berita

Watie Elite Jelaskan Kekeliruan Status Perkahwinan

April 25th, 2012 | by M | 5 comments
Kini Trending

Laporan MStar hari ini menyebut selebriti Watie Elie & Joey bakal melangsungkan majlis resepsi perkahwinan mereka di kediaman Setiausaha Akhbar Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan iaitu Datuk Ruhaidini Abd Kadir yang bertempat di Bangi pada 1 Mei depan.

Difahamkan, Watie & Joey akan menjelaskan kekeliruan berkenaan status perkahwinan yang pernah dilaporkan sebelum ini dimana ada pihak yang mendakwa bahawa mereka telah pun bernikah secara senyap-senyap pada penghujung tahun lalu.

Kedua-dua pasangan ini mempunyai anak hasil perkahwinan terlebih dahulu; Joey mempunyai seorang anak perempuan bersama bekas isteri, Noraini Mohamad Nasir dan telah bercerai pada Ogos tahun lalu. Watie mempunyai seorang anak lelaki bernama Ahmad Afif Danial yang kini berusia 8 tahun.

Memetik laporan Harian Metro bertarikh 1 Februari 2012 berjudul ‘Watie Lali Peluru‘, majlis pernikahan Watie & Joey telah pun berlangsung majlis pernikahan pada Aidilfitri tahun lepas dengan dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak dan teman rapat di kediamannya, Bukit Antarabangsa.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

5 Comments