berita

Video: Yuna Nyanyikan Lagu “Live Your Life” Dalam Rancangan Conan!

April 4th, 2012 | by Ell | 19 comments
Video Popular

Video: Yuna Nyanyikan Lagu Live Your Life Dalam Rancangan Conan!

Sebelum ini, OHBULAN! pernah menulis artikel Yuna Bakal Muncul Di Sebuah Rancangan TV Paling Berpengaruh USA, “Conan”!

Ya, Yuna yang OHBULAN! rasa tak perlu diperkenalkan lagi telah berjaya mempersembahkan lagu berjudul “Live Your Life” yang mendapat sentuhan penerbit muzik terkemuka USA, Pharrell Williams.

Mari tonton video persembahan Yuna selepas ini ya!

Ell

Ell

Editor at M Driven Sdn Bhd
A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now you can call him a hero. Wuuuu!

19 Comments

  1. gila oreo says:

    stunning!

    (0)
  2. katak itam says:

    i do love yuna, but honestly she look a bit nervous, low note tak berapa dengar. hmm bangga memang bangga anak malaysia dah buat persembahan kat luar, tapi kalau persembahan low note tak dengar..susah jugak kan kita nak bagi orang luar WOW! apepun good job yuna.

    (0)
  3. twitter_2luvjunara says:

    u make us proud yuna !!

    (0)
  4. Akus says:

    tahniah buat yuna..hrp terus-terusan brjaya di persada dunia….
    saya sokong anda 100%

    (0)
  5. Shah Jaszle versi halalan toyyiba says:

    malangnya, orang malaysia tak tau conan tu apa. detective conan diorang tau.

    (0)
  6. nuri says:

    tak menyerlah la nyanyian yuna kali…tak mcm kebiasaannya.. kalo org tak kenal dia, first impression tgk mcm boring jek..lagu pun mcm dok ulang2 jek…huhuhu

    (0)
  7. habel says:

    Dari mana anda kenal Erykah Badu? Sejak isu kalimah Allah?

    The first time I saw Erykah Badu on Singaporean TV (or magazine, can’t remember. I’m just a kid living in JB back then), she’s wearing this very same turban. Ketika pertama kali nampak Yuna menggayakan ‘tudung’ ni (dari OHBULAN!, masa tu Yuna marah dengan teguran seseorang), “OMG! Erykah Badu!” popped.

    Sekian. Erykah Badu for you ladies and gents.

    (0)
    • bundy jay says:

      betul tu,yuna ada bergambar dgn erykah badut masa kat us,saya rasa dia terpengaruh dgn cara erykah pakai turban,tapi hodoh pulak!macm kerang busuk je yuna bila dia senyum dgn lipstick merah tu!manis lagi cara dia dulu….nak kelirukan org amerika yg dia bukan berhijab!

      (0)
  8. percaya says:

    hmmm, lagu ni xbest pun..huhuhuhuh..ximpress pun dengr :)

    (0)
  9. Lagubestbest says:

    Problem with yuna is, her songs always come short compared to standard 3-5 minutes per song.

    (0)
  10. kimie says:

    ada kawan saya ni dia edak suka sgat ni ttg yuna ..saya pun haran la kenapa .. saya pun search di intret .. saya tgok ok je tak ada pun yg best but saya suka lagu nya bertjuk penakut tu best kalu dgr time tdur … utk yuna, sya pun baru kenal ,tapi tak thu pasal dia sgt . jga diri tu a.. buat best song .. apa2 pun nice song penakut …

    (0)
  11. Amy Winehouse says:

    She has taken my style of singing! Ptuuuiii!

    (0)
    • bundy jay says:

      yuna kaki tiru,tak best,suara tiru norah jones,tudung pulak tiru erykah badut…last last tak tau identiti mana nak ikut…kan elok kalau bertudung macam dulu..manis dan lembut je…

      (0)
      • anti bundy jay says:

        bundy jay
        replied:1 day ago
        yuna kaki tiru,tak best,suara tiru norah jones,tudung pulak tiru erykah badut…last last tak tau identiti mana nak ikut…kan elok kalau bertudung macam dulu..manis dan lembut je…>>kalau ko x suke, pegi mampos…die dah ke USA, artis kegemaran kau tu dah ke mana? entah2 ke Singapore pun belum

        (0)