berita

Video: Tiz Zaqyah Punya Suara Merdu, Nyanyi Lagu “How Do I Live”!

March 13th, 2012 | by Ell | 24 comments
Kini Trending

Pertama sekali OHBULAN! mahu cakap ialah, terbaik! Tak sangka Tiz Zaqyah punyai banyak bakat yang terpendam.

Kalau anda perasan, didalam album Facebook rasmi Tiz, anda boleh melihat beberapa karya lukisan potret oleh gadis kecil molek ini yang cantik. Namun kali ini, disebabkan kebosanan Tiz seperti yang dikatakan didalam videonya, Tiz Zaqyah telah merakamkan sebuah video dia sedang menyanyi lagu “How Do I Live” nyanyian asal oleh Trisha Yearwood.

Antara komen-komen dari peminat Tiz termasuklah,

Bukan setakat berlakon dan melukis, kami rasa Tiz sememangnya dilahirkan sebagai anak seni yang berbakat. Namun begitu, jangan pula anda terkejut. Sebelum ini juga, Tiz Zaqyah pernah menyanyi untuk lagu tema Nur Kasih The Movie.

Tidak mahu bercakap panjang, anda dengarkan lagu “How Do I Live” nyanyian Tiz Zaqyah selepas ini ya!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

24 Comments

  1. izara zandra says:

    cantik + x cover2 + x budget2 + sedap ….
    nak lagi pasni ….

    (0)
  2. izara zandra says:

    x cover2 + x budget2 + sedap ….
    nak lagi pasni ….

    (0)
  3. azue81 says:

    She’s talented & comes from a very good family. The bringing up from the family is important to produce such a positive package for a great artist.

    (0)
  4. ain says:

    memang die menyanyi kan sebelum ni…lagu nur kasih tu…

    (0)
  5. Adi says:

    Terbaik lah tiz zaqyah.. Shes so real.. tak payah nak control cun. Sangat natural..way to go Tiz..

    (0)
  6. Boleh tahan juga ni.

    (0)
  7. cikhuhu says:

    haha =D siap buat bunyi muzik, bese tgk retis lain guna gitar..
    adoiyai…tp suara mmg merdu oke..
    lpas ni collaborate la lg ngn retis lain,

    (0)
  8. nuri says:

    rasa mcm kagum plak dgn tiz ni bkn nak puji lelebih la (lgpun aku bukan peminat tegar dia)..bkn apa aku tgk dia mmg ada rupe pastu berlakon plak bagus, rupernyer2 pandai menyanyi plak yg lagi 1 aku paling kagum dia pandai melukis potret waaaaaaaaaaa~ mmg talented. pakej lengkap dalam bidang seni!!

    (0)
  9. 8393092 says:

    memang anak seni lah dia ni…mcm2 leh buat….jeles plak aku tgk…cantik plak tuh….

    (0)
  10. suhana says:

    memang sedap la suara tiz zaqyah nie
    hmmm..dh la cantik,comel,berbat besar pulak dlm bidang seni nie…
    hhhhhhhhmmmmmm.good luck..<3

    (0)
  11. luvv says:

    kembang kempis idungnye=))

    (0)
  12. sood_bongek says:

    elehhh FASHA SANDHA nyanyi lagi sedappp!!

    (0)
  13. ina says:

    sgt kagum dgn bakat yang ada pada tiz.multi -talented artist…jarang ada artis malaysia begini.soo sepatutnya media fokus pada bakat yg tiz ada bukan pada gossip yang remeh temeh hingga menenggelamkan bakat hebat yang Tiz ada.TQ OH Bulan..kerana dpt menghidangkan sesuatu yg baru dalm dunia kewartawanan.cungkil bakat yg tiz ada dan share bersama di sini.soo kita boleh berbangga ada juga artis malaysia yg amat berbakat dalam hampir semua bidang seni.tq sekali lagi oh bulan.

    (0)
  14. rizal... says:

    agak2 r nk kutuk awek aku fasha… bakat seseorang mana nk sama… ingat!!! itu semua anugerah tuhan…

    (0)
    • insan biasa.. says:

      so remind..kalo brcerita sal tiz zaqyah xyah la sibuk2 nak masuk kan pasal fasha kalo xnak fasha di kutuk.. 100 dari manusia mesti ade 1 yg tak suke kan kita….yg xsuke kan kita pun dtg nye dari allah yg nk menguji kita..(yang buruk dari kita sendiri yg baek dr allah)

      (0)
  15. nurfadiana binti kaspar says:

    sedap sangat suara kak tiz…mungkin boleh jadi penyanyi lepas nie….

    (0)
  16. miraeldora says:

    banyak cakap lah nak nyanyi, nyanyi je lah…
    dok cakap wat suara sengau2 wat pe!
    tapi suara dia sedap… boleh jadi penyanyi

    (0)
  17. La Dolce Nad says:

    bahase ko gune macam sampah..nak cakap omputih tp mcm mr bean.. pakai tudung lagi comey kot..

    (0)