[Video] Kecoh! Lanun Misteri Ini Berkeliaran Mencari Musuh Lamanya - OHBULAN!

berita

[Video] Kecoh! Lanun Misteri Ini Berkeliaran Mencari Musuh Lamanya

May 23rd, 2017 | by megat syamim | 0 comments
2.9K
reads
783
shares
Sponsored Post

Agak-agak apa perasaan korang bila terserempak dengan mamat lanun yang muka ngeri semacam ni?

Inilah yang terjadi apabila seorang peminat fanatik Pirates Of The Caribbean (POTC) bertindak untuk mengubah wajahnya menjadi salah satu karakter antagonis dalam filem francais terbaru POTC,“Salazar’s Revenge”.

Nak tau apa reaksi orang ramai bila terserempak dengan lelaki ni? Jom kita tengok video yang sempat kitorang rakamkan ni.

 

Oh! Dia nak jadi Captain Salazar rupanya. Tak sangka watak antagonis Pirates of The Caribbean ni pun ada peminat fanatiknya.

Tapi si tukang make up dalam video ini memang awesome lah! Memang menjadi effect muka retak Captain Salazar yang dia buat. Sampai takut orang-orang dalam lif tu.

So, buat peminat filem Pirates Of The Caribbean! Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan filem “Salazar’s Revenge” yang bakal ditayangkan pada 25 Mei ini!

Comments are closed.