[VIDEO] Michael Ang Kongsi Sedutan Drama Baru Fattah Amin & Fazura, Serius Sweet! Ramai Tak Sabar Tunggu - OHBULAN!

berita

[VIDEO] Michael Ang Kongsi Sedutan Drama Baru Fattah Amin & Fazura, Serius Sweet! Ramai Tak Sabar Tunggu

April 6th, 2017 | by Wan | 8 comments
23.2K
reads
10.9K
shares
Drama

ohbulanfattahfazura

Selepas kejayaan drama Suri Hati Mr Pilot tempoh hari gandingan Fattah Amin dan Neelofa, peminat nampaknya semakin tak sabar menantikan drama baru Michael Ang, Hero Seorang Cinderella.

Namun kali ini Fattah Amin akan bergandingan dengan pelakon jelita Fazura pula. Wah, ini confirm meletop lah! Michael Ang menerusi akaun Instagram miliknya sempat berkongsi video sedutan drama terbabit dan sejujurnya kami pun tak sabar nak tengok drama ini. Memang sweet!

So apa hashtag untuk pasangan ini nanti? #Fazuttah #Fafattah #Fattzura?

Sweet sangat!

Buat masa sekarang drama ini sedang dalam penggambaran dan berkemungkinan besar sebahagian babak akan dirakamkan di luar negara. Sama-sama lah kita tunggu ye. Berikut antara gambar gandingan Fattah Amin dan Fazura.

Screen Shot 2017-04-06 at 12.29.35 PM

Screen Shot 2017-04-06 at 12.30.56 PM

Screen Shot 2017-04-06 at 12.29.05 PM

Screen Shot 2017-04-06 at 12.29.55 PM

8 Comments

  1. n says:

    sukaaaaaaaaa………………..

  2. Topohh says:

    Fazura nampak macam kaklong Fattah …

  3. amirshah says:

    dpt rasa drama ni akan lg meletop dr SHMP..selamat tinggal team lofattah n segala hashtagnye..pasni akan ade hashtag #faztah pulak

  4. Aku pon org utara says:

    Serius comel sgt fazura pakai tudung..cute sgt2..

  5. GulaNira says:

    Comel gile fazura
    Arghhhhh

  6. Ambil saya berlakon pls Michael Ang says:

    Even Michael Ang ni non muslim, respect dia buat filem main cast tutup aurat, sopan. Cant wait !

  7. watlekje says:

    gambar last tu cute..