berita

Yuna Terlibat Dalam Projek New York Adidas White Space Project

April 18th, 2012 | by M | 14 comments
Kini Trending

Yuna Terlibat Dalam Projek New York Adidas White Space Project

Yuna dilihat sebagai ikon yang kerap didampingi jenama-jenama terkenal dunia seperti Canon, dan kini beliau mengukuhkan lagi jenama Yuna apabila dilamar oleh produk Adidas untuk projek terbaru mereka, ‘New York Adidas White Space Project’. Turut bergabung dalam projek ini ialah pereka kaca mata, Coco & Breezy.

The  White Space Project ini dilancarkan dengan tujuan untuk mengalakkan wanita seluruh dunia supaya lebih aktif berkongsikan kreativiti mereka. Acara ini dijangka akan diadakan di cawangan Adidas Originals di bandar New York.

Mengenai peranan pula, Yuna akan mempersembahkan beberapa lagu daripada koleksi albumnya, manakala Coco & Breezy lebih kepada pengolahan stail & gaya.

Untuk mengetahui lebih lanjut, layari laman The  White Space Project. TVC selepas ini.

M

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

14 Comments

  1. King Kong Kapit says:

    u go girl!

    (0)
    • Q says:

      AIIKKK???! Kata wanita terakhir Malaya bersopan santun bertudung tuala lepas mandi??? Yg peluk2 ni bergambar dengan jantan (oppss…jantan ke?? Cam bapokk jek!) ok lak ke??? Ramai lak hipo2 yg berdiam diri lak tak komen pe2..kalau artis lain, dah ramai yg komen maki hamun…mane perginye ustazah2 atau ustaz2 yg tak bertauliah ramai2 ni???? R u sleepinng?????

      (0)
      • PELIK says:

        Salam Miss/Mr Q…
        Kalau nak ngata org, check first. Both of them are females. Fitnah tu berdosa besar. Moga kamu diampun kan.

        (0)
      • cakap tak guna akal says:

        Q: coco and breezy tu girl la..coco real name is corianna & breezy real name is brianna dotson..yuna bukan sopan santun seluruhnya la…tp prwatakkan dia cool..ko ni tu pun xdpt bezakan ke…

        (0)
      • bear says:

        Q: lenkali nk menuduh tu biar periksa kasik details laa weh. ni la salah satu manusia yg xle tgk manusia len idop senang.ada ja menda negatif ko nk kuarkan. pity u.

        (0)
      • OhBulanBuduhhh says:

        alahaii bodo piang la hang nih..

        (0)
      • Pity-Q says:

        Coco & Breezy is a fashion accessory company based in the United States. The company was founded in 2009 by Corianna (“Coco”) and Brianna (“Breezy”) Dotson, African American identical twin SISTERS, when the sisters were 19 years old. Stupid Q.

        (0)
  2. OPQ.... says:

    jantan ker…. asal nampak cam ade breast…. ke Q rabun????

    (0)
    • Ex-model says:

      I know them both..they couple…and they are LESBIAN! Period!! Yuna pasti tau sebab org2 US dalam industry ni tak harap maklum. Kite tgk pun dah geli and was2..but then again, money more important. Elok ke lelaki peluk2 gays (tetap lelaki what?) atau pmpuan peluk2 lesbian (tetap pempuan what?) ????! Hmmmm..kira kalau aku peluk2 dgn pengkid kira halal lah erk??? Any pengkid available? Look me up..bcoz its ok with Msian people…Yuna pun leh buat, so can we…

      (0)
      • Ex-Tak Berapa Nak Model says:

        walau pengkid dia tetap perempuan la..pelok2 utk ape??yg penting nawaitu tu..kalo niat ko peluk cos cinta atau ade perasaan laen and ko snap pix bercium or ade aksi2 yg ghairah haramlah jadinya..sabab dengan kaum sejenis..yang haram jgn dihalalkan..yg halal jgn di haramkan..haram tetap haram..halal tetap halal..betulkan niat tu dulu barulah jadi elok…

        (0)
      • avatar says:

        sekarang yuna pun dah nak main ukelele(macam zee avi)dulu bf dia si qi(bye)tu cakap tak suka peremepuan main ukelele…sekarang awek dia dah nak tiru zee avi pulak…nak kate apa sekarang,even teaser dia punsi yuna ni nak tiru,no originality!saya rasa yuna bukan nak achieve tapi nak compete….macam siapa besar!!!hahaha..sebab tu pakai tudung ala pegi bendang,mcm awek afrika..just to be accepted in the west ….

        (0)