berita

Video : Persembahan Kejutan Awal Ashaari Untuk Scha Al Yahya, ‘Sedetik Lebih’. Sweet Sangat!

May 8th, 2012 | by M | 27 comments
Video Popular

Video : Persembahan Kejutan Awal Ashaari Untuk Scha Al Yahya, Sedetik Lebih. Sweet Sangat!

Diiringi dengan tiupan saksofon serta sentuhan piano, Awal Ashaari melakukan kejutan dengan menyampaikan sebuah lagu romantik “Sedetik Lebih – Anuar Zain” buat isteri tersayang, Scha Al-Yahya ketika majlis resepsi yang berlangsung di PICC, Ahad lalu.

Ada yang menyifatkan momen sedemikian amat romantik dan diimpikan oleh mana-mana wanita di seluruh dunia. Kami setuju, dan tak salah sekiranya berkongsi sedikit rasa romantik ini bersama pembaca tersayang.

Let us spread the love, okay?

Dan bagi anda yang terlepaskan terkilan dengan kegagalan tayangan live tempoh hari, CST Production menyediakan sebuah video paparan majlis pernikahan dalam visual yang lebih menarik. Video selepas ini.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

27 Comments

  1. Pondan Sepi says:

    dah2 la tu! overrated sgt couple ni! bosan ah..

    YAWN…ZzzzzZzzzzz

    (0)
  2. luvv says:

    over n “berlakon je lbh..cm la ddiorg je kawen..kalau ye pon nk tunjuk romantik x yah hane dpn2 org je….mencapap lbh………….cmnie la artis suam2 kuku nk cr publisiti…….

    (0)
    • pening says:

      kesian kau ni luvv. confirm bf/laki kau tak romantik macam awal. tu le ko kata dorang mencapap. cuba kalau kau yg jadi scha nye konfem kau pun menggeletis. euwwww.

      (0)
    • org jahil says:

      aku sokong ko luvv. x payah la tunjuk sangat…baru kawin memang la mcm ni.time suke…..nanti klu jadi sesuatu yg x diingini …kan malu. apa2 pun aku doa ko berdua kekal hinga akhir ayat.

      (0)
  3. reddos.. says:

    bkn lah jeles, tapi macammm over kowt…..

    (0)
  4. adeQ says:

    rOmantik nyee….arap bkekalan…aminn…
    lOve u schawal

    (0)
  5. bibie says:

    wah…romatiknyaaa……;)

    (0)
  6. PISCES says:

    hmm..kadang tu nmpk cm over..tp byasela artis..bru kawen plak
    papon diharap berkekalan hingga hujung nyawa..scha cntik tp too
    simple…nmpk lbih berseri msa majlis berinai

    (0)
    • zulkifliandinali@yahoo.com.my says:

      ye tol gk kta doakan je..insyaallah kekal akhir hayat amin..

      (0)
  7. beydah kg says:

    smga jodoh kalian berkekalan… jgn dok hangat skrg je.. smga berhangat2 smp ke jannah…

    (0)
  8. zura pisces says:

    smoga bkekalan hendaknyer,,,,

    (0)
  9. ju says:

    mula2 tgk mcm fake…tp ms tgh2 tu bla tgk riak awal yg pnuh keikhlasan tu aku plak rsa nk nangis…so rmantik

    (0)
  10. zulkifliandinali@yahoo.com.my says:

    nice n so sweet

    (0)
  11. zulkifliandinali@yahoo.com.my says:

    namapak seri wajah terpancar kt muka scha n awal…jodoh

    (0)
  12. janda manTop! says:

    betul2 tu pondan sepi aku sokong 100% getik aku nengok ….kalo ye pon xperlu la nk ex-pose yg kowang tu LOVING coupLe sgt…..biar lah natural..baru gempaQ…………aku meLuatttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    (0)
  13. suka kau ke aku says:

    Atleast bkn husbnd org wokeeh

    (0)
  14. cikgu anis says:

    huhuhu…sweetnye….

    (0)
  15. roslan malik says:

    subhanallah…tak baik menjatuhkan rumahtangga org…sama2 kiter doakan yg mereka bahagia…

    (0)