berita

Video : Aksi Panas Diana Danielle & Remy Ishak

April 1st, 2013 | by Noraini Nasir | 50 comments
Isu & Kontroversi

Video : Aksi Panas Diana Danielle & Remy Ishak

Sekiranya sebelum ini aksi ‘panas’ antara pelakon genit, Nora Danish dan Rushdi Ramli mendapat kritikan hebat dikalangan peminat industri hiburan tempatan, terbaru adegan ‘ranjang’ yang melibatkan aktres cantik Diana Danielle dan Remy Ishak pula mendapat perhatian segelintir peminat filem.

Pada 29 Mac lalu, pihak Grand Brilliance telah memuat naik sebuah video yang menunjukkan aksi ‘mesra’ pelakon utama filem terbaru mereka yang berjudul “Sembunyi : Amukan Azazil,” di mana secara umumnya video berdurasi 1:07 itu telah di potong dan tidak ditayangkan kepada tontonan umum di pawagam.

Namun begitu, sejak video ini di muat naik di laman YouTube, ramai pihak telah megkritik adegan yang ditojolkan oleh Diana Danielle dan Remy Ishak, sehingga ada individu yang mendakwa adegan ini sengaja dipertontonkan untuk meraih perhatian penonton.

Video : Aksi Panas Diana Danielle & Remy Ishak

Video : Aksi Panas Diana Danielle & Remy Ishak

Berikut kami lampirkan adegan tersebut untuk rujukan anda semua.

50 Comments

  1. kaksemah says:

    remy ishak jugak untungg.. kahkahkahh!!!

    (0)
  2. ader kesah says:

    hmmmm…untung dpt dosa free…

    (0)
  3. ina says:

    Subhanallah,ini ker yg dkatakan islam…halal n haram pun da x kenal..
    Apa perasaan sisuami n ahli keluarga dia ni..
    Berkat kerr rezeki nyer..
    Jgn kerana duit lupa halal n haram walau pun hanya lakonan..renung2kn lah wahai sang pelakon n pengarah

    (0)
  4. alamaya says:

    uiishhh…. keje gilo..

    (0)
  5. pikachu says:

    Wow dh mcm filem omputih dh filem melayu skrg ni..tp yg berlakon org islam..hisssss citer hantu tp nk selit jgk lucah ni..pe koner ye..filem melayu skrg ni moral dh x dak dh..klau filem melayu yg blh dilayan pon cuma filem mamat khalid je..

    (0)
  6. ustazah says:

    astagfirullahhalazim….

    FARID KAMIL, kalau ko tak terasa apa-apa (marah), ko dayus..

    (0)
  7. pemerhati says:

    hahahaa….kelakar doh…bila filem malaysia…dah ala hollywood….

    (0)
  8. BMZ says:

    Grand Brilliance pun satu hal. Dah potong scene tu eloklah. Yg pg upload dlm Youtube tu apsal plak? Cari publisiti murahan ke? Patutnye sensitif le skit. Kan tak pasai2 ade org bercerai.

    (0)
    • Grand Bodoh says:

      Mmg bodoh punya GB. Kalau ye pn nk lakukan filem, tkkan mcm ni sekali? Terdesak sgt ke? Kes Nora n Rusdi lain. Ni scene DD n Remy dh kena ptg, x sesuai utk tygan umum, yg ko dok pi kejadah upload for public viewing tu pahal?! Harap Datuk Seri Rais bleh ketuk kepala bos GB ngan mikrofon, bahlol betul.

      (0)
  9. ishh says:

    Ish ish ish..dunia dunia..janganlah disebabkan nak sangat ikut arahan pengarah, sampai halal haram diketepikan..walaupun ni hanya lakonan, tapi still scene ni x sepatutnye dilakonkan..

    (0)
  10. woooo says:

    seriously aku cakap,plakon pompuan yg rela buat aksi mcm ni murah gila! even fazura yg aku xminat pon aku respek GILA dia sbb xmau buat adegan2 mcm ni!

    (0)
    • Wakaka says:

      Betul2! Aku sokong ckp ko. X ramai pun retis pompuan yg ada otak cam fazura tu, dia berani ckp pendirian dia. tu pun dh ade org x sng duduk terasa la konon cam kena sindir. dia ckp pendirian dia, yg ada org nk lebey2 tu plak pehal. masa gomol bergesel bukan muhrim tk terasa malu plak kan?

      (0)
  11. zoey says:

    melampau siot….

    (0)
  12. . says:

    sapa pengarah?! meh nk google. nk tgk cana rupa dia yang sgt lah bijak pandai tuuu

    (0)
  13. asalsinisaja says:

    komen saya.saya menyukai diana kerana dia ada ‘lebih’ dari sekadar rupa.tapi saudari diana,adegan ini tidak memberi sebarang kebaikan untuk anda,apatah lagi untuk filem itu sendiri.tanpa katil dan selimut itu saudari diana masih boleh memberi skil lakonan yang terbaik dan satu persoalan untuk industri filem kita semenjak dua menjak ini.bercium,bergomol itu sudah wajib ya?alahai,sudah Malaywood pula filem kita ya.

    (0)
  14. Yen says:

    lolllll!!!
    Perlukah adegan spt ni ?(?_?)??!!!!!

    (0)
  15. AhmadZahareez says:

    Astaghfirullahaladzim ,teruk betul !!! Dah takda modal industri filem Malaysia nih !!

    (0)
  16. amin says:

    Wei farid…bini mu tu…adeh…keje giler wei..

    (0)
  17. jijos says:

    hrmm…baik boikot ja filem ni…senang2 xpyh tgk,bia runtuh syarikat produksi tu…:-p

    (0)
  18. gila seks says:

    Nak melacap aku tgk video ni..untung diana klu dpt main dgn aku..

    (0)
  19. shah says:

    kenapalah…filem zaman sekarang semua berunsurkan seks…kita ada agama….kenapa pelu jatuhkan maruah agama kita….sedarlah..wahai insan….

    (0)
  20. shah says:

    dah tapis kee…derr..oleh kementerian dalam negeri neee…jawab…jawab!!!!!

    (0)
  21. riezzzzzz says:

    sebenornya camera trick jer tu, mmg nampak mcm real…. jgn tertipu la tipah oiiiiii

    (0)
    • Tipah says:

      Camera trick ke mata trick ke, perlu ke adegan-adegan cam tu? Kalo camera trick baik guna body double bukan muslim terus, tukar kepala Remy n Dd, pastu buat adegan hardcore betul2. Baru syok, capai la matlamat pengarah tu nk buat citer blue. Lagi pun apa mesej yg nm disampaikan? Camera trick sgt la konon!! Mesej citer tu yg penting.

      (0)
      • malaysiaboleh! says:

        ceteknya pikiran ko nie kn, pe hal lak ko nak suruh org yg bukan muslim bt cmtu? agama yg bkn islam pn x pnh bgi kebebasan umatnya bt camtu,, lain kali bt statement pikir baik2 guna akal, jgn main redah jak,,lain kali kaji dlu, at least adala pengetahuan sikit pasal agama lain jdi xla serkap jrg fitnah agama lain.. please be sensitive about religion

        (0)
        • cik ct says:

          hehe..maybe dia teringin nak tgk malaysian pnye blue film. eh? bkn dah bnyk ke? pg la skodeng kat air terjun je..gunung ke..heheheh lg bnyk professional camera user, xde camera trick lagi..

          (0)
        • Bisa Ular says:

          Betul tuh.. asal yang buruk2, yang jahat2, yang lucah2, terus taruk at non muslim la kan? apa punya bangang. Hina sangat ka agama org lain? Jangan ingat diri tu mulia sangat. Jangan self righteous la.. Dunia bukan ko punya la kawan.. Milik semua.. Cakap mcm teda otak.

          (0)
          • sokong says:

            sehaluan ngn bisa ular.. bgs ko punya statement..aku suka.. x ptt nk sebut2 agama.. jgn salahkn agama.. salahkn manusia itu sendiri..

            (0)
  22. GENG LONGKANG says:

    alang2 dh desel,wat cd lucah terus la..kompom box office :3

    (0)
  23. IZMA says:

    allahurabbi…mcmne la isteri org boleh berlakun mcm tu? dosa tu suami yg tnggung so pndai2 la jaga diri tu..kot ye pon blakun kne la ade bts2nya..kte bkn dngara mat saleh…klw stakat berpegang tgn x ape, tp ni adegan di ranjang…ni ke umat nabi muhammad..muhasabah la diri tu!

    (0)
  24. Reen says:

    Wooooooohooooo! DD even do tat high n sampai climax face!! Syok eh dpt fuxk dgn hero macho.. Hahaha

    (0)
    • PoodahVita says:

      Hmmm, aq hrp filem nasi lemak hans tu nanti adala adegan2 blue cam nih, baru syok. bleh tonton geraguk tua bedal si lowfuck tuh. x abis2 nk tyg aset tetek n bontot kt instagram dia, berlakon hampeh, mengacara ke laut. dahle gemuk, nk pakai sendat2, cam guni beras jer. kalo takde adegan blue, alamatnya flop lagi la filem lakonan lowfuck ni, sbb tu la korang tengok ada je depa nk propa psl ‘hubungan’ konon nk iklan kan filem. hans x byk duit, ingat lowfuck nak ke?

      (0)
  25. jojo says:

    pEDULI APA DENGAN TEKNIK KAMERA KEE?? DAH TERANG TERANGAN NAMPAK AIBBB KANN!! NI DAH KIRA ZINA..

    (0)
  26. feen says:

    Subhanallah, pelakon2 malaysia mmg tidak takut dengan hukuman ALLAH SWT. Sedar lah wahai pelakon2 yang beragama islam!!!!!!!

    (0)
  27. cik ct says:

    kalau x suka, dah..click page lain.
    kite jgn tmbah dosa kite pulak dengan mengata diorg.
    yang pntg, masing dah besar panjang..fikir mana yg baik.
    pada artis pulak, henti2 lah pakai ayat defend diri sendiri x kene tempat tu. contohnye : “sy professionl, sy buat apa yg saya patut dan kehendak pengarah”
    show some ‘kepandaian’ ok.

    (0)
  28. Ni Lopak Tu Lopak says:

    tak perlulah nak menjalangkan diri berlakon mcm tuh….belum tentu dapat AWARDS!!! sI REMI JUGAK YANG UNTUNG WPUN SEKADAR BERGESEL…PELAKON PROFESSIONAL PERLU KER MEMBAWA WATAK SEKS???

    (0)
  29. ms silent says:

    even show bilik tido suami isteri pun tak digalakkan…ni tnjk aksi…people will imagine how u treat farid when u did sex…malu kan…then citer situation like 80an and 90an…cam zmn dl buta agama islam pulak…careful next time…

    (0)
  30. Salwana says:

    Saya bekerja dalam bidang perfileman Malaysia sebagai penulis skrip. Bekas suami saya juga seorang pengarah. Saya faham, sebagai pengarah mereka sedaya upaya cuba MEREALISASIKAN apa yang termaktub dan terkandung didalam skrip. Saya juga faham apabila mereka bekerja, dalam kepala mereka adalah BERKARYA UNTUK BEKERJA. BEKERJA UNTUK BERKARYA. Berkarya dalam erti kata, memikirkan shot yang terbaik, menjadikan scene dalam skrip lebih realistik, dan sebagainya. Kalau kita perhatikan drama/filem di Malaysia juga sudah banyak mengetepikan unsur agama. Bayangkan watak seorang ibu dan anak, bersalaman dan berpeluk, malah ibu mencium dahi anaknya. Tapi pada hakikatnya diluar set mereka bukan muhrim. Suami isteri berpelukan, pada hakikatnya di luar set mereka bukan muhrim. Kita terlalu mementingkah hasil produk dari cara pembikinannya. Ibarat makan KFC tapi kita tahu ke tak ayam tu halal atau tidak? Jika dulu saya lebih melihat hasil produksi, tapi sekarang…saya lebih melihat apa yang Allah lihat. Semoga para penggiat filem lebih peka dan sedar bahawa ilham dan jasad fikiran mereka itu milik Allah..dan akan kembali kepada Allah.

    (0)
  31. minah says:

    Saja upload le tu… Nnt jd sebutan. lpas tu panas kt media sosial nnt ramai la nk g tgk filem tu. Business ma!

    (0)
    • Geraguk United says:

      Ala, same la kes nya ngan nonoklopak sibuk propa sini sana kononnye bercintan dgn hans isaac. membohong je tu n hans pun play along sbb diorang takut filem nasi lemak nnt flop mcm azura tuh. memalukan. eh lopak btul ke org citer u n mak u upah bebudak 7E tuk vote u masa abpbh? dulu sronok je ngutuk tasha kan?

      (0)
    • Enter your name... says:

      Cheap thrill!!

      (0)