berita

Video : Syasya, Bobo & Kak Ton Bergabung

December 30th, 2013 | by Yusmirnadia | 50 comments
Video Popular

Video : Syasya, Bobo & Kak Ton Bergabung

Setelah sekian lama, OHBULAN! ingatkan demam ‘macam cantik je, macam comel je’ dah habis, rupa-rupanya sangkaan kami meleset sama sekali.

Baru sahaja beberapa minggu lepas pengikut industri hiburan tempatan dikejutkan dengan kolaborasi adik Syasya Solero/Legoland dengan pelakon Erry Putra dalam sebuah lagu, kali ini para netizen bagaikan terkena sakit jantung sekali lagi dengan kemunculan sebuah video baru yang tidak kurang ‘comel’ (kalau anda faham apa maksud kami).

Video : Syasya, Bobo & Kak Ton Bergabung

Untuk pengetahuan anda, Syasya dan ‘bintang’ YouTube yang popular dengan video parodi, Bobo telah bergabung dengan pengasas produk kecantikan Beauty Umaira iaitu Kak Ton dalam sebuah iklan komersial untuk produk tersebut.

Seperti biasa, rakaman video berkenaan hanya dipenuhi dengan ayat keramat ‘macam comel’ oleh ketiga-tiga individu yang semakin popular itu.

Video : Syasya, Bobo & Kak Ton Bergabung

Kami percaya ramai penonton yang telah melihat video berdurasi 31 saat berkenaan mengalami satu perasaan yang tidak dapat digambarkan dengan perkataan kerana kami juga speechless. Namun begitu, tahap keyakinan diri Syasya, Bobo dan Kak Ton yang tinggi wajar diberikan pujian.

Kalau tak percaya, apa kata anda beranikan diri dan tonton video berjudul (TVC) Beauty Umaira Disember 2013 di bawah ini. Semoga terhibur ya!

50 Comments

  1. zuzuzaza says:

    macam bangang je….

    (0)
  2. ZARA says:

    MEMPERBODOHKAN DIRI SENDIRI …..PUIIII…

    (0)
  3. idham says:

    kesian aku tengok…

    (0)
  4. kekok says:

    ntahlah…makin lama makin kesian aku tgok industri seni ni..mengangkat org2 yg buat video mcm bangang then popularkan dorang…aku rs jijik …

    (0)
  5. Terkesima says:

    Disgusting and annoying Yuckss

    (0)
  6. Mashi says:

    eewww… bagus! annoying people bergabung…

    (0)
  7. laura says:

    Astagfirullahaladzim nape la jadi macam ni
    ..Nabi Muhammad bersabda:

    “Jika kamu tahu apa yang aku tahu nescaya kamu banyak menangis dan sedikit ketawa.

    (0)
  8. Rsoul says:

    Macam nak muntah jek! Puiii

    (0)
  9. Lolarita says:

    Erkkk….Annoying :(

    (0)
  10. meleis says:

    hahaha korang ni mcm bagus jer bg komen. ada yg jadi #ustazahohbulan lawak ah korang ni. at least kak ton berjaya dlm business korang hado?

    (0)
  11. ariana rose says:

    hahaha.elok benor bergabung 3 serangkai ni.enjoy je la layan video dia,jgn stress2.

    (0)
  12. amekaww kaw2~~~ says:

    euw… jgn ler bagi species2 cmni brtelur!! PLSSSSS~~~

    (0)
  13. anonon says:

    uwekkkkkkkkkkkkk

    (0)
  14. lantakpilah says:

    ‘proud’ malay-sian

    (0)
  15. nok gebuzzz says:

    mengarut jer la…..tah ape2 dyorg ni…dah x d keje gak nyer!!!!

    (0)
  16. Yang si bobo 2 aku ase mcm nk sepak jauh2 punggung dia,syasya pulak lau aku ade poket doraemon…aku nk kuarkan alat bisu…baru mereka tahu erti penyesalan….

    (0)
  17. biarlah rahsia says:

    Makin laku la product kak ton pasni sbb 2 spesis mcm loya jek…

    (0)
  18. mia damilyea says:

    x sabar nak baca komen olga.. hahaha :-p

    (0)
  19. mia damilyea says:

    x sabar nak baca komen olga… hahaha

    (0)
  20. what the .. says:

    mcm bangang jeee !!

    (0)
  21. dreko says:

    mcm bangang je..mcm bodoh je..mcm nk sepak je..
    yg muda dgn yg tua sme je..

    (0)
  22. Esah says:

    macam nak lempang muka bobo

    (0)
  23. Usin lempoyang says:

    macam BANGANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUBLISITI MURAHAN

    (0)
  24. cik yna says:

    rase nak tepuk mulut bobo…sakit pulak hati kite…

    (0)
  25. borneo girl says:

    hahahahhamacam nak minta tolong gi jauh je

    (0)
  26. Eira says:

    Muka Kak Ton tu mcm bt pembedahan plastik yg x cukup plastik..scary..

    (0)
  27. sakit says:

    Macam bodoh je…

    (0)
  28. kodok says:

    uhhh…

    (0)
  29. dina says:

    meremang bulu roma ak.hehe

    (0)
  30. Nerd says:

    Jika anda rasa ini kelakar, maka saya pula rasa ini sungguh menyedihkan……

    (0)
  31. haha says:

    Eww retarded.

    (0)
  32. ann says:

    Negatif betul kebanyakan org kt sini..iklan mmg la mcm nie..nk bagi org ingat..kenalah buat iklan yg unik mcm nie.tau mengutuk jer..

    (0)
  33. BOBOBODO says:

    BOBO KE BABI TU WEH? SIAL LAH!!!

    (0)
  34. mak jemssss says:

    dua2 nk kena penyepak ni… gedik betul…

    (0)
  35. haidar says:

    bobo still laku! tahniah bobo on another job well done. yg semua kutuk bobo di sini aku tahu diorang jeles terhadap sukses bobo sebagai artis

    (0)
  36. Nerd says:

    Bagi mereka yg berpendapat:
    a) Sekurang-kurangnya kak ton berjaya dalam perniagaan
    b) Enjoy je la tgk video tu, jgn stress sgt
    c) Iklan yg unik perlu utk melariskan produk
    d) Bobo masih relevan dan berjaya sbg artis

    Ini jawapan dia:
    a) Yes, Kak Ton has managed to break the market with her sensational ad. That’s that. Can anybody testified as to the effectiveness of her product? Nein. Popularity can be a major booster to your business, but it’s quality that will make it last. I hope her business will last, though you have to admit her reputation is a bit marred now by this ad.

    b) I am not enjoying the ad. From the look of it, 90% of ohbulan readers do not enjoy it either. The other 10% must have such amazing sense of humour so kudos to you. I can’t and will never dare to imagine just what is happening inside your brain. Must be a happy little place to live in, no stress and shit. I’m genuinely happy for you.

    c) This ad is not worthy of the word ‘unique’. Don’t abuse such beautiful term, it has its own class and you have to work hard in order to achieve that class. ‘Annoying’ is more like it. A sheer feel of ‘disgust’ can also be felt when watching the ad. And ‘pity’ too, for malaysian sake. Faith in humanity lost, just like that.

    d) Is he an artist? What sort of art is he representing? The art of ridiculing oneself, to the verge of making you look so cheap one can’t even look him in the eyes because there is no bit of respect to be felt or given? If that is what you mean by an ‘artist’ then take into consideration a prostitute too.

    Terima kasih kerana membuang masa anda membaca komen saya yg tidak seberapa ini. Masa yang terbuang tidak dapat dikembalikan, harap maklum.

    (0)
    • Kak Tin says:

      Terima kasih atas menyuarakan pandangan yang sama dengan berjuta rakyat Malaysia yg lain. Fuhhh lega.

      (0)
  37. asha says:

    such a poor thing. berhenti memperbodohkan diri sendiri la.. get a life

    (0)
  38. pretti_gurl says:

    bobo still the best. forget the haters bobo. bobo masih seorang artis in demand dlm industri. biar orang lain di sini jeles, setakat nak komen di internet saja boleh lah

    (0)
  39. bedah senang says:

    npe gedik sgt ni…!! kak ton da tua jgn blagak cm muda plezz geli la!!!

    (0)
  40. kiki says:

    hahahahaha hillarius , i love it !!

    (0)
  41. uyul says:

    Perhh….sgt sgt sgt sgt…menggelikn hati.

    (0)