berita

Update 1: Foto Sekitar Majlis Pernikahan Fasha & Jejai

April 27th, 2012 | by Ell | 11 comments
Kini Trending

Mungkin masih ada yang belum tahu, majlis pernikahannya antara Fasha Sandha & Jejai bakal berlangsung malam ini dan kami pasti para peminat diluar sana sudah tidak sabar menunggu gambar-gambar di majlis pernikahan Fasha Sandha. Linda Onn merupakan pengacara di majlis pernikahan Fasha Sandha dan Jejai pada malam ini.

Apa yang pasti, seperti setiap artikel kami sebelum ini, anda pasti akan disajikan dengan foto resolusi tinggi. Jadi sila tunggu sehingga malam ini ya!

Mari kita lihat beberapa keping foto di sekitar majlis pernikahan Fasha Sandha & Jejai selepas ini. Dikhabarkan hanya 300 orang tetamu sahaja yang dijemput hadir. Kelassss uols!

Sumber : @MediaHiburan, @NatrahNottyNutt, Rizman Ruzaini

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

11 Comments

 1. muney says:

  tahniah

  (0)
  • UWEEEKKKK.... says:

   Congrats…kpd Fasha…jagalah laki tu baik-baik k…jgn sampai kena kebas dek si jelita2 yang semakin ramai kat luar sana…nanti…ada pulak yg kena talak semasa terboyot2…den tumpang sorak jek…hehe..

   (0)
 2. suzuki says:

  Satu lg spesis msuk kelab kpso..

  (0)
 3. suzuki says:

  Kelass ko fasha ikut jejak langkah siti nurhaliza

  (0)
 4. La Dolce Nad says:

  sat ja ni…

  (0)
 5. pletuih.. says:

  taste laki owang ni laen kot… brebut bagai nak rak….pas ni ko ikat laki ko – nanti kena kebas ngan tino laen..ngeh,ngeh,ngeh……

  (0)
 6. rakanBlog says:

  hehe.. cun2,,

  (0)
 7. rakanBlog says:

  ping kat sini —>> RakanBlog

  (0)
 8. zura pisces says:

  slmt pengantin baru tu fasha,,yg jejai slmt pngantin lama..huuhuhuh

  (0)