berita

Trending : Video Budak Baru Couple Seminggu Memang Kelakar

July 9th, 2013 | by Ell | 28 comments
Video Popular

Screen Shot 2013-07-09 at 10.44.31 AM

Tak dinafikan, kemahiran meng-edit video oleh remaja berusia 15 tahun ini boleh tahan juga. Dari lagu latar yang kami kira sangat bersesuaian dengan mood dan temanya, gadis ini berjaya menarik lebih 27 ribu jumlah tontonan di laman Youtube.

Rasanya, sudah ramai yang tahu tentang video ini kan? Bagi yang tak tahu , video bertajuk ‘Budak baru nak up.. Cess..~ (T_T) – Ery Oh Ery‘ ini telah dimuatnaik oleh seorang pengguna Youtube dan ia sebenarnya mengenai seorang remaja perempuan yang meluahkan rasa cintanya pada kekasihnya, Ery.

Video berdurasi 2.41 minit ini bukan saja menunjukkan remaja ini menyanyi, malah dia turut meluahkan janji-janjinya. Menariknya, video ini dibuat selepas satu minggu mereka bercinta dan kami pasti, sehingga kini, remaja ini pasti sedang hangat bercinta dengan Ery.

Screen Shot 2013-07-09 at 10.45.37 AM

Inilah Ery, teman lelaki remaja wanita ini.

Screen Shot 2013-07-09 at 10.45.21 AM

Betulkan kalau silap, tapi memang ada bunyi hair-dryer ketika remaja ini menyanyi kan?

Namun, jika anda rasa video ini sudah cukup popular, anda silap. Kerana video parodi ‘Budak Baru Couple Seminggu‘ telah mencatat lebih 30 ribu jumlah tontonan walaupun baru saja dimuat-naik semalam. Menarik kan?

Screen Shot 2013-07-09 at 10.49.05 AM

Berdurasikan 2.36 minit, video parodi ini sangat mencuit hati dan ia turut menyelitkan video klip yang kami kira lebih lucu dengan penampilan kerbau.

Senang cerita, entah apa nak jadi dengan remaja zaman sekarang ini. Sengaja buat kami ketawa di pagi hari. Jangan buang masa, mari tonton kedua-dua video selepas ini ya!

Video asal ‘Budak Baru Couple Seminggu’

Video parodi ‘Budak Baru Couple Seminggu’

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

28 Comments

  1. Audrey Hepburn says:

    Terima kasih la kepada budak perempuan tu, pagi-pagi dah buat kami satu ofis gelak bagai nak rak.

    (0)
    • Olga says:

      ini lah akibatnya kalau mak bapak asyik leka tengok drama2 melayu yg hazab! otak x berkembang nak didik anak! sesuai sgt stok2 PPRT mcm ni!

      (0)
  2. gila oreo says:

    pe kebondo lah aiiii

    (0)
  3. FAILED PARODI EVER!

    ADMIN
    bankami.net

    (0)
  4. Mashi says:

    15 tahun,form 3 da bercinta? heh! hebat budak2 sekang..

    (0)
  5. mak jemah says:

    baru satu minggu dah bervideo bagai.terkejut beruk mak jemah,baru satu minggu bercinta mcam satu tahun bercinta,kelas ko dah famaous mcm si bobo,nanti ko boleh sign kontrak dengan david teoh

    (0)
  6. tok kun says:

    muntah hijau aku buuuweekkk…

    (0)
  7. Kepochi says:

    Budak perempuan ni buat lawak ke hape? Nanti dah clash jgn lupa buat video clash…Klu tgk FB si budak Ery ni boleh tahan gak perempuan keliling pinggang… Baru bercinta seminggu bagai nak rak kepoh satu dunia..Kalau aku jadii BF budak ni,tak tahulah mana muka nak letak.

    (0)
  8. suraya87 says:

    bobo!!! mohon buat video parodi utk budak ni…hahahahaha

    (0)
  9. biarlah rahsia says:

    baru semiggu couple dak kecoh sampai nak janji2 bagai…..aku yang 7 tahun couple x de pon nak kecoh satu dunia…plez la……..kau tu muda sangt2..jangan percaya pada cinta yang x pasti lagi…belajar rajin2..mak bapak kau antar pi skola nak belajar k atau nak bercinta ni smpai nak umumkan satu dunia pulak tu…hai budak zaman sekarang…..

    (0)
    • EUNJISHIBTHAAOI says:

      budak remaja sekarang mmg dasyat…zaman kita dulu mana ada ipad,iphone..gajet2 smua..tlpon awam adalh..

      (0)
  10. adamyat says:

    macam bangang

    (0)
  11. aga says:

    aku bru je tgk video ngko td dik.xpyh la nk suke ati sgt.ngko pk baik2.ngko baru smggu kapel da nk kecoh ke?sori to say..lelaki ni susah utk dpercayai.tmbah umo mcm BF ngko ni dik..babai aje la..

    (0)
  12. LALA says:

    ADA LINK X FB BUDAK2 NI?

    (0)
  13. brutbrut says:

    kecoh btol la…baru cuople smmggu dah mcm bepuluh2 thn…org yg couple bebelas thn pon x kecoh……..hei mak bapak ko x malu ke,umor baru 15thn!!nak cari publisiti murahan ke ape….????nnty dah clash buat la video jugak..bitau 1 dunia….uweeekk!!!!!!

    (0)
  14. let's be honest lesbihonest says:

    um, ery tu sah2 la pompuan kan. pengkid sangat kaw

    (0)
  15. michael jackson says:

    dia rasa terharu sbb ada gak org minat kat dia walaupun ada sakit kulit kottt

    (0)
  16. amyrul says:

    Spender pun ibu belikan -.-

    (0)
  17. nuna aishah says:

    ape ke hal ni.. alohh dikkkk

    (0)
  18. anna says:

    Baru seminggu couple dah buat video. Kalau tak bertahan, taktahu la nyah. Hahahaha. Ni nanti tak couple lama pun sebab video famous. Malu punya pasal.

    (0)
  19. bdak gemuk says:

    salam..
    pade spe yg komen2yg negative uw sedar lah sikit diri kowang uw pown blom sempurna,x perlu nak kate2 mcm uw…
    pas uw siap nak salah kan mak mapak bagai,,,law kowang kat tempat bdak uw cmner???
    bnde blom terjadi depan mate memang leyh kate macam2 an…insaflah weyhhh !!!

    (0)
  20. kemonlah says:

    biasa lah? budak2 bru nak up? zaman kita dlu, lain cara nye time bru2 nk up? tp sumpah lawak budak ni..huuhu..sian ko dik kena bahan.. keh3

    (0)
  21. cinta says:

    guys sudah sudah la, sekurang kurang nya budak tu berani mempamerkan perasaan dia :)

    (0)
  22. amyrul says:

    Memang ah kena bahan . X kan nak puji plak? Adoy2. Nak suruh insaf bagai -.-

    (0)
  23. HantuMakLimah says:

    em,,ksian plak kt budak ni.. punya la buat video bagai,, bukan d puji,,d kutuk ada larr.. xpela,, pgajaran utk dia dan semua..

    (0)
  24. Abah Kau says:

    Macam babi pukimak sial anjing . Fuck ! Anak Haram !

    (0)
  25. fafa says:

    dek ooii balas dulu jase2 mak bapak awk 2..jgn nak dok terhegeh2 bejanji bagai…

    (0)