berita

Trailer Video Pra-Perkahwinan Scha & Awal Berjudul “GameBoy” Diriliskan

April 27th, 2012 | by M | 11 comments
Filem By UIP

Trailer Video Pra Perkahwinan Scha & Awal Berjudul GameBoy Diriliskan

CST Production telah merilis trailer “GameBoy” yang berkisarkan kisah cinta budak gemuk, Awal Ashaari dan budak tomboi, Scha Al-Yahya. Video penuh yang akan ditayangkan secara perdana semasa majlis resepsi mereka pada 6 Mei 2012.

Trailer berdurasi 1:11 minit ini sedikit sebanyak memberikan gambaran kepada peminat berkenaan saat awal pertemuan kedua-dua bakal mempelai ini. Ada segelintir penonton yang tertanya-tanya mengapakah pihak CST Production menggunakan kanak-kanak untuk melakonkan watak Awal & Scha.

Mungkin, itu kejutan daripada mereka. Kita nantikan sahaja.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

11 Comments

  1. Kamarul Keem Maq says:

    I dun effing care about these two douchebags…best sgt ke..bullsit la korang..

    (0)
  2. cute says:

    ..GAMEBOY???? ATAU GAYBOY…..hehehe…jgn marah AWAL!!!!!!!!!!!

    (0)
  3. PondanSepi says:

    MESTI JALAN CERITANYA PASAL BUDAK LELAKI LEMBUT! DULU MASA KECIK2 SUKA PAKAI BAJU POMPUAN! BERANGAN NYANYI LAGU JENA JENG KAT DPN CERMIN! LEPAS TU DH BESAR JOIN REALITY SHOW TERSINGKIR MENANGIS MCM PONDAN LORONG! AKHIRNYA BKAHWIN DGN PPUAN SBB NK COVERINA DIRI TU GAYBOY!

    (0)
  4. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL says:

    budak lelaki yg mok tu kalau tak silap dari IDOLA KECIL TV9 kn ??

    (0)
  5. joyahgila says:

    gayboy memang bajet hot… nak publisiti le tu… sama je dua2 ekor ni macam beruks…
    haritu aku tumpang seronok tengok diorang skrang naik menyampah… over laa

    (0)