berita

Video : Adakah Zarina Anjoulie Sanggup Menjual Maruah? Semuanya Terjawab…

April 19th, 2012 | by M | 26 comments
Kini Trending

Video : Adakah Zarina Anjoulie Sanggup Menjual Maruah? Semuanya Terjawab...

Video berdurasi 19 minit ini membongkarkan sisi peribadi artis penuh kontroversi, Zarina Anjoulie, 25 dalam program terbitan NTV7 berjudul Bilik 7.

Pelbagai soalan panas yang diutarakan oleh hos, Richie Rachman termasuk isu-isu pergaduhannya bersama selebriti di Twitter terjawab dalam sesi luahan perasaan ini. Rancangan yang dikendalikan di dalam Bahasa Malaysia ini telah pun menemui penonton bermula 5 April, setiap hari Khamis jam 9.00 malam secara eksklusif di stesen tv berkenaan.

Antara isu menarik, Zarina Anjoulie membandingkan kontroversi gambar seksi photoshootnya dengan aksi sesetengah artis yang sanggup bergambar di tepi kolam dalam keadaan yang lebih seksi. Katanya, “Itu lagi teruk tak berbayar, mana lebih hina? Saya pergi sana dapat RM10 000, banding dengan artis-artis yang pergi tepi pool tu tak berbayar. Pada saya, itu lebih hina.”

Panas kan? Kami pun berpeluh sakan. Video selepas ini.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

26 Comments

  1. PondanSepi says:

    AKU SUKA STATMENT DIA! LEBIH BAIK BERGAMBAR BOGEL KAT INDON TP DPT DUIT DRPD BERGAMBAR BOGEL KAT MANGGA TP HABUK PUN TARAK! YOU GO GIRL!

    (0)
    • peace yo! says:

      ko ni mesti suku sakat minah ni kan??buat ape dpt 10k pn..mkn la pkai duit haram 2..isk3..sedih2 ble tgk ade jgk org nak sokong org mcm ni..patutnye kene nshtkan spy insaf..smg die mndapat hidayah satu hr nnt..amin!

      (0)
  2. muntah darah says:

    itu ke harge diri kau?? 10k utk tayang bdn kau kasi sume org tgk? klu org tu bergmbr sparuh bogel tp x berbayar itu dah kau kate hine, kau bergmbr dpt 10k tu mulia sgt laaa… banggelah kau tayang maruah kau dgn 10l tu? ape jenis punyer pompuan laa kau ni???

    (0)
  3. rinnie says:

    bodo la mu ni zarina..jatuh maruah perempuan jerk…laki tak ada akal aje yg nak kat kO…isk3

    (0)
  4. Syafiq says:

    Ada beza ke tepi kolam dengan photoshoot kau tu ? So Rm10k kau tu berkat kan eh ? Kalau macam tu orang yang kerja jadi jadi PORNSTAR berbayar tu kerja halal dan bermaruah lah kan ? Cakap main sedap mulut je. Otak ada, tapi AKAL letak dekat bontot !!!

    (0)
  5. mama_alya says:

    Inilah antara contoh artis yang dungu….agama tu buat main je

    (0)
  6. anti teteck says:

    maruah ko rm10k aje?/ kahkahkah!!!! baik ko menuntut dengan zahida botok lagi bagus..dapat 100k sebulan.

    (0)
  7. ichiboom says:

    zarina anjouli latetek,memandangkan diye suke tayang tetek.konon bermaruah,tp harga diri cume 10k??maruah & harga diri xde nilai la woi!!satu lg,mane zed zaidi?diye kate artis luar merosakkan industri,yg ni camne plak??tak merosakkan industri seni Malaysia?ini bkn stakat merosakkan industri seni kite,tp blh menjatuhkan maruah negara.kita canang negara kita negara Islam,tp artis kite kelakuan xsenonoh.agaknye zz tu pon syok tengok TAYANGAN MEGA TETEK FREE,sbb tu ler diye xksh. :-P

    (0)
  8. unknown says:

    Kepada tuan punya status,
    dengan ini saya meminta izin
    daripada anda supaya saya boleh
    mengomen status anda. Suka
    atau tidak terpulang kepada anda
    untuk membacanya dan
    berharap anda dapat memahami
    apa yang saya komen.
    Sebenarnya saya tidak …tahu apa
    yang saya komenkan di sini, tapi
    sebagai tukang komen status,
    bahawasanya status anda terpilih
    untuk dikomen oleh saya, sesuai
    dengan kerja saya sebagai
    tukang komen. Sekali lagi saya
    menyatakan bahawa diharap
    anda dapat memahami komen
    saya kerana apa yang saya
    komenkan disini amatlah
    panjang. Tapi tidak salahlah jika
    komen saya panjang jika isinya
    padat dan lengkap memenuhi
    informasi semasa. Mungkin anda
    hairan apa yang saya komenkan
    disini, tapi ternyata status anda
    memang tiada kaitan dengan apa
    yang
    saya komenkan kerana secara
    tidak langsung komen saya ini
    akan memberi manafaat kepada
    status anda supaya status anda
    lebih menyerlah berbanding
    biasa. Dengan itu teruslah
    membaca komen saya kerana
    apa yang saya komenkan disini
    akan memberi inspirasi kepada
    anda untuk mengupdate status
    baru yang lebih informatif,
    kreatif, progresif dan innovatif.
    Namun cerita saya disini belum
    habisnya, masih ada banyak lagi
    kesempatan yang saya ingin
    komenkan disini selagi facebook
    masih online selagi itulah saya
    tidak hentinya mengomen status
    siapa-siapa saja yang saya mahu
    komen. Jadi anda harus berasa
    bertuah kerana anda bukan saja
    terpilih, tetapi status anda
    menang menjadi kesukaan saya,
    ya saya suka dengan status anda
    dengan itulah saya tidak henti
    mengomen tentang kesukaan
    saya terhadap status anda.
    Namun komen saya belum lagi
    berakhir disini. Mungkin anda
    berasa pening mahupun juling
    kerana membacanya tetapi
    tangan saya masih mampu untuk
    menaip komen untuk anda
    biarpun apa yang saya fikirkan di
    benak fikiran hanyalah kosong
    tetapi tangan ini terus menaip
    komen. Alangkah sukanya saya
    jika dapat mengomen status
    anda
    di hari-hari yang berikutnya
    selagi facebook masih online,
    maka disitulah saya mengomen
    dan terus mengomen siapa saja
    yang saya suka. Jikalaulah anda
    tidak meneruskan membaca
    komen saya disini, mungkin anda
    telah pengsan, mahupun sedang
    dibawa ambulance pergi
    hospital, tetapi jika anda sedang
    membaca apa yang saya
    komenkan disini, maka tahniah!!
    kerana anda seorang yang
    penyabar. Kerana
    itulah saya menyukai anda dan
    juga status anda. Maka dengan
    itulah lah saya akhiri komen saya
    disini. Tidaklah saya mampu
    untuk menaip dengan lebih
    panjang lagi kerana apa yang
    saya komenkan tidaklah saya
    sendiri memahaminya, adalah
    kemungkinan anda seorang yang
    gila membacanya. Namun
    ketahuilah anda bahawa dalam
    pada saya sedang menaip komen
    anda, telah habis Mee Sedap 3
    bungkus dikala mencari idea
    untuk menaip komen status
    anda. Ya itulah kesanggupan saya
    mengomen status
    anda..Sebenarnya saya nie cukup
    malas hendak mengomen
    post anda ini.Tapi saya selaku
    pelihat dan pemerhati
    post-post di sini harus juga
    mengomen di status
    anda.Mungkin anda akan berasa
    letih membacanya tapi
    saya tetap mahu menulis
    sepanjang ini k……erana saya
    begitu berharap anda akan
    membacanya.Saya merasakan
    bahawa saya wajib
    mengomennya dan itu terpulang
    kepada anda jika anda tidak
    mahu membacanya.Saya
    merasakan jika saya mengomen
    di status anda,saya
    berasa comment sayalah yang
    paling bagus dari semua
    comment-comment yang ada di
    status anda.Mungkin
    ada yang mulutnya akan berbuih
    jika membaca comment ini.Tapi
    saya selaku pengoment akan
    tetap
    menulis sepanjang mana
    comment yang saya dapat
    tulis.Saya meminta maaf jika
    comment ini membuatkan
    anda menyampah dan ingin
    memblock anda dari status
    kawan saya.Tapi saya redha
    dengan keputusan
    itu.Mungkin dalam fikiran
    anda,anda berfikir kenapa saya
    mengomen sepanjang
    mungkin.Kerana saya sudah
    jelaskan tadi,saya selaku
    pengoment harus memberi
    komen terbaik dari yang terbaik
    dari pengoment-
    pengoment yang lain.Bagi
    saya,ini satu kepuasan bagi
    saya jika saya dapat mengoment
    status anda sepanjang
    yang mungkin dan saya harap
    comment sepanjang ini dapat
    memuaskan hati saya dan juga
    semua pihak.Saya
    merasakan bahawa anda harus
    membaca comment ini
    kerana ini juga salah satu ilmu
    dan anda harus
    terokai.Jika saya menulis
    comment ini sepanjang-panjang
    mana yang boleh.Ini dapat
    meningkatkan lagi kemahiran
    bertulis saya terhadap
    komputer.Untuk pengetahuan
    anda,saya menghabiskan masa
    selama 30 minit menulis
    comment ini dan saya berasa ini
    comment terbaik dari
    yang terbaik yang pernah saya
    tulis.Maafkan saya sekali
    lagi,tapi saya harap anda
    mengerti comment saya yang
    begitu panjang ini.Mungkin
    sekarang nie sebahagian dari
    pembaca sudah matanya juling
    kerana pening membaca
    comment ini.Tetapi ini ialah
    hakikat,saya tetap mahu
    mengommentnya.Saya sangat
    menghargai anda kerana
    anda sanggup tekan “See More”
    semata-mata mahu
    membaca comment saya.Saya
    sangat terharu dan ini
    juga membangkitkan semangat
    saya bagi terus
    mengomment dan mengomment
    status anda sebanyak yang
    mampu.Bagi menulis comment
    ini,saya telah
    membeli KFC dan juga PIZZA HUT
    bagi membolehkan
    saya tidak keletihan bagi
    mengoment status anda
    ini.Kerana saya merasa anda ialah
    seorang yang sangat
    bertuah kerana telah mendapat
    comment saya
    nie.Mungkin sebahagian dari tuan
    punya status ini suka dengan
    comment saya ini,dan mungkin
    juga
    sebahagiannya tidak suka,tapi
    saya tetap berharap
    supaya anda menyukai comment
    saya kerana saya telah
    menghabiskan duit bagi membeli
    KFC dan PIZZA HUT
    SEMATA-MATA mahu
    mengomment di status anda
    ini.Kerja saya di MUKA BUKU ini
    hanyalah mengomment status
    orang dan ramai sekali
    menyampah dan ada juga
    orang ketawa melihat comment
    saya yang begitu
    panjang lebar nie.Saya berharap
    selama anda membaca
    comment saya ini.Sedikit-
    sebanyak ada juga ilmu yang
    akan masuk ke kepala otak
    anda.Sebenarnya saya
    berfikir mahu menulis lagi.Tetapi
    saya fikir cukuplah comment
    saya setakat ini kerana saya
    berfikir,mesti ada
    orang sudah masuk hospital
    gara-gara membaca
    comment saya ini.Sekian saja di
    sini.Dan terima kasih
    sekali lagi kerana sudah
    membaca comment saya
    sehingga di akhirnya..hihi

    (0)
  9. pacik says:

    dh delete da…

    (0)
  10. pandang-pandang says:

    benda yg lepas 2 lepas la.semua org melakukn kesilapan.
    setuju with anju.. mmg xbermoral shoot photo begitu..
    tp ape beza dia ngan artis2 di majalah magga tu?knp kite x meroyan kt artis laen tu?
    atleast she got 10k.
    sbb kte msih marah tentang hal “lame” dia.. itu je..
    to me.. anju,keep fighting.. kalu boleh kurg2kn la sexy2 mcm tu,xelok.. but
    CUBE TGK PENERIMAAN ORG TRHADAP NING BAIZURA SKANG.. DULU DIA MCM MANE?? PIKIR2KAN LA..

    (0)
  11. ahai says:

    zarina ketawa2 skrg ni sbb dia mcm puas ati memburukkn org untuk menunjukkan ada urg buruk dari dia yg memang buruk..x fhm? haha. belum sedar lgi sbb azab dunia belum sampai… dalam kubur nnt,bru nyesal.. baru $10k dh sombong..

    (0)
  12. me says:

    terserlah kebodohanmu bole jawab mcm ni.. pe nak jadi la.. semoga kau temui jalan lurus ye..

    (0)
  13. kb says:

    byr ke xbyr same aje dosa di sisi agama…
    semua tu salah…

    (0)
  14. elly says:

    berbayar ker.. percuma ker…. sama jer… tunjuk menda yang sama…..

    (0)
  15. mm says:

    betina ni memang suka buat konterversi..dari dulu smpai skrg ada ja crita x elok pasal dia

    (0)
  16. aQ_ILa says:

    halal ke duit klu hasil dri pndedahan aurat…
    knp kau nak bandingkan dri dgn org yg lbeh truk..knapa kau x bndingkn dri dgn org yg lbeh baik…skurng2nya kau dpt gak memperbaiki kau..engt la dunia da nak kiamat..
    kau x takot ke klu kau x smpt nk insaf

    (0)
  17. noname says:

    ala..dh remove. aku x suka kutuk2 org. aku suka puji2 jer. ehe :D zarina gunakan kelebihan yg dia ada untuk tambah pendapatan. x kisah la dia nk wat apa pn. yg bedosa bukan kita, tp dia. kita cuma mampu bg nasihat jer. klo dia x terima nasihat kita, terpulang dgn dia, e2 hak dia..apa2 pn semoga pintu hati nya terbuka untuk bertaubat 1 hari nnt.

    (0)
  18. naz says:

    kkdang kesian gak anjolie,,, disebbkn kebebsan dibersuara dia dipgunakn malah oleh media, diharap anjolin lbih cool brdpn dgn smua tohmhn,,,, kkdang org tidak mmdang kamu terlalu buruk sehingga media mgeluarkn gmbar dan title dlm akhbat sprti mencurahkn miyak dlm api,,,, so becareful dgn statement kamu ya,,, i luv u……. kurangkn lah sseksi kalu boleh,,, tq,,

    (0)
  19. saiful adha says:

    OUUUUTTTT kan je c perempuan muka buruk ni dlm industri seni…apa ada!!! muka mcm hantu ada!!! perasaann cantik ker???nak muntah tgk!!!!! BENCI tgk Zarina Anjoulie perempuan x sedar diri…jual maruah!!!! plzz lah kite ini malaysia,kau tu islam..mane letaknya agama kau tu nak tunjuk2 tetek n body kau tu…fuhhh d bayar konon…!!!

    (0)
  20. antuzz says:

    dlm kubur pun nnti, kat batu nisan tu takde org letak —> si mati ni dulu model photoshoot rm1k…huhuuu

    (0)