[VIDEO] Nak Tahu Tak Apa Yang Rakyat Malaysia Akan Katakan Kepada Diri Mereka Yang Dahulu? - OHBULAN!

berita

[VIDEO] Nak Tahu Tak Apa Yang Rakyat Malaysia Akan Katakan Kepada Diri Mereka Yang Dahulu?

May 18th, 2017 | by Nabihah | 0 comments
359
reads
134
shares
Kini Trending

Kami pasti, zaman muda merupakan zaman yang paling best bagi korang kan. Zaman ni lah nak explore semua benda, kenal dunia luar, berkawan dengan macam-macam orang dan banyak lagi lah.

Tapi, mesti ada jugak beberapa perkara yang korang nak ubah kalau korang boleh putarkan balik masa kan? Agak-agak apa tu?

“To my younger self..”

Haa..kami ada bertanyakan dekat sesetengah rakyat Malaysia tentang apa yang mereka akan katakan kepada diri mereka yang dahulu. Jom tengok apa mereka kata!

“Makan selagi ada gigi..” Hihi!

Elias pulak cakap, “Jangan makan junk food, kena selalu work out, jadi lebih aktif dan kekal sihat”.

“Janganlah asyik main phone dengan laptop“, Khalil, 26.

Ini pulak, kata si comel Lily kepada dirinya. Comelnya!

Masih belum terlambat untuk melakukan perubahan. Tingkatkan dirimu dengan AIA Vitality

Masa memang takkan dapat kita undurkan, tapi tak semestinya kita tak boleh ubah kan. Yang penting, korang kenalah berubah menjadi yang lebih baik dari sebelumnya.

Jom tengok video penuh “Malaysians Give Advice To Their Younger Selves” ni! Mesti lepas tengok video ni, korang pun ada benda yang nak dikatakan kepada diri korang yang dahulu.

 

 

Kalau korang nak tahu lebih lanjut, layari laman web AIA Vitality ni okay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *