berita

TwitFoto : Dato’ Siti Nurhaliza Kongsi Foto Bersama 2 ‘Princess Hyper”

April 25th, 2012 | by M | 18 comments
Kini Trending

Sisi menawan Dato’ Siti Nurhaliza diserikan lagi dengan kehadiran 2 anak kecil dalam sekeping foto yang dikongsikan bersama peminat, sebentar tadi.

Dalam nada seloroh, Siti Nurhaliza juga meletakkan mesej berbunyi, “Bersama 2 princess yg hyper.hahaha!” Foto ini turut mendapat jumlah RT serta Favorite yang memberangsangkan daripada 397 000 followers-nya.

Dalam perkembangannya yang terbaru, Siti Nurhaliza memaklumkan bahawa beliau akan berduet dengan penyanyi berunsurkan kerohaniam, Sami Yusuf untuk sebuah lagu berjudul “You Came To Me’. Difahamkan, mereka turut merancang untuk bekerjasama dalam sebuah album serta mengadakan konsert di negara jiran, Singapura.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

18 Comments

  1. Sarim says:

    Hari2 keluar berita dah BOSAN nengoknya..

    (0)
  2. hijau says:

    cantiknyaaa sitiii…

    (0)
  3. daisypetals says:

    Suka tgk pic ct yg ni.sweet.cntk makeup

    (0)
  4. Ibucool says:

    Mane de artis nk expose kt public tnpa mekap.. Atleast dorg akn mekap natural bukn mekap tebal.. Tgok pic siti ni pn dh tau dia mekap. Tgok shading hidung pn dh tau. Ape pn siti mekap ke xmekap ke lawa je. Yg pnting lawa peribadi..peace.

    (0)
  5. lovely says:

    siti memang dh kurus,, sii ni cntik.. sejuk hati tgok..~.. bila la dpt tgok anak siti… hehehe~~

    (0)
  6. ANNA says:

    wuah…cntknye siti ambk pic bsma2 bdk2 kcik so sweet…ermmm ble lah nk tgk kak c.t dpt bby pst cute cm c.t kn…doa2 lah kak.c.t d’anugerahkn sorg bby amin…

    (0)
  7. iMinatCt says:

    she looks Stunning!!! and she’s losing weight too! love you Sweetie!

    (0)
  8. yasmiNabila says:

    yer laa..siti nmpk cool n kiut sngt kt dlm pic tu.. luv u siti !!!
    i’m your follower… <3

    (0)
  9. jiwalara says:

    biaq p la duk kutuk badan mcm kayu balak bagai pe hal?kalau ko jantan bini ko atau mak ko tu slim mlim sgt ke?stupid comment

    (0)
  10. mie says:

    huh betina ni lagi..getikk..

    (0)