berita

Video : Elizabeth Tan Duet Lagu Havoc Dengan Joe Flizzow

January 8th, 2014 | by Ell | 2 comments
Video Popular

Video : Elizabeth Tan Duet Lagu Havoc Dengan Joe Flizzow

Selepas menggegarkan laman sosial Facebook dengan beberapa buah lagu cover yang kami sendiri impress, pagi tadi, melalui siaran radio Fly Fm, Elizabeth Tan telah diberi kesempatan untuk menyanyi duet lagu Havoc bersama penyanyi asal lagu tersebut, Joe Flizzow.

Dijemput khas untuk mendendangkan lagu secara langsung di Fly Fm, pada mulanya Elizabeth tidak tahu mengenai rancangan pihak radio untuk menemukannya bersama Joe Flizzow.

Ketika sedang mendendangkan sebuah lagu, Joe secara tiba-tiba muncul di belakang Elizabeth sehingga membuatkan gadis tersebut terkejut terpaku sebentar.

Video : Elizabeth Tan Duet Lagu Havoc Dengan Joe Flizzow

Elizabeth terkejut melihat kedatangan Joe Flizzow

Menariknya, bukan sekadar kejutan buat Elizabeth, para pendengar Fly Fm juga dikejutkan dengan persembahan duet Elizabeth dan Joe yang berjaya memukau seluruh studio. Secara jujurnya, kami sendiri tergamam sewaktu mendengar persembahan mereka berdua pagi tadi.

Tak perlu kami panjangkan cerita disini, apa kata anda layan video berdurasi 4.01 minit ini sekarang!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

2 Comments

  1. Jazz says:

    Elizabeth FTW!

    (0)
  2. black says:

    Lu kata budak Subang Jaya ada gaya,
    Tapi hypebeast macam rempit sambut new year,
    Gua tengok masih bling bling,
    Kepala naik pening,
    Pergi main bowling, tercabut gigi porselin.

    Eh mestilah nak pimpin,
    Pimpin makcik keluar simpang,
    Pakai kain pelikat standby, peragut kasi tendang,
    Peragut mula bersuara, makcik libas pakai bag sandang,
    Keluar pergi shopping, balik bawa banyak barang,
    Gua beli seluar jeans, lu beli seluar banyak ruang.

    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Kan gua dah cakap gua
    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Kan gua dah cakap gua

    Berapa jawapan enam belas, kali dua tolak lapan,
    Yang boleh aku simpan, buat belanja pasar malam,
    Keluar pergi shopping, berapa banyak hasil belian,
    Ini tak adil rm24 aku dapat sebungkus kuih TALAM.

    Katil aku besi, tilam senang tenggelam,
    Takkan lepas bingkai, takut tenggelam sampai lengan,
    Nanti aku tenggelam, mimpi ngeri malam-malam,
    Aku belanja set tilam korang mimpi timbul tenggelam

    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Kan gua dah cakap gua
    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Plawok, plawok, plaw
    Plawok, plawok, plaw plaw plaw
    Kan gua dah cakap gua

    Mereka kata aku plawok jadi aku mungkin plawok,
    Kasut aku Jukebox tapi rosak bahagian toebox,
    Jumpaku di airport tengah halau lalat,
    Kapal terbang terbang pilot seekor lalat
    Weh fly

    Liar macam Alien,
    Lari macam Kilian,
    Watch how we run it,
    Like runner Kilian Jornet

    Lu pi mai pi mai tang tu,
    Pusing Kampung Pandan,
    Tinggal lu belakang macam akak pondan.

    (0)