke? So pathetic. Kesian dhn org mcm ko ni. asyik menghina org duk rumah pprt. Ko lg hina sbb mulut jht suka ngata org. *Boooo

        (0)
  16. gayah says:

    yg mamat sekor tu dok celah bedah tu apa kess!!! Posing x hengat nk gak menempel. .

    (0)
  17. baby girl says:

    maybe pas b’gambar tu dia buka lah . .takkan lah dia nak pakai masa nak tidor . .think positif lah haters . .

    (0)
  18. Karl Danial Bin Muhammad Syafiq says:

    Pasal bulu mata je x pasal2 ramai yg dapat dosa kering hari ni. Iblis latnatullah dan syaitan tengah ketawa

    (0)
  19. guna otak says:

    Ko dengki ngan org keje gomen nie nape..sah ko ni ngidam keje gomen tp tak daptkan? Satu lg, ko ingat sume org gomen gaji ciput ke?buta huruf sungguh ko nie la…gaji gomen la kencang..dpt mcm2 keistimewaan..dahlah..baik ko diam olga..Mcm la ko tu high class sgt.blah la!!

    (0)
  20. Olga says:

    DISINI SAYA YANG MENGGUNAKAN NAMA PENA OLGA DENGAN RENDAH DIRI DAN PENUH KEINSAFAN MEMOHON MEMAAF KEPADA SEMUA RAKYAT MELAYSIA TERUTAMA MEREKA YANG TERGOLONG DALAM PPRT, KAKITANGAN AWAM DAN MEREKA-MEREKA YANG TERASA DENGAN KOMEN SAYA. SESUNGGUHNYA SAYA MEMANG SENGAJA DAN MENGANGGAPNYA IA SEBAGAI GURAUAN. SEKALI LAGI SAYA MEMINTA MAAF DIATAS KETERLANJURAN SAYA BERBICARA. SEKIAN TERIMA KASIH

    (0)
    • Ammar Uwaish says:

      ok. tapi lain kali jgn kuang ajo lg ye

      (0)
    • Maria Mercedes says:

      Takpe maria maafkan. kita kn manusia biasa.

      (0)
    • Olga sendu says:

      Ko ni ikhlas ke x Olga memohon maaf? Memang byk komen ko yg mngutok keturunan jawa..kakitangan awam..sedara sesama islam yg ko kutok kaw2 aku xsetuju..komen kau smua mcam nk mintak kaki je! Klo ko da insaf alhamdulillah..lain kali jgn buat lagi..mak marah..kah!

      (0)
    • BiarPedastapilazat says:

      Olga… jangan dikutuk kami yg kerja gomen ni.. seciput2 gaji kami.. kami tak minta duit awak untuk sara hidup kami.. tak tahu la OLGA yang “MENADAH’ benda lain untuk hari tua… kami ‘BERSYUKUR” dengan gaji yang diterima.. kalau nak kutuk tu tengok sama tempat dan keadaan.. ntah2 kau pun hasil dari benih KERJA GAJI CIPUT juga… so CERMIN Muka jangan nanti ‘MELUDAH KE LANGIT JATUH KE MUKA SENDIRI’..

      (0)
  21. makcik jual nasi lemak says:

    biasa la tu manusia mmg x lepas dari kesilapan. lain kali fikir dulu sebelum komen.

    (0)
  22. Dondong says:

    Tu bkn Olga la… Ko caye ke die Nk mintak Maaf. Perangai Olga tu x mungkin Nk minta Maaf, tp kutuk org die Nk la

    (0)
  23. olga attention seeker bitch says:

    olga perangai lebih terok dari Yahudi mabok todi , perhati kn komen2 dia mcm lalang kejap kutuk kejap puji , psl menghina mengeji ciptaan tuhan no 1 , dia ingat kite2 ni lupe komen2 dia dulu2 , dia ingat dia lah paling high class dari ramai2 readers OHBULAN kt sini ,PPRT , tudung Pareeda , WTF !!! bile semua pakat kutuk dia tahu pulak dia goyang , tapi guys org mcm dia ni susah nak berubah bkn sekali dua dia kena maki , dah byk kali , org perasan hebat hati busuk mcm tu la !!!!!

    (0)
  24. SGT BENCI OLGA says:

    Dari beautifulnara sampai ke Oh bulan si lahanat ni , aku tak tahu mane web lagi dia mengila , semua org benci meluat dgn si lahanat ni !!! aku ingat aku sorang yg menyampah giler dgn dia ni, rupenye ramai lagi , kesian aku dgn org mcm dia Berkelana seorg diri mintak perhatian dgn komen bijak bernas konon , menunjjuk yg dia mcm kaya mcm cantek very high education standard OXFORD UNIVERSITI la konon tapi komen dia penuh penghinaan yg paling dassyat yg tak boleh diterima walaupun aku bkn tinggal kt PPRT dan tidak lansung mengemari tudung jenama PAREEDA walaupun aku mampu sesgt mampu !! sekian dari seseorg yg sgt mengidam melempang OLGA !!! TQ

    (0)
    • maisarah says:

      korang ingat si olga tu org kaya ke? nampak sgt berlakonnya. dh la miskin, kena sumpah seranah plak.

      (0)
  25. Sakinah Sinclair says:

    wondering sapa sebenarnya si olga ni. nampak gaya penulisan mcm penkid. mesti ada history hitam parent dia. agaknya dia dulu miskin ke. mak dia ibu tunggal kot. bapak dia gomen kawin bino muda.walaupn kita x tahu sapa dia tp Allah tahu. olga jgn main2 bab ni ye. dh ramai yg mnyumpah ko.

    (0)
  26. atan says:

    wahai cik olga. u are legend. haha. desperate berangan anak orang kaya konon. berangan dlm ohbulan je la. tp dunia realiti…

    (0)
  27. Datin Maimon says:

    I rs olga ni syarifah sakinah la. x pn azwan ali. I agak je

    (0)
  28. to olga says:

    kalau btl la tu olga y sebenar nk minta mf..ok kita maafkan..tpi kalau tu bukan olga y btl n dia masih lagi mrngutuk..menghina…dia x akn selamat..percaya la…bila org ramai dh x suka kt dia n mendoakan y x baik wat dia..x akn selamat la ko olga….kadang bila dh ramai2 cakap tu doa akn termakbul….

    (0)
  29. Saja says:

    maksud x selamat tu ap…mesti cepat mati kan….

    (0)
  30. Pemerhati says:

    kalau nk menegur tu x salah…tpi biar le dgn cara berhemah n jgn sesekali babitkan org lain..seperti PPRT la n sebagainya…bukan ke tu dh lari dari tajuk…aku ni y bukan duduk PPRT…bukan koje gomen..bukan duduk felda…tpi sentap jugak ngan komen ko olga….terasa gak…skg org cuba doakan ko cepat mati..ap mcm…ko sentap x…..kalau satu org doakan x ap..kalau dh ramai???????????so beringat la kalau nk mengomen tu ye….

    (0)
  31. OLGA MAMPUSSSSSSSSSS says:

    AKU SAKIT HATI BETUL NGAN OLGA TU…CEPAT2 LA DIA MAMPOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS…..

    (0)
  32. zurynne78 says:

    as salam korang ni bermasalah ke ngan dia, apa lah yg korang busuk hati sngat, apa dosa dia yg besar sngt kat korang yg korang nak anti dia sngat, dia nak pakai bulu mata palsu ke, nak pakai bulu mata betul ke lantak dia la, kehidupan dia, yg korang sibuk sngat nak ambik tau tu kenapa, benda kecik2 x payah la nak jadikan trending wei, ak pun bukan minat sngat cik ta ni tapi ak kesian dia segala tindak tanduk dia semua ada je x puas hati..agak2 laa..korang dh byk sngat ke pahala, haritu dia x kawin korang kata x kawin ni dah kawin pun korang dok jadi salah dia lagi..x habis2…jaga la diri sendiri sebelum asik nak kutuk orang…dunia kowt..peace

    (0)
  33. zurynne78 says:

    as salam korang ni bermasalah ke ngan dia, apa lah yg korang busuk hati sngat, apa dosa dia yg besar sngt kat korang yg korang nak anti dia sngat, dia nak pakai bulu mata palsu ke, nak pakai bulu mata betul ke lantak dia la, kehidupan dia, yg korang sibuk sngat nak ambik tau tu kenapa, benda kecik2 x payah la nak jadikan trending wei, ak pun bukan minat sngat cik ta ni tapi ak kesian dia segala tindak tanduk dia semua ada je x puas hati..agak2 laa..korang dh byk sngat ke pahala, haritu dia x kawin korang kata x kawin ni dah kawin pun korang dok jadi salah dia lagi..x habis2…jaga la diri sendiri sebelum asik nak kutuk orang…dunia kowt..peace

    (0)
  34. ANA says:

    ada mata pandang jelah. dosa @ pahala bkn keje kita utk tentukan.

    (0)
  35. Propaganza says:

    Olga sebenarnya seorang pengkid.

    (0)
  36. jerok semobil says:

    ini semua pekerjaan tenuk hutan.

    (0)
  37. budak law says:

    si rozita ni ko je bagai nak rak aku tgk mase nk kawin.. budak zain rilek je. nmpk beno ko yg terhegeh2. muka je bergetah..leher dh berkerot-kerot dh nak kerepot. konon2 rse diri tu mude belia beno gamaknya. dh ko tu retis tentu la org nk saje2 nk bg ko kembang.. cer kalo ko tu janda biase nangis le gamaknya kene kata dek org.

    berapa hari le bole tahan ko ngn zain ni..allah je le tau.. zain tu mude ade rupe..pempuan muda yg lapo jantan nunggu je deme nk ngap laki ko tu.. bo

    (0)
    • Bisul says:

      Budak skolah mana plak yg jeles ni. dia x jentik pn hidup ko. lantak dia nk kawen mcmna pn. ko maki hamun dia tp dia tgh honeymoon kt obercc. berapa result PMR ko smlm?

      (0)
      • Joni says:

        Dh namanya budak hingusan blom matang lg. Biarlah dia membesar dulu. nama budak law hehe. tahu ke apa makna law tu??itu bahasa inggeris tau. entah2 blum sunat lg

        (0)
  38. Mia says:

    Visit my ig for make up remover

    (0)
  39. olga lesbian murtad says:

    olga lesbian oii , laki ade tapi ade Gf for fuck , cuba tenggok komen dia yg lepas2 , Masaalah mental perempuan ni tapi tak mengaku !!

    (0)
  40. olga lesbian murtad says:

    budak law spesis Olga je , komfirm olga guna nickname lain !!!! tak malu !!!!

    (0)
  41. semuga Kak Ta dan Adik Zain berbahagia hendaknya. taniah.

    (0)
  42. Pemerhati says:

    Sape yang paling popular Olga ke Che Ta?

    (0)
    • Maria Ozawa pakai tudung says:

      Olga. Sebab olga masih muda belia remaja. Rozita Che Wan ni… -_-” no comment.

      (0)
  43. kak ani says:

    I vote olga. i sayang sgt olga walaupn dia pengkid

    (0)
  44. Benci Olga says:

    Aku vote Olga dia femes sbb she is most WANTED enemy for everyone in Malaysia , mcm zaman SALMAN RUSDIE gara2 tulisan dia , korg ingat lagi ??? org islam 1 dunia pakat nak bunuh dia , tapi dia hidup lagi sampai la ni tak mampos siap ade movie baru lagikk !!!

    (0)
  45. love u mr arrogant says:

    Poyo je si olga ni. Mulut puaka sungguh. Nak menghina org keje gomen plak. Aku keje gomen ni da byk kali je pi mlancong oversea. Rezeki Allah yg bg x kire laa ko keje apa pun asal mata pencarian tu halal. If duit ko byk berjuta, ley pi oversea 6 juta kali tp sumber tu x halal pejadahnya. *booooo

    (0)
  46. anak malaysia hates olga says:

    Olga ni mmg gampang , aku tak duduk PPRT pun , Tak suka tudung Pareeda , bkn keje gomen pun , aku duduk kt apartment at Rotterdam straat antwerpen Belgium centre of Europe !! so where do you live Olga ?? Sick women with mental disoder !

    (0)
  47. wartwan 1. says:

    olga nih.. kekadang maki hamun org dia guna nama nickname lain. aku perasan gaya tulisan dia. hemm. olga sebenarnya si wartawan jalanan. nanti aku bongkarkan rahsia dia.. satu persatu eh.

    (0)
    • Meenachi says:

      wartawan 1, I support u 10000% sampai infiniti. Please bongkarkan siapa si olga ni. nak tahu gak cantik sgt ke dia tu seperti digember gemburkan. adakah dia wanita tulen @ lesbian @ pengkid @ maknyah @ pondan @ gay @ PLU @ transgender @ lelaki macho/beriman(ini mustahil la huhu)

      (0)
  48. aron ajis says:

    mata merah je si zain.. kepuasan..dah lepas la tu..kehkeh

    (0)
  49. datin mak yo says:

    x lame lagi mungkin si olga ni david teo amik die jadi artis..kalo kt sume web die wat propa..abis komen kat sini psl olga..huhuhu

    (0)
  50. domira says:

    tu edit laa camera perfect 365…korg suka sgt nk mengutuk…biar la dia nk pakai ape pun…korg lau retis berbakul2 org mgutuk kot…melayu suka bersangka buruk dr baik…

    (0)
  51. wartawan dari london says:

    Sokong WARTWAN 1 & Meenachi !!!! GO GO Go Bongkar olga sampai dpt !!!! yeahhhhh

    (0)
  52. blur says:

    Alaa, bioo ler, dah nk post pic, misty la nk lawa2, ttp nk mmperingatkn..yg memakai bulu mata palsu hukum nya haram, mmperlihatkan aurat pd org bukn muhrim pon haram, dosa besar plak tuu..doa2kan laa dy diberi hidayah, aminn

    (0)
  53. abc says:

    ada jugak manusia suker menyibuk tepi kain orang…padahal kain sendiri yang busuk dan haprak.. berbulan-bulan tak basuh..

    (0)
  54. BiarPedastapilazat says:

    Olga… jangan dikutuk kami yg kerja gomen ni.. seciput2 gaji kami.. kami tak minta duit awak untuk sara hidup kami.. tak tahu la OLGA yang “MENADAH’ benda lain untuk hari tua… kami ‘BERSYUKUR” dengan gaji yang diterima.. kalau nak kutuk tu tengok sama tempat dan keadaan.. ntah2 kau pun hasil dari benih KERJA GAJI CIPUT juga… so CERMIN Muka jangan nanti ‘MELUDAH KE LANGIT JATUH KE MUKA SENDIRI’..

    (0)