Top 5 Wedding Of The Year Artis Malaysia

berita

Top 5 Wedding Of The Year Artis Malaysia

November 17th, 2014 | by Noraniza | 1 comments
1.2K
reads
Infographic

Header 1

Kompang dipalu, pengantin malu.. Ewahhh.. Ha! Kalau sebut pasal perkahwinan para selebriti di Malaysia ni, sudah tentulah kebanyakannya memang akan diadakan secara besar-besaran. Kalau boleh nak buat 7 hari 7 malam.

Maka, kami pun naik pening kepala apabila nak pilih Top 5 Celebrity’s Wedding of The Year ni tau. Buat mereka yang bakal bergelar pengantin baru tak lama lagi, apakata jengah di sini dahulu. Mana tahu boleh ambil ilham ke kan?

Topic 1

 

One Comment

  1. nok gebuzzz says:

    duit dah berabis byk…harap perkahwinan tersebut kekal hingga ke jannah